Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tuukka

Sivuja: [1] 2 3
1
Laatutori / MYYTY: La Pavoni Europiccola
« : 20.07.23 - klo:16:27 »
Tämä laite oli mun pääkahvikoneena pari vuotta, ja nyt viime aikoina mökkikoneena. Tänä vuonna en mökille pääse niin poistetaan tämä kaapista.

Kyseessä on siis täysin manuaalinen kone, parhaimmillaan jos ei tee jatkuvasti montaa shottia putkeen.

Nämä laitteet vaatii satunnaista huoltoa, netti on pullollaan ohjeita DYI henkisille, ja ainakin https://www.caffekone.fi/ auttaa tarvittaessa.

Tämänhetkinen kunto on ok, torni on hieman löysä mutta toimii.

Ostettu 2017, täysi huolto ammattilaisella 2020, kevät 2021 jälkeen mökkikäytössä. Tiivisteet vaidettiin muistaakseni 2022, saattoi olla loppuvuodesta 2021.

Mukaan kunnon tampperi ja kaikki mitä alunperin kuuluikin (luusin olevan tallessa)

En saa tähän laitettu nyt kuvia, mutta jaa kiinnostuneille whatsappilla, laita privaviestiä missä numerosi

Nouto Espoosta 28.7.-3.8. välisenä aikana, pakkaus todennäköisesti kestää vielä postituksen ostajan vastuulla ja kukkarolla.

Hintapyyntö 100 euroa

2
Valitettavasti ilman käyttöä jäänyt Random Light lamppu jonka varastointi on hieman hankalaa, joten laitetaan myyntiin.

Kyseessä on Moooin klassikkovalaisin, lasikuidusta tehty pallo. Toimii erittäin hyvin himmentimen kanssa.Lamppu on vuodelta 2005, nähtävästi nykyversio on versio numero II, en tiedä miten eroaa. Alkuperäinen piuha ja itse lamppu on hävinnyt jonnekin muutoissa, joten tämä osa lamppua on uusi ja edelleen pakkauksessa (10m johdolla)

Lasikuidussa on hieman kulumaa, ja siellä on joitain kohtia missä se on katki. Sillä ei ole käytössä mitään merkitystä, kannattaa vaan olla hieman varovainen kun kuljettaa sitä. Tähän kuulunee sanoa että myydään sellaisenaan kun on.Nouto Espoolahdesta.

HP: 300 euroa (uutena reilu 900 euroa https://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-kattovalaisimet-riippuvalaisimet-random-light-riippuvalaisin-keskikokoinen-valkoinen-p-26452.html)

Linkki valmistajan sivuille: https://www.moooi.com/en/product/random-light-ii3
Salkku vaihtui nahkaiseen joka sopii tämänhetken tyyleihin paremmin. Joten tämä esittelyjä tuskin tarvitseva salkku on myynnissä.

Ollut ahkerassa käytössä joten patinaa alkaa löytyä ja kangas ei enää peltinen (hyvä asia!). Väri tan ja ostettu jouluksi 2015.

Kaupat perjantaina 8.3. Helsingin keskustassa, voin myös silloin postittaa ostajan kukkarolla jos niin sovitaan.

Hp: 150 euroa.

(tämä oli joulun jälkeen myös myynnissä mutta silloin jouduin ottamaan pois kun tajusin että tarvitsen tätä vielä hetken.)


4
Hausgrind kahvimylly, made by Knock. 40 euroa

Skotlannista kotoisin oleva huippukahvimylly, pienen pajan, pienissä erissä tekemä, käytännössä aina loppuunmyyty tuote. Ja jos saa tilattua, sen saaminen kotiin asti on tuskien takana. Kerron kokemuksesta, ja millä tahansa kahvifoorumilla kuulet saman. Myös sen että tämän kaverin myllyjä parempia käsimyllyjä ei ole.

Myyn koska juon liikaa kahvia ja siksi hankin ison sähkömyllyn.


