Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - uuno

Sivuja: 1 ... 15 16 [17]
241
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 13.10.15 - klo:21:08 »
Mikä maa?

Amerikkalaisten tilaisuus Saksassa.  Pitänee siis kysyä järjestäjiltä; asia on ilmeisesti heille tärkeä, koska he vaivautuivat erikseen siitä ohjeistamaan. 

Kun googlaa, niin näyttää siltä, että joidenkin käsitys casualista on tosiaan se, että tummasävyisen puvun kanssa pidettävä paita ei ole valkoinen, tai paita on valkoinen, mutta solmio ei ole yksivärinen.  Tai että casual tarkoittaa sitä, että ei käytetä iltatilaisuudessa frakkia, vaan tummaa pukua.  Ota tästä nyt selvää.

242
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 13.10.15 - klo:20:24 »

Menen tilaisuuteen, jossa ilmoitettiin pukukoodiksi päivällä "business casual attire" ja iltatilaisuuteen "smart casual attire".  Ilman ohjeita pukukoodista olisin mennyt tuonne päivällä pikkutakissa, kauluspaidassa ilman solmiota, ylin nappi auki ja suorissa housuissa; iltatilaisuuteen tummanharmaassa puvussa värillisessä/raidallisessa paidassa ja solmion kanssa.  Nyt olen ohjeen saamisen jälkeen yrittänyt tavata netistä ohjeita siitä, mitä nämä amerikkalaiset oikein yrittävät sanoa, enkä ole tullut hullua hurskaammaksi.  Olenko ihan hukassa alkuperäisen ajatukseni kanssa? 

243
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.10.15 - klo:21:56 »
ˆMikä malli on kyseessä?

tämä: http://www.allenedmonds.com/shoes/mens-shoes/removable-insole-shoes/ashton-derby-orthotics/SF9.html?dwvar_SF9_color=1608#start=8 eli AE Ashton Derby Orthotics.  Tosi kovaa nahkaa päällä.  Park Avenue samaa kokoa on paljon pehmeämpi, eikä tätä ongelmaa tule ollenkaan, eikä myöskään tunnu siltä, että on tarvetta korkkipohjallisen puolikkaalle.

Lisätilan pyytäminen tuntuu hassulta, koska tämä kenkä, joka painaa, on nimenomaan se pienemmän jalan kenkä.  Mysteeri siis.

244
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.10.15 - klo:20:22 »

ostin reilu kuukausi sitten AE:n sotalaivan kokoiset split-toe kumipohjakengät; käytetty pari päivää viikossa siitä lähtien.  Vasen jalka toimii hyvin, mutta oikea on ongelma.  Oikea jalka on kokoa pienempi.  Olen kokeillut pistää pohjallisen alle puolet korkkipohjallisesta, että koosta tulisi sopiva.  Toimii niin ja näin.  Pahin ongelma on se, että jalkapöydän eteen tulee askeltaessa taitos, joka painaa varpaiden juuresta ikävästi.  Puoli päivää käveltyä se asettuu jotenkin, ettei enää koske, mutta kun kenkä on lestissä pari päivää levännyt, taas iskee varpaiden juuren päälle.

Onko herroilla ideoita, mitä kannattaa kokeilla.  Vai onko vain irvistettävä pari kuukautta lisää ja odotettava, että laskos asettuu paremmin?

245
Asut ja pukineet / Vs: Sadetakit
« : 22.09.15 - klo:20:42 »
tietäisikö joku, olisiko pääkaupunkiseudulla jossain myynnissä siistiä sadetakkia kohtuuhintaan, niin että pääsisi sovittamaan.

Reunaehtoina: polvipituus, että suojaa vähän housujakin; alle menee smart casualia.  Tyylinä voisi olla trenssiä tai maccia.

