Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - danius

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 142
31
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 20.02.19 - klo:14:21 »
Hyvä idea. Lasipolitiikka osoittautuu vaan ongelmalliseksi jos haluaa juomille ominaisista laseista niitä nauttia. Toki gt:n voi tehdä peruslasiinkin.

32
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 20.02.19 - klo:14:19 »
Hyvään hintaan löysit!

33
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 19.02.19 - klo:22:09 »
Olen järjestämässä giniteistiä. Gin ei ole ihan tuntematon juoma, mutta nautin omani pääasiassa dry martinissa tai gin&tonicina. Olisiko antaa vinkkejä maistelun järjestämiseen? Kuusi ihmistä maistelemassa. Viskinmaistajaisia samalla seurueelle on jo takana, joten ajattelin käyttää niihin hankittuja glencairn laseja ginien maistamiseen. Maistamme yleensä sokkona, ja jokainen tekee itselleen paperille havaintoja tuoksusta ja mausta. Lisäksi pisteytämme juomat omaan suosikkijärjestykseen, jonka jälkeen katsotaan voittaja.

 Maistetaanko gin raakana ja huoneenlämpöisenä, tuleeko vettä yhtään sekaan, suositteletteko jotain naposteltavaa makuaistia neutralisoimaan, montako eri merkkiä kannattaa samana iltana maistaa, miten tonicit tai jäät ym..... ? Kiitos jo etukäteen!

34
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 17.02.19 - klo:22:37 »
Hommasin pitkän harkinnan jälkeen ennen joulua todella hyvän Black friday tarjouksen satuttua kohdalleen Barbourin medium traver explorer bagin. https://varuste.net/Barbour+Leather+Medium+Travel+Explorer+Bag?_tu=73601

Mainitsemasi ominaisuudet laukusta löytyy muuten, mutta sisällä on ainoastaan yksi pikkutasku pienelle tavaralle. Pari viikonloppureissua on tullut jo laukun kanssa tehtyä ja olen ollut todella tyytyväinen. Laukun saa pakkaamista varten avattua sivuilta leveämmäksi, ja kun se on täynnä, voi sivut taas vetää kiinni. Yllättävän kätevä.

Kotimaan kaupoissa laukku on melko hintava. Lähtökohtaisesti brittikaupoissa on ollut selkeästi halvempi, ja jos sopiva tarjous tai alekuponki sattuu vielä kohdalle niin vielä parempi.

35
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 28.09.18 - klo:17:13 »
Hei!

Olisiko tästä langasta apua:

Harkitsen Meeminiltä kenkien hankintaa. Mielessäni on saappaat Hiro-lestillä ja derbyt Rui-lestillä. Kokoni on yleensä UK 8,5 (esim. Sanders Cheam ja Stockholm, Loake Royal joista loake aavistuksen reilumpi). Mitenhän Meerminin lesteissä on eroja, ja kannattaako miettiä saapasta puoli numeroa isompana? Bexleyn Enfieldit minulla on koossa 43. Lankaa voi toki lukea, mutta arvostaisin suhteellisen tuoretta näkemystä.

36
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 20.09.18 - klo:22:37 »
Kirpparilta 14€.  Olikohan aivan vika ostos Turon Turku päällystakki.

https://drive.google.com/file/d/1YLyrtWYlBSOpGx2vFPEP_ct9KT8yjkG1/view?usp=drivesdk

Äkkiseltään näyttää klassiselta miesten päällystakilta jonka heittäisin puvun päälle keväällä ja syksyllä häissä ja hautajaisissa. Ei paha 14€ ostos.

37
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 02.09.18 - klo:21:47 »
Olisiko kellään muuten tietoa missä Eamesin Lounge Chairia voisi käydä koeistumassa? Ihan joka liikkeessä sitä ei tunnetusti ole. Tampereella esim.?

38
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 30.08.18 - klo:22:48 »
Olen lähdössä Skotlantiin (Islaylle). Meneekö larppauksen puolelle, jos vedän Barbourin vahakangastakin päälle? :D  Vaihtoehto houkuttelee todennäköisten sääolosuhteiden vuoksi, sekä taskuihin mahtuisi vaikkapa kamera ja pari viskipulloa.

Menet Skotlantiin, totta kai laitat Barbourin.

39
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 13.08.18 - klo:22:34 »
Lounge chair minunkin haaveena. Eamesin dsw:t hankin keittiön tuoleiksi joulun alla. Upeita tuoleja. Vähän kylmät tosin, mutta saahan niihin päällisiä jos vaivaa.

40
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 07.08.18 - klo:23:24 »
Ilman öljyä hilseilytilanne on omalla kohdalla pian sama kuin salaryman kuvaili.

41
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 06.08.18 - klo:23:07 »
Kannattaa antaa parran kasvaa reilusti ilman mitään muotoilua. Vaikka ei pitkää partaa aiokaan pitää, on haluttu pituus ja muoto helpompi saada kun on mistä leikata. Suosittelen alkuun ammattilaisen trimmausta ja muotoilua. Sitten partaa on helpompi itse ylläpitää kotikoneella. Jos parran lyhentää itse, sen tekee monesti niin että joka puolelta leikkaa saman pituiseksi (esim. partatrimmerillä). Joka puolelta saman pituinen parta ei yleensä näytä hyvältä. Leukalinjaan kannattaa jättää enemmän pituutta, tällöin parta on symmetrinen ja tekee kantajastaan leuakkaamman näköisen. 
Itse suosin tuoksutonta partaöljyä. Nenän alle ja leukaan hierottu tuoksuöljy ottaa minulla henkeen päivän päälle.

42
Asut ja pukineet / Vs: Red Wing shoes
« : 31.07.18 - klo:09:32 »
Saahan niitä Red Wingin kengänhoitotuotteita tilattua vaikka Pinkomosta Helsingistä. Vai mitä tarkoitit ” ei kehtais red wingin omia tuotteita tänne asti tilata”?

43
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 30.07.18 - klo:23:00 »
Tuli itsellekin laitettua tänä kesänä Bassin Weejunit. T. Setä

44
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 17.07.18 - klo:22:12 »
Mistä saisi valkoisia sukkia joissa ei olisi mitään logoja, viivoja eikä värejä? Haussa olisi autenttiseen Ivy-tyyliin pennyloaferit ja valkoiset sukat. Kengät jo löytyy.

Uniqlolta löytyy myös.

Kiitos!

45
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 16.07.18 - klo:13:36 »
Mikä oli muuten nimeltään se kikka jonka voi laittaa kenkään jos tuntuu että kantapään kohdalta luistaa jalka kengästä? Heelpad? Mistä sellaisia saa, onko ihan markettitavaraa?

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 142