Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TheodoreMaul

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 68
16
eBayn toimituskeskus on ilmeisesti saanut pakettini Kentuckysta Saksaan asti koska nyt seurantaan tuli uusi linkki jota seuraamalla selvisi, että paketti on UPS:n hallussa ja samalla sai UPS:n seurantanumeron.

17
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 19.08.14 - klo:08:38 »
Saatan suorastaan haistaa tuon huumaavan tuoksun ruudun läpi.

18
Kokeilussa eBayn Global Shipping Program. eBayn omasta seurannasta näkee, että paketti on FedExillä, mutta ei sitä FedExin seurantanumeroa. Näitä UPAA-alkuisia numeroita on monikin kironnut tämän GSP:n kanssa. Joku tosin väitti, että kuriirin seurantanumero päivittyy tuonne jossain kohtaa. Aika näyttää.

19
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 11.08.14 - klo:09:47 »
Jotenkin noin kai se tuhkan koostumus laatuun viittaa. Sitä myyttistä ja ilmeisesti tavoiteltavaa täysin valkoista tuhkaa en ole vielä tavannut missään sikarissa. Pari viestiä aikaisemmassa Double Edmundossa on mielestäni ihan riittävän pitkä tuhkaklunssi päässä.

Itselle tuhkan kestävyyden ja valkoisuuden kanssa pisimmälle on tainnut mennä CAO Brazil -sarjan robustot. On muutenkin mainio sikari ja oma suosikkini ei kuubalaisista.

CAO on yksi valmistaja mitä on pitänyt kokeilla. Heidän promomateriaalinsa mukaan paikka on yksi harvoja, jossa jokainen pakattava sikari testataan vetoisuusmittarilla.

20
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 06.08.14 - klo:14:14 »
^No tuolla asteikolla voisin veikata että muut Väli-Ameriikan sikarit yllättävät sinut myönteisesti. Paljon lähempänä kuubalaisia kuin eurooppalaisia tekeleitä.

Osaisitko antaa jotain suosituksia? Ulkomuistista "ihan ookoo" olivat ainakin La Libertad ja Joya de Nicaragua.

21
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 06.08.14 - klo:14:10 »
Jotenkin noin kai se tuhkan koostumus laatuun viittaa. Sitä myyttistä ja ilmeisesti tavoiteltavaa täysin valkoista tuhkaa en ole vielä tavannut missään sikarissa. Pari viestiä aikaisemmassa Double Edmundossa on mielestäni ihan riittävän pitkä tuhkaklunssi päässä. Meikäläisellä on muuten sotamuistona pieni palovamman jättämä arpi vasemmassa kämmenselässä. Sain sen aikanaan kun fiilistelin kuinka pitkä tuhka Siglo VI:ssä onkaan. Juuri samalla hetkellä se reilun pituinen kekäle putosi siitä käden kautta laudoitukselle. Tuo palovamma oli siitä kumma, ettei se oikeastaan sattunut tai vihoitellut jälkeenkään päin. Nykyisin kun tuo arpi osuu silmään niin hymähtelen nostalgisena koska poltin tuon ko. Cohiban parvekkeella kun olimme juuri muuttaneet ensimmäiseen omistusasuntoomme. Maailmaan mahtuu huonompiakin muistoja.

22
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 05.08.14 - klo:15:41 »
^Tuossa oli sama asia paremmin ilmaistuna. Minun suussani nimittäin kuubalaiset eivät maistu edes kovin voimakkailta koska ovat niin täyteläisiä. Sen sijaan joku kanarialainen tai eurooppalainen kitkerä sikari potkii tosi pahasti vastaan. Hondurasin ja Nicaraguan tuotteet ovat olleet jotain tuolta väliltä ja dominikaanisista onkin sitten vähemmän kokemusta. Havannalaisissa on joka tapauksessa se oma tuoksunsa jo kylmänä ja tämä täyteläinen makeus tuntuu poltettaessakin.

23
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 05.08.14 - klo:14:08 »
Mulla on tukkoisuutta osunut ihan tasaisesti valmistusmaasta riippumatta. Niin vain käy joskus ja aika harva valmistaja testaa pakattavat pöllit vetoisuusmittarilla. Kuubalaisissa olen mieltynyt pehmeään makuun ja siihen kukkaismaiseen makeuteen mikä tuoksussa on sekä tiettyyn tasalaatuisuuteen. Partagaksissa on ollut eniten tukkoja, Montecristoissa ja Cohiboissa vähiten. Itse asiassa muistelisin, että kohdalle ei ole vielä osunut yhtään huonoa Montecristoa. Muita havannalaisia on otannassa edellisiin verrattuna sen verran vähän, ettei johtopäätöksiä oikein voi vetää.

24
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 29.07.14 - klo:18:37 »
Ausseista tämäkin kuve tuli. Kävin tänään ostamassa toisen ja kehuin tavaraa tiskillä. Vastasivat sieltä, että kuve on hieman tuollainen unohdettu herkku.

