Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - rjs

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]
271
Asut ja pukineet / Vs: Puku ilman solmiota
« : 24.11.09 - klo:22:46 »
Joskus sitä joutuu katsomaan totuutta silmiin ja toteamaan että kansallisessa ylpeydessämmekin harrastetaan tätä syntiä...No ehkei pitäisi ottaa asiaa niin vakavasti.

272
Asut ja pukineet / Vs: Puku ilman solmiota
« : 24.11.09 - klo:22:35 »
Mielestäni solmiolla on selvä käyttötarkoitus, se peittää paidan napit ja sitoo kauluksen kiinni, lisäksi se näyttää hyvältä. Sillä voi erottautua ja saada asusta erilaisen kuin edellispäivänä.

Jos pukeutuminen on konvergoitumassa funktionaalisuuteen, niin kohta varmaan kaikki tepastellaan mustissa goretex-pyjamissa, talvella fleece-vuorattuina. Ja sitten kolmenkymmenen vuoden päästä hävetään tätä funkkis-tyyliä niinkuin nyt sitä hävetään kolmenkymmenenvuoden takaisessa arkkitehtuurissa. Mielestäni solmiottomuus johtuu kyllä enemmänkin tyylitajuttomuudesta ja siitä ettei perinteistä välitetä.

273
Asut ja pukineet / Puku ilman solmiota
« : 24.11.09 - klo:19:53 »
Mitä mieltä porukka on tyylistä jossa pidetään muuten ihan moitteetonta pukua vaikka vielä liivin kanssa, mutta jätetään solmio rannalle ja paidan ylimmät napit auki? Lähinnä tätä on ensin nähnyt tällä vuosikymmenellä hollywood-tähtien gaaloissa, mutta tyyli on alkanut rantautua arkipukeutumiseenkin. Mieleen tulee stereotyyppinen it-alan myyjä tms. jolla on se suomalaistyylinen täysmusta puku ja valkoinen paita muttei solmiota (ja tottakai bluetooth-kuuloke roikkuu korvalla aamusta iltaan). Ja viimeisin havainto tästä oli eilisiltainen Ylen Pressiklubi jossa Jari Sarasvuolla oli siisti hieno valkoraidallinen sininen puku ilman solmiota.

Mielestäni solmio kuuluu pukuun siinä missä paita tai kengätkin. Arkipukeutumiseen solmioton pukutyyli kuuluu viimeiseksi. Jos haluaa keventää pukeutumistaan arjessa niin sitten käyttää irtotakkia ja -housuja, niissä voi kai huoletta jättää solmion pois.


274

Tähän hätään en löytänyt hyvää pennyt / farkut -kuvaa mutta jahka tulee vastaan linkitän tänne.


Ruutukaappaus Ralph Laurenin sivuilta (kuvaliite).

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]