Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ville

Sivuja: 1 ... 560 561 [562] 563
8416
Asut ja pukineet / Re: Hermes-vyö
« : 06.01.09 - klo:20:17 »
Lainaus käyttäjältä: "Mikke"
Sami,
Liian usein pukeutumisessa takerrumme sääntöihin. Oikeasti niitä ei ole, paitsi muodollisessa juhlapukeutumisessa (frakki, saketti, smokki).

Nyt pääsemme väittelemään. Minä väitän, että löytyy sääntöjä joiden rikkominen tekee miehestä narrin oli hän missä päin länsimaita tahansa. Esimerkkejä: mustat reunoskengät shortsien, collegehousujen tai spandex-housujen kanssa, solmio nilkan ympäri kiedottuna, pikkutakki ilman minkäänlaista aluspaitaa.

Totuus on, että suurimmat tyyli-ikonit ovat olleet kapinallisia, mutta heidän makunsa on ollut ylivertainen - jos nyt ylipäätään voi väittää yhtä makua paremmaksi kuin toista.

8417
Asut ja pukineet / Re: Hermes-vyö
« : 04.01.09 - klo:14:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami"
Vilkaiskaa muuten Hermesin sivulta http://www.hermes.com kyseistä vyötä, oma valintani olisi ruskea (ja musta) vyö kullan värisellä soljella.

...että muuten vihaan Hermes'n kotisivuja. Aivan kuin lastenohjelman sivuilla seikkailisi.

8418
Asut ja pukineet / Re: Turnbull&Asser
« : 04.01.09 - klo:14:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami"
Jep, T.M. Lewinit kaipaavat pienen räätälöinnin. Ville, oletko muuten koskaan kavennuttanut myös paitojen hihoja?

Tottahan toki. Ei se maksa yhtään enempää, 15 eurolla saa sekä kavennuksen vatsaan että hihoihin. Taatusti hintansa arvoinen toimenpide.

8419
Kulttuuri / G.W.Sundmans Krog
« : 04.01.09 - klo:00:11 »
Tulipa käytyä kamraatin kanssa Krogissa.

Sisutus, tarjoilijan käytös, saniteettitilojen mitäänsanomattomuus ja hinta-laatusuhde jättivät kovasti toivomisen varaa. En voi tuota krouvin puolta suositella kenellekään. Onko muilla vastaavia kokemuksia paikasta?

8420
Asut ja pukineet / Re: Hermes-vyö
« : 04.01.09 - klo:00:05 »
Lainaus käyttäjältä: "supera"
Hyvät herrat,

itse olen sitä mieltä että puku-ja farkkuvyöt ovat eri asioita.

Puvun kanssa (business) vyöt max 35mm ja ilman turhia logoja tms. (esim Allen&Edmondsilta löytyy tyylikkäitä jopa Gordovan-nahkalla).
Farkkujen kanssa leveämpää ja soljet näyttävämpiä.

Cordovan-sanaa kaiketi hait. Kovin kestävää matskua se nahka.

Muuttanet vielä mielesi, jahka blogiin ängen kuvan vyölöydöksestäni. Ohut, kapea, mutta munakkaalla soljella joka kelpaa myös puvun kanssa.

8421
Asut ja pukineet / Re: Turnbull&Asser
« : 03.01.09 - klo:21:26 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami"
Ville on täysin oikeassa sanoessaan, että laadukaskaan paita ei näytä hyvältä mikäli se ei ole istuva. T&A:ssa istuvuus on (minulle) kohtalainen, Lewineissä ihmeen "baggy", jopa heidän Rovereto slim fit-mallissaan.

Eipä muuta kuin ompelijalle viemään. Kavennus on melko nopsa ja huokea keino täydellisyyden tavoitteluun.

8422
Asut ja pukineet / Re: Hermes-vyö
« : 03.01.09 - klo:21:24 »
Lainaus käyttäjältä: "Sami"
Mutta... vyön leveydeksi ilmoitetaan vain 32 mm. Onko se teistä liian kapea farkkuihin? Suorien housujen kanssa ei ongelmaa, mutta allekirjoittanut on suosinut yleensä farkuissa leveämpiä vöitä.

Tervehdys, Sami.

Ruskea vyöni, joka on mainio sekä puvun että farkkujen kanssa, on samaiset 32mm. Aivan mainiosti leveyden tulisi riittää, mutta farkkujesi vyölenkkien tulee olla melko lyhyet jotta vyö näyttää hyvältä.

Vielä kehottaisin myös harkitsemaan. H-logo on aivan liian räikeä ja selvä yhtiön tunnus. Hermes-vyö on toki klassikko, mutta se sotii kovasti understatementia vastaan. On totta, että sitä eivät massat tunnista, mutta ne jotka tunnistavat voivat tuomita sinut elostelijaksi.  Minä olen yksi heistä. Osta vain, jos sinussa on riittävästi itseriittoisuutta kestää ylenkatsontaa, ja jos klassisen miehen kuva ei ole sinulle niin tärkeä.

