Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - AlecLewain

Sivuja: [1]
1
Laatutori / Charles Tyrwhitt Black Label housut 32x32
« : 14.09.10 - klo:13:41 »
Hei!

Tiukalla mitoituksella varustetut CT black label-housut prince of wales kuvioinnilla. Ottavat omiin reisiin niin pahasti kiinni, että pitää tilata kokoa isommat. Muita huomioita. Olen sovittanut CT:n chinoja 32sena ja omistan pellavahousut tuossa samassa koossa. Ne ovat miltei väljiä minulle ja nämä ovat erittäin kireät.
Ohessa CT:n speksit
    * 100% super 100s wool
    * Woven in England
    * Flat front trouser
    * Half lined to the knee
    * Side adjusters
    * One rear hip pocket
    * Dry clean only


Tuotteen sijainti on Jyväskylä. Voipi käydä sovittamassa.

Hintapyyntö ois 120 €. Jos ei mene kaupaksi, lähetän housut takaisin CT:lle.

2
Asut ja pukineet / Käytetyt vaatteet
« : 15.03.10 - klo:10:26 »
^ Ajattelen samaan tapaan. Lähinnä lisäpohdintaa aiheuttaa lähinnä kotimaisuuden arvostaminen. Vaatevalmistuksessa maassamme on varmasti aivan erivertoja ompelijoita. SignorLaineet takki taisi olla jonkun ompelimon/ateljeen taidonnäyte. Lähinnä ulkomaiseen erinomaisuuteen ei pidä sokaistua vaan ennemminkin tukea kotimaisuutta siinä missä se on mahdollista. Itse vierastan ebay:ta yms. muita vastaavia laitoksia, kun kyse on vaatteiden ostamisesta. Minua jotenkin iljettää pistää päälleni muiden käyttämiä vaatteita. Sen verran olen lipsunut, et kroonista pukupulaani olen täydentänyt ebaysta. Siispä olen valmis maksamaan siitä, että saan päälleni käyttämöttömät vaatteet.

edit: Kenkiä voin myös harkita, jos ne ovat miltei käyttämättömät.

3
Asut ja pukineet / El Naturalista
« : 08.03.10 - klo:16:13 »
En ole aivan varma minne tämän ketjun avaisin. El naturalistan kengät eivät asetu klassisen pukeutumisen alueeseen. Kuitenkin voisin vetäistä nämä chukkabuutseja edes etäisesti muistutta kengät jalkaani. Itse tutustuin em. merkkiin biologi siskoni kautta ja niissä piireissä El Naturalista nauttii miltei huimaa arvostusta.

Ennemminkin haluaisin miettiä kierrätystä ja sitä kautta tehtyjen tuotteiden laatua. Näissä kengissähän pohjat ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Laatukenkiin kierrätysmateriaalien yhdistäminen lienee mahdoton tehtävä. Nahkan ja pohjaan käytettävien materiaalien on oltava ensiluokkaisia, joten "täysimittainen" kierrätysmateriaalien käyttö ei onnistu.
Laadukkaista kankaista tehdyt vaatteet kestävät pitempään, joten huippu-kategorian taidonnäytteet kumoavat kierrätystarpeen itsessään. Mutta miten on muiden vaatteiden kanssa? Henkkamaukka ja kumppanit myyvät vaatteita, joita ei ole tarkoitettu kestämään, mutta voisiko niitä kierrättää?

4
Laatutori / M: Huuto netissä: smokki 50
« : 04.12.09 - klo:13:24 »
Hei!

En ole itse myymässä enkä tunne edes myyjää, mutta huuto.nettiä selatessani tuli vastaan koon 50 smokki. Minulle on liian iso, joten en ole kiinnostunut. Jos speksit pitävät paikkansa, lähtee halvalla.

http://www.huuto.net/kohteet/smokki-koko-50-boss/121947175

5
Laatutori / O: Bexleyn leather cream
« : 27.11.09 - klo:15:40 »
Hei!

Jos jollakulla on "ylimääräinen" purkki Bexleyn Leathe Creamia pyörimässä nurkissa, mielellään värittömänä, voisin ostaa sen pois. En viitsisi maksaa postimaksuja 3 kertaa sen verran kuin 3 purkkia verkkokaupassa maksaa.

6
Asut ja pukineet / Talven kengät
« : 23.08.09 - klo:11:12 »
Syksy saapui jo tänne Keski-Suomeen ja kohta on talvi ovella. Tutkailin tuossa kenkävarastojani ja olen pähkäillyt mitkä kenkäparit sopivat talveen. Nahkapohjaiset kengä menevät kalossien kanssa, mutta niissä on silti ongelmana matala varsi, kuten myös kaikissa Herring Shoes:in myymissä Church'sin kengissä?

