Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ernst, Max Ernst

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 44
31
UPSin käyttämisessä ylipäätään ei ole mitään järkeä. Olen alkanut määrätietoisesti kertoa tämän myös kaikille toimittajille, niin yksityisissä tilauksissa kuin työssäkin. Toimiviakin vaihtoehtoja on.

32
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 01.09.14 - klo:06:56 »

Mikä noista pleateista nyt tekee yks kaks muodikkaan?

Yleensä jonkin tekee muodikkaaksi muoti. Muoti tuppaa muuttumaan aika ajoin, vääjäämättä. Ei kasarin vekkihousuja ja olkatoppauksiakaan kukaan olisi halunnut tai pitänyt hyvän näköisinä, mutta niin vain kaikki niitä kilvan ylleen pukivat. Todennäköisenti tämäkin polvi vielä joutuu sen nöyryytyksen kokemaan. Itse en enää suostu siihen, vaan aion elää omassa pappamaailmassani, vaikka muut pelleiksi ryhtyisivätkin. Varaan riittävän garderoobin, jolla selviän sen yli,  jos vielä sattuisin sen hullutuksen aikaan elossa olemaankin, mitä en toivo.

33
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.08.14 - klo:16:47 »
Ascot sopii loistavasti smart casual -settiin. Virnistelyn sen sijaan jättäisin pois; se on aina epäilyttävää käytöstä ja varmasti aiheuttaa outoja katseita. On täysin käsittämätöntä ja edesvastuutonta pukeutumisetiketin kaventamista, että pukeutumisfoorumilla edes puhutaan Ascotin pannaan panemisesta, kun kadunmieskään ei siihen sen kummempaa huomiota kiinnitä.


34
Ups sucks. Tosin fillarinosia tulossa, mutta eivät saa millään toimitettua. Auto rikki (!), osoitepäivitys ei tavoittanut kuljettajaa... kaikenlaisia selityksiä ja osia kuskataan ympri Etelä-Suomea turhaan. "We love logistics", suuri vitsi koko firma.

35
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 11.08.14 - klo:23:36 »
Menkääpä sanomaan tälle kaverille, että lyhythihainen kauluspaita on tyylitön:


36
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 09.08.14 - klo:21:18 »
Lyhythihainen kauluspaita on suomalaisen virallisen virkamiesetiketin mukainen. Sen käyttökausi alkaa, kun eduskunnan kevätistuntokausi päättyy ja käyttökausi loppuu syysistuntokauden alkaessa.

37
Laatutori / Vs: M: Tombolini Navy Puuvillairtotakki (52)
« : 09.08.14 - klo:19:14 »
Mä voisin ottaa tämän, jos vain pystyisi kokeilemaan, mitat vaikuttavat yllättävän passeleilta, vaikka yleensä käytän kokoa 50. Mutta kun ei ole asiaa Jyskän suuntaan, että pääsisi sovittamaan; sokkona en uskalla kauppoja tehdä.

38
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 09.08.14 - klo:17:24 »
No siellä koulussahan ei ole keittiötä eikä keittäjää enää, joten se halpa soijarouhe syödään sitten kuivana. Keskuskeittiöissäkään ei enää tehdä ruokaa raaka-aineista, vaaan teollliset valmisteen yhdistellään. Jos ruvetaan soijarouheita liotttelemaan, niin kalliimpaa siitä vain tulee kuin Kariniemltä ostetuista "broilerinnuggetteista" (jotka sisältänevät pääosin broilerin rasvaa ja jauhoja, tms.).

39
Hieno tunnustus. Kunhan ei joudu jossain vaiheessa sanomaan: "Pidät kengistäsi parempaa huolta kuin lapsistasi". (Hymiö tähän.)

40
Kaunis, kaunis kuvitus. Kyllä ennen Phötöshöppiä ja muuta retouching-jälkikoskettelua oli paremmin!

Eiköhän retusointi kuitenkin keksitty jo melkeinpä ennen valokuvausta.

41
Hienoa! Veikkaan, että myös joku omista loimista joutuu leikkaupöydälle koekaniiniksi, kunhan kuvat ovat ihmeteltävinä.

42
Toivottavasti muokkaus on dokumentoitu valokuvaamalla. Jos on, niin voisiko kuvat saada jopa jonnekin ihmeteltäväksi?

43
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 11.07.14 - klo:19:44 »
Meiliin tupsahti juuri viesti, että myyjäliike on pannut postiin tänään tälläiset:Täytyy vain toivoa, että koko sattuu sopmaan.

44
Missä näitä voisi sovittaa?

Ainakin monessa Instrussa ;-)


45
Asut ja pukineet / Vs: Brooks Brothers
« : 06.07.14 - klo:23:03 »
Yleensä kannattaa lukea toimitusehdot:

http://www.brooksbrothers.com/on/demandware.store/Sites-brooksbrothers-Site/fi_FI/Help-Show?cid=help-shipping,
jossa kerrotaan:

International Delivery
Delivery
Delivery time can be from 4–15 days based on the shipping method and the destination.
Two Business Day and Next Business Day deliveries are not available for international delivery.
Shipping Fee, Duties & Taxes
All countries serviced by Borderfree, Inc. (listed below) are billed by Borderfree, Inc. based on the shipping and handling fees for that region and carrier. Delivery to all other countries is shipped by air for $49.99.
All deliveries handled by Borderfree, Inc. include duties and taxes; all other international deliveries will be required to pay the duties and taxes to the carrier.

COUNTRIES CURRENTLY HANDLED BY BORDERFREE, INC.

(presented in alphabetical order based by region)
EUROPE : Austria, Belgium, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom
MIDDLE EAST: Bahrain, Egypt, Jordan, Kuwait, Qatar, Oman, Saudi Arabia, United Arab Emirates
LATIN AMERICA: Costa Rica, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay
ASIA: Thailand

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 44