Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Egonomi

Sivuja: [1]
1
Laatutori / M: Poistettu
« : 27.10.23 - klo:15:27 »
Poistettu

2
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 16.02.14 - klo:10:10 »
Minulla löytyy entuudestaan Meerminin lonkkarit Rui-lestillä koossa UK8, joka on erittäin passeli. Ei ollut alussa tiukka, mutta toisaalta ei ole löystynytkään. Meneekö alla olevat kengät samassa koossa? (Olfe ainakin kapeampi?) Ja mitäs mieltä olette, toimiiko ylläoleva hyvin navyn ja muiden sinisten pukujen kanssa vai löytyykö kyseisen puljun valikoimasta parempia vaihtoehtoja? Onko noista loafereista kokemuksia?  

12153 - DARK BROWN CALF - Olfe-lesti
http://www.meermin.es/ficha_articulo.php?id=2339

12124 - DARK BROWN RAPELLO SUEDE - Mos-lesti
http://www.meermin.es/ficha_articulo.php?id=1942

3
Asut ja pukineet / Vs: Täällä rakastamme Uniqloa.
« : 26.10.13 - klo:16:07 »
Kannattaa huomioida, että Richard on lomalla 20.11. asti.

4
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 07.03.13 - klo:10:39 »
Olen ajatellut hankkia Loaken Pimlicot (capital last, F), mutta vielä hieman arvon koon kanssa. Minulla on Bedalet koossa 7, joka oli aluksi tiukka, mutta on sitten muotoutunut hyväksi. Lisäksi olen testannut 024-lestiä ja siinä vastaava koko on ollut 8. Olisiko Pimlicossa oikea koko 8 minulle, mikä on näkemyksenne?

Toinen kysymys, mistä kyseiset popot saisi nopeimmiten? Onko Pediwear ollut ripeä toimituksissa yleisesti?

Edit. Voisin kysyä tässä samalla vielä, kun olen ajatellut myös hankkia Meerminit Rui-lestillä, niin mikä koko siinä olisi vastaava? Laitoin Pepelle mailia asian tiimoilta, mutta vielä ei ole tullut vastausta.

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 07.09.12 - klo:14:48 »
Kiitokset vastauksista. Pitää tosiaan kokeilla vielä kunnolla tuota samaa lestiä 8 koossa. Konda mainitsi jalkojen mittaamisen olevan suositeltavaa. Ovatko muut suorittaneet kyseistä operaatiota ja onko se auttanut löytämään täydellisesti istuvat kengät? Missä liikkeissä tällainen palvelu on tarjolla Lappeenrannassa / pk-seudulla ja joutuuko siitä jotakin pulittamaan?

6
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 06.09.12 - klo:19:31 »
Ensinnäkin morjensta pöytään kaikille. Olen foorumia seuraillut jonkin aikaa sivusta, mutta nyt on tarvetta keikareiden asiantuntevalle mielipiteelle tilanteeseeni.

Olen siis hankkimassa ensimmäisiä kunnollisia nahkakenkiä ja olen päätynyt boots-malliin syksyksi ja talveksi. Kokeilin tänään lyhyen kävelylenkin käytettyjä Loaken Litchfieldejä (024F) 7,5 koossa ja kenkä puristi pikkuvarpaan kohdalta leveyssuunasta todella ikävästi, sekä hieman akillesjänteestä kengän takaosassa. Olen kyseistä mallia sovittanut 8 koossa liikkeessä nopeasti, eikä se muistaakseni puristanut, mutta vaikea sanoa mikä on asian laita kävellessä.

Leveneekö kenkä ylipäätään pikkuvarpaan kohdalta tuolla 0,5 numeron korotuksella vai pitäisikö suosiolla katsoa kenkää leveämmällä lestillä (mikä olisi harmillista, koska valikoima on huomattavasti rajatumpi)? Kiinnostaisi myös tietää mistä tuo akillesjänteeseen hankaaminen johtuu kävellessä, koska se ei purista siitä kohtaa millään tavalla  seisoessa.

Selvennyksenä, että venytykset yms. kikkailut on poissa kuvioista. Mielelläni löytäisin oikean lestin tähän ensimmäiseen pariin, niin kenkien tilaaminen on jatkossa hieman helpompaa.

Sivuja: [1]