Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ernst, Max Ernst

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 44
16
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 23.11.14 - klo:21:54 »
ainakin 24 % vähemmän, sillä liikevaihtoveroa ei rasittanut räätälintyötä, kuten arvonlisävero puolestaan nykään tekee. Monet muutkin ns. sivukustannukset olivat joko paljon pienempiä tai niitä ei ollut lainkaan Kekkosen aikaan. Yrittäjät eivät esim. tainneet joutua  maksamaan omista ansioistaan lakisääteistä eläkemaksua, tosin eivät ansainneet vastaavasti lakisääteistä eläkettäkään.

17
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 22.11.14 - klo:09:22 »
Toivottavasti valtiovarainministeri käyttää aikansa muuhun kuin rättiostoksilla lonnimiseen.

18
Kaunis elämä / Vs: Miesten kynät
« : 18.11.14 - klo:13:33 »
Työkaluna Ballograf Epoca on paras. Voi hukatakin, eikä harmita. Jälki ehdottoman hyvä, ote mainio.Sisään sopivat nämä:


19
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 10.11.14 - klo:18:10 »
^ Toihan on hyvä! Mulla on sama periaate, mutta erilaiset kledjut: Yleensä aina sininen irtotakki, kauluspaita (siniraitaa tai sininen), skraga, harmaat housut. Kengät ja vyö ruskeat; paitsi jos työpäivä venyy iltaan, niin mustat. Jos edustusta, niin puku ja valkoinen paita, muuten kuten edellä. Easy. Ei tarvitse tehdä päätöksiä, katsoo vain kalenteria.

20
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 07.11.14 - klo:19:16 »
c o r l e o n e, kai luit pervon videon pervot kommentit? Sotkeminen, tallaaminen, tahraaminen, tiukat sukat ja haisevat jalkineet ovat kaikki perversioita, joilla on oma pieni fanikuntansa verkossa. Niin kauan kuin videot ovat siistejä, Youtubella ei ole syytä niiden poistamiseen. Taatusti miehinen tappi ojossa näitä katsellaan ympäri maailmaa ja tuhmia lähikuvia jaellaan sähköpostitse.

Eikös tuo video ole kaikkea muuta kuin siisti?

21
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 31.10.14 - klo:22:59 »
Makkarakimara.

22
^Aikamoista onnea vaatii, että onnistuu pelkästään nuo omenat puusta poimimaan.

Todellisuudessa riskitöntä tuottoa ei ole olemassa.

Kuten mainittu, siinä olikin vasta muutama tunnetuin esimerkki viime vuosilta. Lehmannin velesten jäljiltä ei tarvittu lainkaan onnea, että menetti suuren osan sijoituksistaan, olivatpa ne lähes missä hyvänsä. Villen käyttämä sanonta oli kärjistetty, luonnollisesti, mutta ei lainkaan kehno ohje.

23
En ole varautunut siihen, että useat miljardiluokan voittoa takovat bisnekset olisivat näin yhtäkkiä menossa konkurssiin. Siksi en myöskään kävele pyöräilykypärä päässä.

Eipä siihen yleensä ole kukaan varautunut, mutta muutama Suomessa tunnetuin viime ajoilta: Enron, GM, Chrysler, Lehman Brothers, muutama tunnetuin viime ajoilta.

24
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 16.10.14 - klo:07:23 »
Housut on Oscar Jacobsonin flanellit, jotka saattaa olla matkalla torille, kyykky kulkee sen verran hyvin että alkavat olla jo hieman turhan slimmit.

Solmiota en neuletakin kanssa ole tainnut ennen tätä päivää käyttää, eikä jääne tavaksi, mutta kiinnosti herätellä vähän ajatuksia hieman vähemmän standardien värien käytöstä. Esim. millaista skragaa tummanvihreän irtotakin (en omista...vielä), vaaleanpunaisen paidan ja harmaiden housujen kanssa? Omasta suht kapeasta valikoimasta toi kyseinen osui parhaiten. Viininpunainen tai ruskea neulesolmio/muu yksivärinen voisi toimia. Kovin montaa muuta en itse onnistunut mielessäni tuohon sovittamaan.

Skragan poisto ja paidan vaihto ocbd:hen veisi hommaa oikeaan suuntaan kuten mainittua, mutta värien osalta en muuttaisi tässä setissä mitään, varsinkin kun homma rauhoittuu selkeästi poistamalla naru kaulasta.

[spoiler][/spoiler]


Olen toista mieltä. Skragan kanssa tuo oli mainio klassinen yhdistelmä. Ilman näyttää 70-luvun hippityypiltä, varsinki pinkkiin paitaan skraga tuo kaivattua ryhdikkyyttä.

25
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 07.10.14 - klo:18:23 »
Voiko kenkiintuijottelua olla ketjussa liikaa.


Voi. Ja on.

26
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 27.09.14 - klo:10:10 »
^ Kun paidan kaulus ja kalvosimet likaantuvat, niin tuon peseminenhän on tosiaan paljon helpompaa kuin paidan peseminen.

27
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 26.09.14 - klo:21:25 »
^ Hyvä varustus. En raaskinut kyllä vielä hanskoja laittaa, vaikka aamulla oli täälläkin vain +3. Pistin kyllä käet taskuun, kun tässä on sellaiset hyvät käenlämmitystaskut.

Sanokaas mikä tässä yhdistelmässä oli, kun selvästi tavallista useampi naisihminen tuntui kiinnittävän siihen päivän mittaan huomiota.


Mulla se on yleensä ollut sepalus auki. Mutta ei varmaan tossa.

28
Asut ja pukineet / Vs: Kunnon pyjamat
« : 23.09.14 - klo:21:46 »
^^ Olen pannut merkille, että miehet käyttävät, pojat eivät.

29
Asut ja pukineet / Vs: Suomalaisia dandyjä
« : 10.09.14 - klo:22:03 »
Wuoren kanssa aikoinaan asioineena sanoisin, että ei kovin dandy kyllä ollut, vaikka sivistynyt ja mukava mies toki. Klingen kanssa illastaneena  hänet puolestaan kyllä jonkintason dandyksi laskisin. Töykeydestä ei tietoakaan, hyvä seuramies. Mahdollisen töykeyden kohteeksi joutuneet lienevät ansainneet kohtelunsa.

30
^ I rest my case.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 44