Lisätietoja: http://www.madebyknock.com/store/p20/hausgrind_black_anodized_aluminium__%2F_walnut_.html

Tuote on Keski-Euroopassa, saapuu mukanani Suomeen, Espoo tai Helsinki 23.12. alkaen. Face to face tai postitus, joka menee sitten joulun jälkeen.

*****************

MYYTY

Wintersmith Ice Chest, molemmilla muoteilla (40 euroa)

Kuten kaikki tietävät, sumuinen jää tuhoaa tunnelmaa. Ja kirkkaan jään tekeminen on varsin haasteellista. Wintersmithin Ice Chest tulee apuun! Tällä vehkeellä saa helposti tehtyä neljä isohkoa jääkuutioa tai jääpalloa kerralla, kirkasta kuin ilma.

Myyn koska ei mahdu pakastimeen joka on aina täynnä. Joten ostin näiltä kavereilta pienemmän mallin.
(kuva valmistajan sivuilta)

Lisätietoja: https://www.wintersmiths.com/collections/shop/products/ice-chest

Tuote on Keski-Euroopassa, saapuu mukanani Suomeen, Espoo tai Helsinki 23.12. alkaen. Face to face tai postitus, joka menee sitten joulun jälkeen.

5
Laatutori / M: Optimo Bowler hattu, 60 cm
« : 29.04.17 - klo:16:34 »
Pahoittelen englanninkielista ilmoitusta, kirjoitin saman muualle ja laiskana en kaanna.

I bought these hats directly in the store when it was still in Southern Chigaco in 2011. And shortly afterwards I moved overseas. So these great hats have been in odor free storage since.


Great opportunity to get wonderful hats at a very attractive price point.


2) The Derby. Aka The Bowler. 350 USD.
http://optimo.com/collection/the-bowler--2015.
This is in classic grey, looks like currently this is offered only in black.

This one I did use a bit more, but condition is excellent.******************

Location is Zurich, Switzerland, and I can post worldwide if you have no business to be here. Swiss Post is not the cheapest but it works. I don't think I can make the parcel under 2 kg, so select the price accordingly: https://www.post.ch/en/private/sending-mail-privat/international-parcels-private/private-postpac-international-economy. If any questions, please don't hesitate to contact me.


Rush St myyty
1) Rush Street. 250 USD.
http://optimo.com/collection/the-rush-street is the current version of this, looks very similar.
I don't remember this material anymore, but looking at current selection I would say it is flecked indigo. This one does not have size tag, it was made to order so I guess those are not tagged. Size is same as the other hat that has a tag.

Let the pictures tell how great is the condition:(my apologies for having this one upside down, it doesn't want to flip)6
Kenkakaapista pursuaa kahdet kengat, joten katsotaan loytyyko naille enemman kayttoa joltain muulta.

VARATTU 1. Crockett & Jones 'Lowndes'. Koko 9 E (C&J kielella normaalileveys) - 30 euroa

Ehka kaikista tunnetuin tuplamunkki, legendaarisessa 348 lestissa. Natti vari ja hyva kunto ikaisekseen. Jos muistelen oikein niin 5 vuotta vanhat, kaytetty aika paljon mutta viimeisen vuoden, puolentoista vain muutaman kerran. Joko maku muuttunut tai sitten olen vaan tullut vanhaksi. Hinta varsin maltillinen koska en tieda kuinka lahella pohjien vaihtotarve on.


MYYTY 2. Church 'Salisbury'. Koko 9.5 F (aka normaalileveys) - 50 euroa

Nama myoskin viitisen vuotta sitten ostettu mutta hyvin vahan kaytetty. En vaan saa naita toimimaan jalassa. Natti kenka mutta tyyli ei vaan ole mua varten. Sanoisin etta 10-20 kertaa, jos niinkaan usein kaytetty.

