Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Arska

Sivuja: 1 ... 292 293 [294]
4396
Kaunis elämä / Re: Kellot
« : 15.02.09 - klo:17:55 »
Lainaus
Mitäs mieltä herrat ovat Stowan rannekelloista? Hinnat huitelee 500-800 euron tietämissä, mikä ei äkkiseltään vaikuta aivan poskettomalta kun huomioidaan kellojen ilmeisen korkea laatu ja valmistajan maineikas historia.

Olen aikeissa tilata juuri Stowalta Antea Kleine Sekunde -kellon. Minulla ei ole Stowasta tai muistakaan saksalaisista mitään kokemusta mutta eipä kello maksakaan kuin 420 euroa. Minusta se on tyylikäs, modernistinen pukukello. Kokeilemalla selviää, onko siitä mihinkään.

4397
Asut ja pukineet / Burberryn trenssin kaulushärpäke
« : 29.01.09 - klo:14:59 »
Tulin ostaneeksi Burberryn mustan trenssin, kun puoleen hintaan sain. Onko jollakulla syvällisempää tietämystä sen kauluksen alla olevan vekottimen käytöstä? Kaulus pystyyn nostettuna se on mahdollista napittaa eteen peittämään kaulaa mutta silloin sen toinen pää on vain surkean langanpätkän kannattamana kiinni. Sellaiseksiko se on todella tarkoitettu? Ja miksi se solki niskan puolella?

4398
Asut ja pukineet / Tweed-takkia hakemassa
« : 28.01.09 - klo:13:43 »
Tervehdys hyvät herrat

Mahtaako Suomesta saada mistään harmaata tweed-takkia, kenties nahkaisin kyynärpääpaikoin. Siis sellainen malli, jota Oxfordin professorit ja Likainen Harry käyttävät.

4399
Kaunis elämä / Re: Kellot
« : 28.01.09 - klo:13:40 »
Olen jossakin määrin hurahtanut mekaanisiin kelloihin, vaikka en omistakaan kuin yhden: valkotauluisen Rolex Explorer II:n. Tällainen urheilullinen kello ei kuitenkaan mielestäni sovi ollenkaan puvun kanssa, joten aion ostaa lisäksi jonkin sopuhintaisen, klassisen tyylikkään ja yksinkertaisen mekaanisen kellon nahkarannekkeella.  

Rolexin maine on joidenkin silmissä huono mutta itse en ostanut kelloani merkillä leveilyn vuoksi enkä myöskään suostu hylkäämään mitään kelloa merkin vuoksi. Eikö se olisi aivan yhtä pöhköä? Minusta Rolexin Oyster-mallit ovat muotoilultaan onnistuneita ja tässä mallissa on itselleni arkikellossa aivan välttämätön päivyri, se on riittävän vesitiivis esim. uintiin ja pieneen sukelteluunkin, mekaaniseksi kelloksi tarkka ja mukavana lisänä siinä on toisen aikavyöhykkeen näyttö käyttökelpoisuuden kannalta juuri oikealla tavalla toteutettuna eli varsinaista tuntiviisaria voi siirtää tunnin kerrallaan pysäyttämättä kelloa ja kotiaikavyöhyke katsotaan omasta viisaristaan (erittäin kätevä, jos matkustelee). En oikein pidä kelloista, joihin on ängetty miljoona viisaria ja toimintoa.

4400
Asut ja pukineet / Re: Turnbull&Asser
« : 24.12.08 - klo:23:11 »
Minulla ei toistaiseksi ole kokemusta T&A:n paidoista mutta Seppälän paidoista voin sanoa, että laatu ja hinta-laatusuhde on mielestäni rättikauppojen parhaimmistoa.

Sivuja: 1 ... 292 293 [294]