Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Valtsu

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]
121
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 21.12.16 - klo:11:02 »
Tulee pidettyä kolmiosaista liian harvoin.

Mistäs nämä puvut ovat, jos saa udella?

122
Laatutori / Vs: Laatutorin palauteketju
« : 21.12.16 - klo:08:03 »
Kiitokset jäsenelle Valtsu hyvin sujuneista kenkäkaupoista!

Kiitokset myös sinne suuntaan!

123
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 21.12.16 - klo:07:31 »
Minulla ainakin palautus on toiminut todella nopeasti, mitä nyt olen pari kertaa vaatteita palauttanut.

Muutenkin on positiivista sanottavaa sekä asiakaspalvelusta kuin itse vaatteistakin. Ostin hiljattain Napolin navy värisenä. Kahden käyttökerran jälkeen housuista irtosi jo nappi ja haarojen saumasta alkoi lankata karata. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, jossa pyysivät muutaman kuvan ja lupasivat korvata housujen korjauskustannukset ja vyötärön muokkauksen sopivaksi.
Ennen kuvien vastaanottamista asiakaspalvelija epäili, että housut olisivat liian tiukat vyötäröstä ja perästä, mutta tästä ei siis ollut kyse. Hänen mukaansa kyseessä ei kuitenkaan ollut "manufacturer defect".

Ja mitä taas itse vaatteisiin tulee: 98 Napoli vaati vain pientä kavennusta takasaumasta ja lahkeuden lyhennystä. Box Officen kautta vastaanottamani Havana takki taas istui todella hyvin jo ilmaan minkäänlaisia muokkauksia.

124
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 11.12.16 - klo:01:46 »


Tälläiset tuli tilattua eilen. Crownhill Rotterdam. Tänään pari kappaletta lepolestejä.

125
Ostin juuri uuden puvun ja se vaatisi pieniä korjauksia. Mihin puku kannattaisi viedä Tampereella tai Helsingissä? Hyvä hinta-laatu -suhde hakusessa tottakai.

126
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 10.11.16 - klo:19:36 »
Napoli vihdoin saapui ja on kyllä todella hyvännäköinen! 98 koko oli oikein sopiva ja vaatii vain lahkeiden lyhennyksen ja pientä kavennusta vyötäröltä. Kysymys nyt siis kuuluu, että mihin puku kannattaisi viedä korjattavaksi? Ensisijaisesti Tampereelta, mutta pystyn myös kulkemaan PK-seudulle.

127
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 04.11.16 - klo:11:35 »
Joku 4-5 päivää on aika tavanomainen.

Tuohan on varsin kohtuullinen. Täytyy varmaan sitten tänä iltana laittaa pari kappaletta Napoleja tulemaan.

128
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 03.11.16 - klo:21:38 »
Kauankos Suitsupplyn toimitukset ovat yleensä kestäneet? Ei ihan 2-3 arkipäivässä taida perille tulle.

129
Olisi hakusessa perus hyvä navy puku, ns. joka paikan höylä, joka menisin nyt syksyn lakkiaisetkin. Ongelmana on vain tietenkin sellaisen otr puvun löytäminen mikä istuisi vartalolleni.

Hintahaarukka noin 300-450. Suittari kyllä sopii tuohon hintahaarukkaan täydellisesti, mutta housut näissä puvuissa vain hieman mietityttää. Takin kohdalla suurimmat ongelmat minulla on hihojen pituus ja hartioiden leveys suhteessa rinnan ympärykseen ja vyötäröön. Kun takki istuu vyötäröltä ja rinnasta, ovat hartiat yleensä liian kapeat ja hihat liian lyhyet. Housuissa taas kun katsoo noita suittarinkin housuja niin housut on reisien kohdalta kuin makkaran kuoret vaikka vyötärössä olisikin ylimääräistä tilaa.


130
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 26.09.16 - klo:17:47 »
Valtsun tapauksessa ehkä ennemmin katsoisin takin helman pituuden vartaloon verrattuna, en käsiin jotka näyttävät olevan aika pitkät kroppaan verrattuna. Takin helma tulee (ellei kuva nyt pahasti valehtele) jo reilusti haarojen alapuolelle eli en ainakaan lisää pituutta laittaisi, vaikka "käsisäännön" mukaan sitä ehkä voisikin. Solakka vartalo vielä korostaa pituutta. Omiin silmiin takki näyttää kaikin puolin hyvältä.

Tuota "käsisääntöä" ei oikein voi soveltaa mun kohdalla soveltaa, kun tosiaan syliväli on yli 10cm enemmän mitä oma pituus. Mitä vielä pituuteen tulee, niin takapuoli peittyy ja peittyisi vaikka takki olisi pari-kolme senttiä lyhyempikin. Takin etupuoli on kuitenkin huomattavasti pidempi kuin takapuoli.

Minun käsityksen mukaan sopivan paidan hihan pituus on, kun hihan reuna on siinä mistä peukalo alkaa mutta ei mene peukalon päälle. Takki siitä noin sentin lyhyempi.

131
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 26.09.16 - klo:11:26 »
Tuntuu, että jalat vaan näyttää todella lyhyiltä, kun tuo helma laskeutuu haarojen alapuolelle. Ja noissa hihoissa on kyllä ylimääräistä mittaa, kun laskeutuu hieman kämmennen päälle.


132
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 25.09.16 - klo:15:06 »
Olisin halunnut kysyä raadin mielipidettä takin istuvuuden suhteen. Olkapäistä istuu hyvin, hihoja nyt pystyy helposti lyhentämään ja takkia kaventamaan, mutta eniten mietityttää tuo pituus. Istuuko ylempi nappi liian alhaalla ja laskeutuuko takin helma alas, etenkin kun etu- ja takapuolen pituus ei ole täysin balanssissa.

https://www.dropbox.com/s/9udiajvry22wjii/20160925_125806.jpg?dl=0

En saanut Dropboxista kuvaa liitettyä tähän, mutta linkki pitäisi kyllä toimia.

Sivuja: 1 ... 7 8 [9]