MYYTY. 3. Montblanc korttilompakko - 75 euroa

Vanhevat lentomailit piti kayttaa, kyna jaa mutta taman odotin olevan ohuempi. Varmaan tulisi kayttoa, mutta ei niin paljoa ettei kysyttaisi josko jollain muulla saisi enemman taskuaikaa. Mukaan tulee kaiverruskuponki (vai miksi noita kutsutaan nahan kanssa), jos osto on nopea niin ma voin hoitaa sen. Se pitaa meinaan vieda henkilokohtaisesti Montblanc myymalaan, sellaista ei kasittaakseni Suomessa ole mutta asuinpaikkakunnallani on.

Kaikki tavarat siis talla hetkella Suomen ulkopuolella, saapuvat maahan heinakuun loppupuolella jolloin joko Helsingissa / Espoossa treffaus tai postitus.

7
On tullut aika päästää irti lopuistakin mitä olen säilönyt Suomessa ulkomailla asumisen ajan odottamassa paluuta.

Erittäin nätti mahonkinen työpöytä:
https://www.huuto.net/kohteet/tyylikas-mahonkinen-tyopoyta-ilmeisesti-1900-luvun-alusta/389175983

Kristallitammenterhovalaisin:
https://www.huuto.net/kohteet/tammenterho_kypara_pesa--kristallilamppu/389180207

Rokokoo-tuolipari:
https://www.huuto.net/kohteet/rokokoo-nojatuolipari/389183249

8
Testataan loytyyko taalta kiinnostusta hieman kaytetyille MTO Alfred Sargent Mendip chukille, lesti 89 ja koko 9F. Pohja on dainitea ja nahka (XO-)konjakin varista shell cordovania.

Itsella nama on talvikengat, mutta nailla nakymin lumesta ei tarvitse valittaa viela ensi talvenakaan, joten naita on suht turha sailyttaa jos jollain on parempaa tarvetta. Ja nama ovat minun ainoa hevoskengat, en ole ihan varma olenko sen ystava.

Kaytetty siis vahan, tulivat minulle muistaakseni lopputalvesta 2010 ja tosiaan ovat olleen siella sailossa viime heinakuusta alkaen. Ehka 10-15 kertaa olleet kaytossa.

Hp. 250 euroa, sisaltaen AS lepolestit (jos muistan oikein etta sellaiset hankin mukana)

Toimitusvaihtoehdot:
- Turkuun ensi viikon keskiviikkona tai perjantaina (olen lapikulkumatkalla joten tunnin, parin ikkunan voisi sinne laittaa)
- muuten Espoo / Helsinki -akselilla maanantaista 31/07 asti.
- posti

Kuvia voin laittaa tarvittaessa kunhan saavun sinne kesaiseen Suomeen.

9
Asut ja pukineet / Takkien vuorausmahdollisuudet
« : 24.06.12 - klo:05:02 »
Noin vuosi sitten kun lahdin vaihtamaan vaatturiani, en tiennyt tarkalleen mita eri vuorausvaihtoehdot tarkoittavat kaytannossa. Nyt kolme vaihtoehtoa on kokeiltu, joten voisin hieman jakaa tietoa.

Vaihtoehdoja on kokovuoraus, puolivuoraus ja 1/4-vuoraus.

Kokovuori
Kokovuorauksessa vuorikangas peittaa koko selan ja etuosan, toisinsanoen paalliskankaan takapuolelle ei nae mistaan.Tylsaa mutta toimivaa.

Puolivuori
Puolivuorauksessa etuosa on vuorattu, samoin olkapaat, mutta selka ei ole. Tama mahdollistaa ompeleiden suoruuden tms turhan tarkistamisen.
Kuten sanottu, ompeleiden tarkistelu on mahdollista


Ja yksityiskohta miten olkapaiden vuoraus on ankkuroitu paallyskankaaseen:


1/4-vuori
Pelkastaan takin olkapaat on vuorattu. Koska taskujen tekeminen on hyva olla mahdollista, etuosa on tuplattu paallyskankaalla. Sama suojaa liinoituksen karhealta tuntumalta.
Ompeleiden tarkistelu mahdollista


kuten myos irtoliinoituksen varmistaminen


Kaikissa on hihat vuorattu, mika on varsin kaytannollista kitkanpienennysta.

