Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jälkiviisas

Sivuja: 1 ... 241 242 [243]
3631
Linkit ja vinkit / Vs: Bexleyn alennusmyynnit
« : 07.01.10 - klo:19:53 »
Ehkä kyse oli sitten yksittäiskappaleesta ja kuvittelin siellä jotain erikoisempaa tapahtuneen kun täälläkin sekä blogissa yritystä kommentoitiin. Tuntui vain pikkaisen hauraalta ja tuoksu oli varsin omituinen.

Täytynee kokeilla uudestaan.
Sen verran kulttuurishokki palata Suomeen kun tuolla keskisemmässäkin Euroopassa vaan käveli kauppaan ja pystyi oikein valitsemaan lepolestejä sekä muuta tavaraa...

3632
Linkit ja vinkit / Vs: Bexleyn alennusmyynnit
« : 07.01.10 - klo:16:14 »
Onko niiden laatu kohentunut sitten keväällä tapahtuneen muutoksen?
Jossain vaiheessa muuttuivat aika huonoiksi.

3633
Käyttäisin tätä keskustelua hyväkseni ihan perusasian selvittämiseen kun nettihaut tuntuvat tuottavan vain vuokraamoja ja muutenkin perustietoa. Eli jos ei halua Turon perusfrakkia ja "huippuedulliset tarjoukset" eivät vakuuta niin mistä päin Suomea tai maailmaa kannattaisi etsiskellä laatufrakkia?

Teettämisvaihtoehtoakaan en ole sulkenut ihan pois, mutta siihen liittyisi toinen kysymys liittyen siihen, että mitä mieltä asiantuntijat ovat siitä, että minkä verran frakin kanssa voisi "kikkailla" eli jos kerran teettää niin sitten samantien hakisi vähän persoonallisuutta jollakin yksityiskohdilla? Keinokuidut yms. ovat toki pois laskuista, mutta miten muuten materiaalisuositukset?

Sivuja: 1 ... 241 242 [243]