8423
Linkit ja vinkit / Re: Verkkokauppoja jalkineiden ostoon
« : 03.01.09 - klo:01:46 »
Lainaus käyttäjältä: "Viitanen"
Kovasti kiinnostaisi tuo Churchin Perth, puoli-brogue mustana, hintaan 195 puntaa. Niitähän kehtaisi käyttää vaikka farkkujen ja bleiserin kanssa? Onko kellään kokemuksia Churchin kengistä?

Kaksi paria löytyy. Viimeistely, nahkalaatu ja työn jälki ovat erinomaiset. Täysihintaisena hieman kalliit, mutta Herringiltä pikkuvikaiset hintansa arvoiset. Ovat kuitenkin melko vaaralliset: huippulaatu aiheuttaa addiktion. Church's-parin jos ostaa, lepolestit ja huolellinen hoiva ovat olennaiset. Eihän Ferrariakaan jätetä takapihalle nuhjuuntumaan.

Älä kuitenkaan koskaan käytä mustia kenkiä farkkujen kanssa, sen verran kovaan tyylivirheeseen muutoin sorrut.  Osta mieluummin ruskeat broguet, niillä on laajempi käyttöskaala.

8424
Etiketti / Re: Käytöstapojen rappion lyhyt historia
« : 03.01.09 - klo:01:41 »
Lainaus käyttäjältä: "Elenkhos"
Ja samaan lisäisin vielä amisten-aina-lippis-päässä -kulttuurin.

Mieleen nousee ajatus kapinahengestä. Ryhmään kuuluminen on heikäläisille tärkeää, ja lippis lienee jonkinmoinen alkukantainen tunnus joka lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

8425
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 03.01.09 - klo:01:40 »
Lainaus käyttäjältä: "DandyAndy"
Lainaus käyttäjältä: "Ville"
Jep, kaulusmalleja on tasan kaksi ja mitoitukset ovat erittäin reilut.

Onkos teillä Tyrwhittin käyttäjillä kokemuksia tuosta CT:n slim fitistä? Kaulus ei ole cut away, mutta ainakin kokotaulukon mukaan mitat vaikuttavat melko inhimillisiltä.

CT:n slim fit ei ole slimmiä nähnytkään. 65-kiloisena ja 185-senttisenä olen äärilaiha veijari, ja tilaamani CT-slim on minulle melkoisen reilu. Neuleen alla asia ei vaivaa, mutta tuumailen sen kavennuttamista. Saapa nähdä.

8426
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 01.01.09 - klo:16:34 »
Lainaus käyttäjältä: "Thomas"
Hyvä, että Tyrwhittin "heikot" puolet tulivat tässä esille; tarkoituksenani oli laittaa hieman suurempi tilaus menemään tällä viikolla, mutta onnekseni nyt päästiin CT:n paitojen pariin. Taidan tyytyä TM Lewiniin tälläkin kertaa.

Jep, kaulusmalleja on tasan kaksi ja mitoitukset ovat erittäin reilut. Alennusmyynneistä voi silti löytää erinomaisia löytöjä, erityisesti Loaken CT:lle valmistamien käsintehtyjen kenkien muodossa.

8427
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 30.12.08 - klo:22:10 »
Lainaus käyttäjältä: "DandyAndy"
Tuota kavennusta voisi itsekin kokeilla. Oletko teettänyt paitoihin muita muutoksia?

Olen tuolla Kalliossa käynyt joskus hihoja lyhennyttämässä kavennuksen ohella, enpä sen kummempia. Kaulukset ja kalvosimet saa toki vaihdettua räätälillä, mutta lysti on hyvin kallista.

8428
Linkit ja vinkit / Re: Verkkokauppoja jalkineiden ostoon
« : 30.12.08 - klo:22:07 »
Kannattaa suosiolla tilata ½-1 kokoa suuremmat jalkineet. Jos niitä ei pohjallisilla erinomaisen istuviksi saa, ne voi joko palauttaa (jolloin postimaksut harmi kyllä lankeavat itselle), tai sitten myydä eteenpäin, mikäli hinta ei ole huima. Laatujalkineet ovat vaivan arvoiset.

8429
Etiketti / Käytöstapojen rappion lyhyt historia
« : 29.12.08 - klo:21:47 »
Kovasti kiinnostaisi tutustua muiden jäsenten aivoituksiin asiasta. Miksi olemme vajonneet tämänhetkiseen alemmuuden tilaan?

8430
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 29.12.08 - klo:21:38 »
Lainaus käyttäjältä: "DandyAndy"
T&A:han tutustuneet voisivat kertoa millainen mitoitus niissä on esim. Lewiniin verrattuna.

T&A:n valmispaidoissa on melkoisen reilu mitoitus niin vatsan kuin hihojenkin kohdalla. Hartioissa ja kauluksissa mitat ovat kohdallaan myös hoikemmalle veijarille. T&A-paidan kavennus on ehdottomasti hintansa arvoista aina, Kallion korjausompelimossa omani saan 15 eurolla kuntoon.

Sivuja: 1 ... 560 561 [562] 563