Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TheodoreMaul

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 68
31
Kaunis elämä / Vs: Vs: Ruoanlaitto
« : 15.06.14 - klo:19:15 »
Kukaan tän palstan ruokahifistelijöistä kiinnostunut sous vide -kokkauksesta?

https://www.kickstarter.com/projects/anova/anova-precision-cooker-cook-sous-vide-with-your-ip/posts

Anovan precision cooker kickstarterin puolella, viel neljä päivää jäljellä. Jos joku esim pk-seudun suunnalla olis kiinnostunut tilaamaan, niin voisin liittyy tilaukseen ja jakaa kulut (toi kahden anovan surf n turf -paketti siis, tulis huomattavasti halvemmaksi kun yhden tilaaminen).


Tuohan on huokea! Olen käyttänyt sous videen itse rakentamaani laitetta, mutta tämäkin kyllä kiinnostaa. Täytyy perehtyä tuohon tarkemmin sitten kun en ole enää pelkän puhelimen varassa.

32
Kaunis elämä / Vs: Vs: Ruoanlaitto
« : 15.06.14 - klo:19:09 »
Tällainen tuli taloon ja mieluusti otan vinkkejä vastaan, mitä tuolla kannattaisi tehdä. Suunnitelmia toki on, tällä voisin vaikka pakkasessa olevat poron ribsit kypsennellä.

http://www.grillikauppa.com/kampanja-sahkosavustin-1100w-p-807.html


Ihan aluksi mittaisin, että missä lämpötilassa tuo puhisee. Kaverilla on OpaMuurikka ja sanoi, että käy melko kuumana, jopa 200 °C nurkilla.

Minäkin olen savustellut viime aikoina melkoisesti. Käytän Weberin pallogrilliä johon sain The Smokenator -nimisen lisäosan. Tätä myöden olen tyystin lopettanut esim. ribsien keittelyn. Se on tarpeetonta. Lämpötilan osalta tähtään sellaiseen 100-110 °C joka toimii useimmille lihoille ja tuo lämpötila on helppo ylläpitää tasaisena.

Savustus on sikäli vaarallinen valmistusmenetelmä, että harkitsen tässä jo isomman Weber Smokey Mountain tornin hankkimista.

33
Vapaa sana / Vs:
« : 15.06.14 - klo:18:58 »
Oikeilla arvoilla olen minäkin tullaillut erilaisia harrasteosia. Tuskinpa byrokraattia harmittaa jos maksat enemmästä kuin mitä kiinalainen on pakettiin keksinyt.

34
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 12.05.14 - klo:12:20 »
Arancia di Capri ja Bergamotto di Calabria ovat omia suosikkeja. Mielestäni ehkä ne perinteisimmät kaksi tuoksua tuosta sarjasta.

Ääni bergamotille. Tuo appelsiini oli mielestäni hieman liian makea ja ne muut eivät toimineet ollenkaan. Siis minulle. Bergamotto päätyi ostoskoriin.

35
Laatutori / Vs: Laatutorin palauteketju
« : 07.05.14 - klo:13:11 »
Tonnikin kanssa kaupat luonnistuivat niin vaivattomasti, ettei liene vastaavaa vielä tapahtunut. Harvemmin ostokset tulevat ihan työpaikalle asti polkupyörälähetin kanssa. :)

36
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 06.05.14 - klo:10:01 »
Haglund esillä, mielestäni aika hauskalla tavalla. En ole nähnyt tuota Kuukausiliitteen juttua, mutta Hesarissa on hyvän oloinen tiivistelmä asiasta.

37
Asut ja pukineet / Hunterin kumisaappaat
« : 04.05.14 - klo:09:34 »
Mulla on gummiset Hunterit ja toisesta katkesi jotenkin se varren suussa oleva lenkki, jossa on solki. Sitä ei kuitenkaan ikinä kiskottu eikä kiristetty mitenkään. Lisäksi saman saappaan korkopalassa on joku onkalo joka alkaa vinkumaan kun sinne pääsee vettä.

38
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 02.05.14 - klo:14:54 »
Eipä mainittu, mutta videossa puhuttiin villasekoitekankaista ja yhden esimerkkipuvun lapussa luki Villa 45% Polyesteri 55%. Mittapuvun saisi tuohon hintaan siis varastokankaista ja käymällä Konginkankaalla. Tärkeimmiksi asiakasryhmiksi mainitut linja-auton kuljettajat, laivahenkilökunta ja kuorot eivät tuoneet hirveästi referenssipisteitä minun silmään, mutta eihän se tarkoita etteikö siellä muutakin osattaisi tehdä. Soittamalla varmaankin selviäisi lisää kankaista ja malleista.

39
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 02.05.14 - klo:14:36 »
Suomen viimeinen miesten pukutehdas sinnittelee. Tämä Salmutex oli ainakin minulle täysin uusi tuttavuus. Erityisesti jutussa herätti huomiota tieto, että keskimäärin 350 eurolla saisi mittojen mukaan tehdyn puvun.

40
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 02.05.14 - klo:13:39 »
Tuo takki on muuten Made in England. Käyttöä sillä on ollut kyllä arkisesta päällystakista pihatalkoisiin ja veneilyyn. Siltikin olisin suonut vähän parempaa kestoa sille.

41
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 02.05.14 - klo:13:10 »
Mulla on Beaufortista toisen puolen kädenlämmittelytaskun läpän ompeleet revenneet. Millä langalla tai tekniikalla tuo kannattaisi korjata? Lisäksi toisessa hihassa kyynärpään ja ranteen välimaastossa kyljen puolella on pari kulumisesta tullutta reikää. Voiko näille tehdä jotain itse (ks. kuva)? Sinänsä aika harmillista, koska takki on vasta kaksi vuotta vanha.Tuli hieman huono tarkkuus kuvaan kun näppäsin nopsasti vaan toimiston naulakosta.

42
Minulla taasen on leveämmät jalat ja kun kokeilin perjantaina tuota oikean jalan kenkää niin leveyden puolesta se sopi räpylääni yllättävän hyvin. Jalkapöytäni olikin sitten niin korkea, ettei solkea saanut kiinni.  Ehkä osin tästä johtuen kantapää jäi aavistuksen väljäksi. Lompakon kannalta hyvä koska näin oli helpompi vastustaa kiusausta.

43
Kaunis elämä / Vs: Re: Ruoanlaitto
« : 30.03.14 - klo:19:47 »
Löytyykö reseptiä ja/tai vinkkejä minttuhollandaiselle? On kiinnostava combo, tuota voisi kokeilla.

44
Mutta miksi tuolla kentällä on noin monta erotuomaria hyppimässä pallon eteen?

45
Kohta on kuukauden päivät odoteltu pakettia Hong Kongista. EMS-postit olisivat maksaneet noin 30€ joten otin Intl registered air mail. Varsinkin kun oma postimies sanoi viimeksi, että turha maksaa EMSista, koska meidän alueelle ei ole sitä palvelua ja paketit jaellaan muun postin ohessa. No yllätys oli suuri kun seurantanumero tuli Hongin Sijasta Fijin postilaitokselle. Samasta lafkasta tilanneet kiroavat tuota oletettavasti outrigger-kanootilla toimivaa palvelua ja sen puutteellista seurantaa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 68