Yhteenveto
Kaytannon etuja on puhuttu muissakin ketjuissa, mutta lyhyesti:
Kokovuoraus: eristaa hieman enemman pahalta ulkoilmalta, olkoon se sitten reilua pakkasta tai runsasta helletta. Peittaa sopivasti pikkuvirheet
Puolivuoraus: ilmava, kevyin vaihtoehto.
1/4-vuoraus: lampimampi etuosasta kuin puolivuorattu silla hyvin usein paallyskangas on paksumpaa kuin vuorikangas. Ainakin minun takissani liinoituksen tekotapa on mahdollista selvittaa.

Oma tamanhetken mielipide:
- toimistotaistelijan perushaarnista = kokovuoraus
- kevyt kesatakki = puolivuoraus
- hifistelytakki = 1/4-vuoraus.

10
Laatutori / MYYTY: MoP-napit takkiin, 2 x iso, 8 x pieni
« : 08.06.12 - klo:07:34 »
Vaatturillani ei ollut sopivia nappeja klubitakkiini, joten tilasimme sen harskeimmilla napeilla mita keksimme, tarkoituksena vaihtaa ne muualta hankittuihin.

Valinta osui hehkuvan valkoisiin MoP-nappeihin, jotka olivat kylla hyvin iloiset takissa, mutta vaihdoin ne kuinkin klassisempiin. Nainollen nama napit ovat turhia. Onko jollain tarvetta? Hinta voisi olla vaikka 2 euroa, postikulut Australiasta lisaksi 5 euroa.Rasia voi tulla mukaan koska itse en silla mitaan tee, mutta silloin postikulut nousevat. Katson tarvittaessa. Nama napit siis eivat ole Benson&Cleqqit.

11
Lahjakortteja ei saanut käyttää kuin yhden kerrallaan ja koepaitaan ei yhtään. Tätähän ei tietenkään missään mainittu etukäteen vaan vasta kun laitoin meiliä heille. En jaksa alkaa valittamaan enempää, mutta musta ei heille asiakasta tullut.

Eli myydään 4 x 10 USD lahjakorttia. Saatu 9.9.2011 ja voimassa 6 kk eli vielä 3 kk, maaliskuun alkupäiviin. Hinta vaikkapa 20 euroa. Tai mikä valuutta Suomessa sitten onkaan nykyään. Mielellään kaikki 4 kerrallaan, mutta osissa onnistunee myös, tällöin 5 e per koodi. Jos lahjakortti on sidottu mun asiakkuuteen, luonnollisesti kauppa perutaan.

12
Kulttuuri / Havaintoja Australiasta
« : 28.10.11 - klo:13:54 »
RM Williams on aivan tuntematon, en ole täällä juurikaan kaupoissa pyörinyt, kävin alkuun paikallisessa miestenpukimossa. Mukava paikka ja hyvät valikoimat mutta Churchin kengät 1000 dollaria (~750 euroa) ja talon räätäli erittäin huonosti istuvissa vaatteissa - ostan edelleen miltei kaiken netistä ja lähinnä UK:sta. Itseasiassa on usein halvempaa ostaa tänne kun saa vatin pois ja postikulut eivät kasva niin paljoa. Toinen vaatturi mitä olen käyttänyt kyllä erinomainen, laitan tuonne mtop ketjuun taas kuvia kunhan saan koneeni nettiin joskus.

Paikallinen pukeutumistaso on yllättävän formaali, miltei kaikilla puku päällä ja hyvin monella solmio. Kolmiosaisia pukuja näkee tasaisesti, paitsi nyt alkaa ilma hieman lämmetä. Taso luonnollisesti kirjavaa ja kengät usein aika rojuja. Naisten pukeutuminen muuten oikein simpsakkaa. Isoja korkoja ja usein näkee tyttösiä kainalosauvoilla ja paketoidulla nilkalla.

Erinomainen paikka kaikinpuolin, suosittelen. Talous kulkee, palkkataso hyvä, ilmasto ainakin vielä miellyttävä, ruokaraaka-aineet loistavia muutenkin kuin 3 viikkoa vuodessa, täystyöllisyys ja ihmiset ystävällisiä.

