Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tommi

Sivuja: 1 ... 232 233 [234]
3496
Asut ja pukineet / Vs: Modern Tailor
« : 17.08.10 - klo:18:50 »
MT:ltä tilaamani juhlapaita on nyt kokenut ensimmäisen todellisen testinsä ja totesin, että uusi juhlapaita pitää tilata. Laitoin varmaan rinnanympärys- ja vyötärömitat hieman liian tiukoiksi, sillä istuttaessa paidan etumus ei pysy mukavasti ja siististi aloillaan, vaan alkaa kiristää ja repsottaa ylöspäin.

Toinen merkittävä ongelma - jonka tosin huomasin heti ensimmäisen kerran sovittaessa - ilmeni hihoissa. Ne nimittäin kiristävät kyynärtaipeen kohdalta heti kättä taivuttaessa, mikä jättää paitaan nopeasti rumat vaakarypyt eikä tunnu todellakaan mukavalta. Pitäisikö tämän ongelman ratkaisemiseksi laittaa lisäpituutta hauis- vai kainalomittaan?

3497
Asut ja pukineet / Vs: Modern Tailor
« : 04.07.10 - klo:17:23 »
Terve kaikille foorumilaisille!

Olen jo jonkin aikaa seurannut Keikarin foorumilla käytyä keskustelua mittatilauspaidoista. Tänään päätin rekisteröityä tännekin ja samalla pistin tilaukseen valkoisen juhlapaidan Modern Tailorilta. Jussille kiitos mittaohjeista! Kiitokseksi pistin - tai oikeastaan yritin pistää - sinut suosittelijakseni tuonne sivuille, joten toivottavasti saat "palkintosi".

Sivuja: 1 ... 232 233 [234]