Olen jättiläinen (koko n. 60-62 eurokoossa), joten Stockmann on heti pois laskuista.  (Eivät ole vuosiin pitäneet valikoimissa mitään isoille ihmisille , elleivät sitten ole muuttaneet linjaa ihan viime aikoina.) Burberryn 1700€ menee heti yli hintahaarukasta ja lujaa (enkä tykkää kauluksen alta löytyvästä ruudukosta).  Muutaman satasen hintaluokasta olisi hyvä löytää.  Mr Bigistä on niin kamalat kokemukset, etten mene vapaaehtoisesti sisään myymälään, ellei joku tosiaan tiedä, että sieltä jotain löytyy.

246
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 17.09.15 - klo:21:28 »
Partasuti: veikkaan, että johtuu kirkkaasta rohkeasta sinisestä väristä.  Nainen, jolla on kirkkaanpunainen huivi erottuu toisista ja kerää enemmän huomiota kuin harmaat hiirulaiset.  Miksi ei toimisi miehillä samoin; kun on rohkean näköinen niin on rohkea.

247
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 12.09.15 - klo:21:33 »
Kokemuksia ja mielipiteitä Barbourin laukuista? Tämä kiinostaisi http://www.barbour.com/uk/all-collections/mens/accessories/leather-briefcase/p/UBA0011BR711?breadcrumbs=mens&breadcrumbs=mens-accessories

Vastaan tyypilliseen nettikeskustelun tyyliin aiheen vierestä ;)

En tuosta nahkalaukusta osaa sanoa, mutta jos kangaslaukku kiinnostaa, niin minä pidän Billinghamin laukuista.  Ainakin kuvien perusteella saman tyylisiä kuin Barbourin laukut ja esim Hadley/Hadley Pro-laukuissa on kiva irtopehmuste, jonka saa kokonaan laukusta pois, sisällä.  Tuntuvat tosi kestäviltä.

248
Joo, täsmennetään sen verran, että tarkoitin nimenomaan siistiä t-paitaa tai pikee paitaa. Lyhythihaiset kauluspaidat pitäisi mielestäni heittää roviolle.

Lyhythihaiset kauluspaidat toimivat mainiosti kesäaikaan Kiinassa tai Japanissa lomaillessa.

En tykkää kyllä lyhyestä paidasta pikkutakin kanssa.  Tuntuu inhottavalta kun hikinen käsivarsi liimautuu takin hihaan.

249
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 26.08.15 - klo:20:54 »
Ville: Ah, kiitos.  Jostain syystä en löytänyt sitä itse; varmaan väärät hakusanat.  Tuolla varmaan päästään alkuun.

250
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 24.08.15 - klo:22:03 »

Onkos herroilla tuntumaa kauluspaitojen kangasvalintoihin?

Minulla on pari Jousipaidan mittapaitaa, joiden kankaasta pidän: 100% two-ply egyptinpuuvilla.  Siliää melko helposti raudalla, hieman paperinen fiilis sormilla kokeiltaessa.  Pesuohjeessa 60 astetta. Nykyäänhän noita ei enää saa, kun lopettivat palvelunsa.

Tilasin BQ:lta muodollisesti samoin speksein paidan (100% two-ply egyptinpuuvilla siis) ja kangas tuntuu ihan erilaiselta.  Mukavan pehmeä kyllä, pesuohjeessa 40 astetta.  Jotenkin nuo vanhat Jousipaidat tuntuvat kuitenkin enemmän luksukselta päälle puettaessa.

Miten siis pitäisi valita paitakangas ja mikähän tuossa valinnassa on se, jolla tuo laadun fiilis syntyy?

251
Asut ja pukineet / Vs: Monofix
« : 18.08.15 - klo:10:54 »
hei,

yritin löytää Monofixia tänään; kiersin kauppakeskuksen sisältä ja ulkoa.  En löytänyt; ei ollut myöskään kauppakeskuksen infotauluissa.  Kolme tyhjää liiketilaa kyllä löysin; Faunattaren vierestä yhden ja sisältä kaksi.  Eikä tosiaan löydy Fonectasta tms.

Olenko vain sokea, vai onko Monofix lopettanut/muuttanut?

t. Jouni

Sivuja: 1 ... 15 16 [17]