Ja sanotaan loppuun että mangojen kausi alkanut joten niitä saa halvalla ettei ihan offtopikiksi mene.

13
Tekee pahaa heittää kuranttia tavaraa roskiin, joten kiinnostaako ketään seuraavat tuoksut:
- Polo Ralph Lauren Blue 125 ml, ehkä 98-99 % jäljellä
- Davidoff Cool Water, 40 ml, ~33% jäljellä
- Emporio Armani He, 50 ml, ~40 % jäljellä

Kaksi jälkimmäistä suihkeena, ensimmäinen normikorkki. Kaikki siis nestemäisiä tuoksuja, miksi niitä sitten kutsutaankaan, ei dödöä tms.

Hakemalla saa, illalla/viimeistään huomenna keskiviikkona menee roskiin.

Kaartinkaupunki, Helsinki.


14
Laatutori / Suuri muuttomyynti
« : 03.06.11 - klo:21:07 »
Muutto lähestyy ja tavaraa vieläkin liikaa. Eli seuraavaa olisi tarjolla:

- Boss klubi/happopaita
http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=1394.0

- Kokoelma taskuliinoja
Hp. 3 e kappale, 15e kaikki kuusi


- Drakes pellavaliina. Kolmen paketti ostettu, yksi edelleen käytössä, joten yksi varaliina riittää. Laatikko ei tule mukaan. Linkki http://www.drakes-london.com/accessories/handkerchiefs/classic-white-irish-linen-handkerchiefs
Hp. 20 e


Solmioita. Kaikki 100 % silkkiä.

- RW Mikaelilta hankittu solmio, värimaailma ei oikein tuntunutkaan omalta

- Kullanvärinen solmio

- Kullanvärinen solmio II

Ennen käytin tätä väriä aika usein, nykyään ei jostain syystä tule enää käytettyä
Hp. 5 euroa per solmio.


- A.V. Aallolta ostettu, mustat, venyvästä materiaalista valmistetut nappihenkselit. Nappiosuus nahkaa. Ei ihan Albert Thurstonit, mutta hinta noin 5 % niistä.
Hp. 5 euroa

Kenkäaineet- Chelsea Leather Food, sopii mm. moottorisahakengille. Erittäin riittoisaa tavaraa, ostin vuosi sitten kaksi purkkia, tämä avaamaton ja toinen ehkä 30% käytetty.
Hp. 10 euroa


- Väritön Woly Protector. en tiedä kuinka vanhaa tai paljon jäljellä, mutta eipä hintapyyntökään päätä huimaa.
Hp. 0 euroa, eli hakemalla saa.

- Tumman ruskea Saphir Renovateur. Hieman käytetty, jostain syystä käytän väritöntä mielummin kun sitä on, ei tarvitse miettiä niin paljoa. Jäljellä ainakin puolet.
Hp. 2 euroa

Huomenna tulee lisää tavaraa, muuta kuin vaatteitakin mm ruuanvalmistukseen.

15
Laatutori / M: Polttopuita Helsingin keskustassa
« : 25.05.11 - klo:09:15 »
Hieman yllättävä myyntiartikkeli, mutta satun tietämään kuinka hankala Helsingin keskustassa on löytää takkaansa tai kakluuniinsa polttopuita. Itselläni sattuu nyt näitä olemaan, mutta muutto on edessä ja näitä en jaksaisi lähteä muuttamaan.

Eli noin 50 cm * 40 cm * 35 cm takuukuivia* koivuhalkoja. Hintapyyntö vaikkapa 10 euroa, tinkimistä voi kokeilla. Vain nouto, omalla kantovälineellä.

Sijainti Helsinki, Kaartinkaupunki

*kuivattu nyt vuosi huonelämmössä, sitä ennen valmistamolla muutama vuosi, tosin siellä taisi olla katetussa ulkovarastossa.

Sivuja: [1] 2 3