Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ernst, Max Ernst

Sivuja: 1 ... 42 43 [44]
647
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 06.10.12 - klo:08:05 »
--- Näissä tapauksissa sävytys tehdään mahdollisimman raa'alle puhdistetulle nahkapinnalle värikiillokkeella --- Muutos on pysyvä.

Raakaa ja puhdasta. Amiseptillä vai muulla?

Ei nyt suoranaisesti liity kysymykseen parin tai useamman värin läträämisestä, mutta yleisesti.

Sitä tai asetonia. Molempia olen käyttänyt. Vastuu on käyttäjällä.


Itse en isopropnolia (Amisept) tai asetonia käytä, omasta mielestäni liian voimakkaan liuotinvaikutuksen vuoksi. Niiden vaikutus ulottuu helposti liian syvälle. Etanolipohjaiset liuottimet ovat huomattavasti hellävaraisempia, mutta yhtä tehokkaita pintarasvan poistamisessa. Esimerkiksi Biltemasta löytyy spriikeittimen polttoaineeksi tarkoittua denaturoitua etanolia ja Vron reissulta saa 80 prosenttista etanolia (esim. Viru Valge).

648
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 05.10.12 - klo:09:11 »
Jos olisivat kovin uhanalaisia niin ei niihin suomessa myönnettäisi metsästyslupia. Mutta se minkätakia en hylkeenpyyntiä oikein arvosta on se että hylkeestä hyödyksi käytetään oikeastaan vain fileet. En ymmärrä moista haaskuuta.

Ei täällä meilläpäin kalastajat mitään lupia niiden ampumiseen hae. Hyväksi käytetään turkki, jos sitäkään nykyisin.

649
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 04.10.12 - klo:10:53 »
Kuinka iso homma lienee puvun takin olkapäiden "hyppyrien" poistaminen. Ilmeisesti vaatii toppuksen vähentämista, eli suurimpia mahdollisia remontteja, vai kuinka?

650
Laatutori / Vs: Laatutorin palauteketju
« : 04.10.12 - klo:10:11 »
Kuin myös Barbarossalle kiitokset vaivattomasti sujuneista kaupoista.

651
Vapaa sana / Vs: Mitä ostat veronpalautusrahoilla?
« : 03.10.12 - klo:17:11 »
^ Missä on noin halpaa ESB:tä?

652
Vapaa sana / Vs: Mitä ostat veronpalautusrahoilla?
« : 02.10.12 - klo:18:26 »
Raha on rahaa ja sen alkuperä ei vaikuta siihen miten sen käytän, vain sen määrä. Harmillisesti tosin tulee palautusta taas, en osaa vieläkään optimoida nollalle tai ottaa korotonta lainaa valtiolta.


http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Verojen_palauttaminen

"Veronpalautukselle maksetaan korkoa

Useimmille palautettaville veroille maksetaan korkoa. Koronmaksusta on säädetty verolaeissa. Eri verojen palautuskorko on sama: Suomen Pankin vahvistama viitekorko, josta on vähennetty 2 prosenttiyksikköä. Korko on kuitenkin aina vähintään 0,5 %. Korko tarkistetaan vuosittain. Vuosina 2011 ja 2012 veronpalautuksille maksetaan 0,5 %:n palautuskorkoa."

653
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.10.12 - klo:16:24 »
Tuohan on mielenkiintoinen verkkokauppa: taatusti pienin kätösin tehtyjä puoli-ilmaisia tilausvaatteita! Hinnat ovat sen verran edullisia, että uskaltaisi jopa riskeerata, mutta tietenkin on tenkapå: sopiva kangas löytyisi kohdata Plaid Jackets, mutta sieltä ei löydy kaksirivistä pystykaulustakkia. Kaksirivisistä pystykaulustakeista ei puolestaan löydy sopivaa kangasta.

Mitähän tuollainen takki mahtaisi maksaa suomalaiselta vaatturilta tilattuna, noin suurin piirtein? Ehkä pitää vain ryhtyä säästämään.

654
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.10.12 - klo:15:57 »
Löytyykö jotain Suitsupplyn kaltaista nettikauppaa, josta voisi tilata kaksirivisen irtotakin luonnollisilla olkapäillä ja pystykauluksella laajasta kangasvalikoimasta? (Kohtuuttoman edullisesti tietty, muutenhan voisi kävellä vaikka Fereen tai Saumaan.) Jäi pahasti himottamaan tämä CB:n viestissä aikoinaan olleen kuvan takki:Tuohan on täydellinen, itselleni kelpaisi jokin vähän tuohon suuntaankiin.

655
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 30.09.12 - klo:09:11 »
Kuljin ohimennen Stockan vaateosastojen läpi ja koetin samalla vilkuilla valikoimia. En nähnyt lainkaan Conte di Roma -tuotemerkin vaatteita. Onkohan Stockmann hölmöyksissään mennyt karsimaan senkin valikoimistaan, kuten niin paljon muutakin viime vuosina?

656
Laatutori / Vs: AS Blake Burnished mahogany calf 9F MINT!
« : 29.09.12 - klo:11:32 »
Minähän ottaisin nuo heti, jos pystyisin. Mutta vaikka kuinka olen yrittänyt Mairan kehotuksesta seistä jo tuntikausia mahdollisimman ryhdikkäänä, ei lompakkoon ilmaannu riittävästi tarpeeksi seteleitä. Äärimmäisen harmillista.

P.S. Yllä olevissa kuvissa nuo näyttävät melko vaaleilta verrattuna AS:n sivuilta löytyviin kuviin. Kumpi mahtaa olla lähempänä todellisuutta?

657
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.09.12 - klo:11:55 »
Tyylikäs paluu Ernesti! Ja hauskaa varmaan ollut käydä lukemassa kaikki spekuloinnit lähdöstäsi. Ovela veto, indeed. Solmio kenties Berliinin tuliaisia? Nätti ainakin, ja hyvä solmu. Löytyikö harmaata hattua?

Kiitos. Solmio on Michelsonsin villasolmio. Berliiniin lähtö on vasta vajaan kuukauden kuuttua, joten hattukauppavinkkejä saa edelleen tyrkyttää.

658
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.09.12 - klo:11:24 »

Tällekin hiekkalaatikolle sopivin termein: heti luuli, kumihuuli! Ei meitsistä ihan niin helpolla kuitenkaan pääse eroon,  monien pettymykseksi. Nyt on saldo nollattu, ettei heti paljastu kuinka paljon täälläkin on tullut aikaa luuseroitua.

Tästä lähtee uusi kierros:[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Sivuja: 1 ... 42 43 [44]