Onko arvon herroilla käyttökokemuksia Trickersin kengistä? Vaikkakin Stowit    kulkevatkin Country collection nimikkeen alla, uskoisin niiden istuvan varsin hyvin farkkujen pariksi matkalla toimistoon.
Toki mustat broguetkin lienevät kumipohjilla varustettuina riittävän korkeat loskakeliin ja jossain tapauksissa auraamattomiin tieuriin. Tähän käyttöön olen harkinnut Church'sin Graftoneita. Näitä on muistini mukaan usealla foorumin käyttäjällä, joten haluaisin tietää lisää niiden soveltuvuudesta talveen.

7
Kaunis elämä / Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 11.06.09 - klo:14:06 »
Oikeastaan jo otsikointi tuottaa hitusen ongelmia. Tarkoituksenani on käsitellä fyysisen kunnon, vaatetuksen ja herrasmies-käsitteen yhteyttä.

Lähden liikkeelle väittämällä: "Nykyajan pahe on lisääntyvä ylipaino. Herrasmiehen tai keikarin tulee pitää huolta itsestään siten, ettei ylipainoa pääse kertymään."
Mielestäni fyysinen suorituskyky on hyve, joka tulee laskea herrasmiehen määritelmään. Maamme nuorison ja myö vanhemman väen kunto on laskenut jo vuosikymmeniä ja tulokset alkavat olla sen suhteen katastrofaalisia. Eräiden mittareiden mukaan suomalainen ei selviä edes kahdeksan tunnin työpäivästä vaan työpäivän pituuden tulisi olla 6h fyysisen kunnon puitteissa. Kunnon mukaisen rajan ylittäminen kerää fyysistä velkaa ja osaltaan aiheuttaa sairaspoissaoloja. Asiaa on tutkittu enemmänkin ja ohessa on EVAn raportti etenkin suomalaisten miesten kunnosta http://http://www.eva.fi/files/1986_miehet_kuntoon.pdf.
Kerran keikari on edelläkävijä pukeutumisessa, käytöstavoissa jne.,  tulisi hänen olla myös suunnannäyttäjä myös urheilullisuudessa.

Vähän taustoja itsestäni:
Lapsesta asti urheilua harrastaneena olin pitkään kunnossa ja viimeisinä opiskeluvuosina kunto pääsi vähän repsahtamaan ja sen myötä painokin nousi. En silti ollut ylipainoinen, mutta tiesin, että jotakin on tehtävä. Aloitin vuosi sitten kuntoilukamppanjan "huippukuntoon kolmekymppiseksi", jonka parissa tulnen viettämään loppuikäni. Pari vuotta on vielä tuohon omaan päämäärääni matkaa ja olen huomannut sekä työssä jaksamisen että oman elämisen laadun parantuneen. Ohessa on tullut kommentteja hoikentuneesta ulkomuodosta, mutta ne olen jättänyt omaan arvoonsa, sillä vietän aikaa  lenkkipolullaomaa hyvinvointiani varten. Omana tavoitteena on klassisen urheilullisen miesvartalon omaaminen ja sinne on vielä jonkun verran matkaa, mutta tavoitteita pitää olla.

8
Asut ja pukineet / Puvun muutostyöt ja räätälöinti
« : 10.05.09 - klo:23:04 »
Hei!

Olen pähkäillyt puvun muutostöitä vaatturin/räätälin toimesta. Saatan saada käsiini melko hyvälaatuisen puvun, jota on käyttäjän toimesta kavennettu (siis vaatturi itsekin). Puvun koko on 48, eli se riittää minulle myös vyötäröstä, kunhan kavennus saadaan purettua vaatturin toimesta. Lähinnä tässä arveluttaa lopputuloksen ulkonäkö. Jääkö kavennuksesta ja sen purkamisesta esteettisiä haittoja puvun ulkonäköön?

Toinen pähkäilyn aihe koskee hihoja. Puvussa on mielestäni mauttoman väriset napit. Se on helppo vaihtaa, mutta voiko takin hihat samalla muutattaa varustetuksi toimivilla napinlävillä? Ajattelin vain, että tarvitseeko pukuun varata toimivia napinläpiä varten enemmän kangasta hihansuihin?

9
Asut ja pukineet / Solmioita verkosta
« : 05.05.09 - klo:12:50 »
Etsiessäni tänään lisätietoja törmäsin Eties:in verkkokauppaan http://http://www.eties.it/index.php Siellä näyttää olevan solmiota tarjolla aika laidasta laitaan ja jonkunmoiseen "sopuhintaan".  Viidestä tilatusta solmiosta ilmainen kotiinkuljetus.

Onko joku teistä arvon herrat tilannut solmioita tätä kautta?

Sivuja: [1]