25
Kaunis elämä / Vs: Design-lamput
« : 29.07.14 - klo:00:02 »
172 on tosiaan tyylikäs. Mutta oletko nähnyt 101:sta livenä? Jos et, niin käy kuitenkin jossain vilkaisemassa ihan piruuttasi. Varjostin on luonnossa todella hieno yksityiskohdiltaan ja viimeistelyltään.

Näin tänään tuon 101:n luonnossa. Olihan sen paljon paremman näköinen kuin kuvissa, mutta ei silti vedonnut ihan samoin kuin tuo 172, josta esillä oli myös jalkalamppuversio (eli malli 342 joka on muuten hieno). Kaiken kaikkiaan Le Klintin viimeistely ja materiaalit olivat upeita. Päivän parhaimpana jäi mieleen Swirl, jossa polttimo on onnistuttu piilottamaan todella hyvin.Harkitsimme jossain vaiheessa myös Norm 69:ä johonkin huoneeseen, mutta ei se noiden rinnalla näytä oikein miltään. Mallikappalekin oli vähän kärsineen näköinen. Lopputulemana yhtään valaisinta ei ostettu, mutta pari Kartellin Masters-tuolia tuli hankittua.

26
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 28.07.14 - klo:23:56 »
Kiitokset! Ehdin kyllä jo valmistaa tuon, mutta hyvin onnistui. Olin mielestäni oikeassa pitkien paistoaikaehdotusten suhteen ja lämpömittarin käyttö esti ylikypsymiset.

Söimme tätä kuvetta fajitas-tyyliin, seurana guacamolea ja juustoraastetta. En suosittele sillä lihan maku ei pääse oikeuksiinsa tällä tavalla. Lopulta kaikki söivät vain tuota lihaa viipaloituna. Seuraavaksi kerralla otetaan eri lisukkeet. Tuo Laurentiuksen resepti on varmaan aika hyvä.

Valmistin lihan siten, että ensin sivelin pintaan aasialaista kalakastiketta ja pistin vakuumipussiin pariksi päiväksi. Tuo on salainen kikkani naudanlihan raakakypsytykseen. Tämän jälkeen tein marinadin mukaillen yhtä Serious Eatsin resepteistä. Marinointi kesti vain muutaman tunnin. Sen jälkeen liha huoneenlämpöön ja pyyhin marinadin pois sekä ripottelin vielä suolaa pinnalle. Grillasin todella kuumien hiilten (> 550 C mittarin mukaan) päällä 2-3 minuuttia per puoli siten, että sisälämpötila jäi sinne 55-56 C tienoille. Korostin hiilten kuumuutta siten, että ladoin pallogrillin brikettiritilän alle muutaman tiilen, jotta se olisi hieman korkeammalla ja siten tavallistakin lähempänä paistoritilää. Kikka toimi, mutta oli hieman epäkäytännöllinen. Paistamisen jälkeen liha meni  löyhään folioon lepäämään jonka jälkeen viipalointi ja tarjoilu.

Kaikkiaan tämä oli yksi maukkaimmista ellei maukkain syömäni osa nautaa. Ohessa melko ala-arvoinen kuva jämistä kun ruokailu oli jo lopetettu. Kuvan perusteella paistoaika suoralla lämmöllä olisi voinut olla hieman lyhyempikin. Onneksi kuitenkin tuo pintakin oli oikein mureaa. Tuosta jäljelle jääneestä palasta saa vielä täytettä muutamaan aika maukkaaseen  voileipään tms.

27
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 28.07.14 - klo:11:57 »
Tänään olisi tarkoituksena grillata naudan kuvetta eli flank steakia. Onko joku tehnyt tätä jo ja voisi jakaa vinkkejä? Lähinnä meikäläista arveluttaa nuo kohtuullisen pitkät paistoajat per puoli mitä monessa ohjeessa suositellaan. Käytän tietysti lämpömittaria, mutta ohuemman lihan kanssa se ei ole aina niin helppoa. Ajattelin myös tekaista tuohon jonkun marinadin. Tällä hetkellä liha odottelee vakuumissa raakakypsymässä yllättävän maustekastikkeen kanssa.

28
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 23.07.14 - klo:00:10 »
"3 Dress Shoes Every Guy Should Own"  ...Lol'd.

http://youtu.be/aduM9UPQLXo

Tuo alku oli jotenkin niin luontevaa, että siitä tuli tämä opettavainen video mieleeni.

29
Linkit ja vinkit / Vs: Vs: Alennusvinkit
« : 07.07.14 - klo:16:45 »
Huudossa muksulle dessut:
https://www.huuto.net/kohteet/lasten-clarks-desert-bootsit-uk95g_275eu/319883352


Melkoisen suolaista, mutta aavikko on. Tuo ilmoitettu koko ei kyllä oikein täsmää: UK9.5G/27.5EU.

30
Asut ja pukineet / Vs:
« : 22.06.14 - klo:12:45 »
Minä en pidä smokin kanssa paidan pystykauluksesta. Hankin aikanaan smokkipaidan, jossa on "kovetettu" marcella-rintamus sekä "tavallinen" kääntökaulus ja kalvosimet samaa materiaalia. Napeiksi hankin mustat irtonapit samassa setissä kalvosinnappien kanssa. Valkoinen helmiäisnappi tuntuisi jotenkin vaisulta.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 68