Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JAM0

Sivuja: [1]
1
Myydään Carminan tummanruskeat quarter brogue oxfordit koossa 11 hintaan 200 €. Siro kumipohja joka ei näy sivusta ja Robert-lesti. "Cap"issä hieman kulumaa nahassa. Näille löytynyt liian vähän käyttöä. Mukana laatikko sekä säilytyspussit, lepolestit eivät kuulu hintaan.
Myydään Schoffan irtotakki koossa 50, ei mahdu itselleni enää päälle. Hinta 75 €.
Myydään orvoksi jäänyt Nino Danielin tummansininen puvun takki koossa 50. Ei mahdu itselleni enää päälle, puvun housut rikkoontuneet joten hyvä jos kelpaisi jollekin takkina. Hinta 50 €.
Myydään Schoffan kauluspaitoja, koko 40 Extra Slim Fit. Jääneet itselleni liian pieneksi. Hinta 25 €/paita.Myydään punavalkoraitainen Schoffan kauluspaita, koko 41 Extra slim fit. Jäänyt vähälle käytölle, hinta 45 €.Tavara Helsingissä, sovitus kotona tai mahdollisesti lähialueilla mahdollista. Postittaessa kulut ostajan piikkiin, mitat ja lisäkuvat pyynnöstä.
Takeista pitäisi päästä eroon kun ei mene päälle enää joten tarjotkaa rohkeasti. Kengistä ei sinällään tarvitse luovua mutta jos sopivaan hintaan saa myytyä niin voin ostaa tilalle jotain jolle löytyy enemmän käyttöä.

Sivuja: [1]