Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jh0

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
16
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 10.10.13 - klo:12:01 »
^ainoa linkki lienee tuo armoton syventyminen yhteen kiinnostuksen kohteeseen. Termi on kieltämättä ylenmääräisen kovassa käytössä kotimaisilla tekstiili- ja nahkaharrastajien foorumeilla.

17
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 10.10.13 - klo:11:10 »
^Tämän hifisteljän ex-naapurina voin kertoa, että tuon tason musiikkiharrastuksesta saa nauttia vielä useammankin seinän takana. Uusien nahkakenkien kopina käytävällä ei ole juuri mitään, joten siinä mielessä rättiasperger-oireyhtymä on harmittomampi ilmiö. Vastaantulijan silmiin voi toki sattua.

18
^Laitoin yv:n.

19
^jo vain on. Ilmoitus on tavaran osalta ajantasainen. Olen Helsingissä loppukuusta, mutta postitus onnistuu aiemminkin, jos on kiinnostusta.

20
Linkit ja vinkit / Vs: Pukeudu.fi
« : 02.10.13 - klo:00:00 »
^^Tuosta pukeutumisneuvontasivustosta on myrskytty tämän keskustelun aiemmat kymmenen sivua. Nostin päivityksenä, että kolmessa vuodessa ei ole juuri tapahtunut muutoksia. [Irrallaan] tuossa linkissä ei ole mitään mielenkiintoista.

Keikarissa on tainnut tapahtua muutosta parempaan.

21
Linkit ja vinkit / Vs: Pukeudu.fi
« : 01.10.13 - klo:11:08 »
Pahoittelen kaivauksia. Sattumalta törmäsin Pukeudu.fi-sivuston parissa tehtävään vakavahenkiseen kehitystyöhön. Metropolialla on teetetty opinnäytetyö "Suomalaismiesten bisnespukeutuminen", jossa tutkitaan bisnespukeutumisen muutosta ja suomalaisen miehen työhaalareita. Tietoa on ammennettu mm. Stockmannin pukeutumisneuvojilta ja Ferestä. Keikarikin nousee esiin, mutta valitettavasti vain tämän säikeen osalta. Hienoa että opiskelijoita kiinnostaa tällainen aihe. Työn tilaaja arvelluttaa hieman.

Tässä muutama lainaus:

Lainaus
Opinnäytetyön hankkeistaa myynninedistämistoimisto Impulsio Oy. Impulsio Oy ylläpitää sivutoimenaan miesten pukeutumiseen keskittyvää Pukeudu.fi-verkkosivua ja heidän tavoitteenaan on lisätä sivujen kävijämäärää 7 000 kävijästä 15 000 kävijään kuukaudessa. Kävijämäärää pyritään nostamaan sivuston sisällön kehittämisen kautta.

Lainaus
Blogin kirjoittajina toimivat Olavi Karjalainen ja Antti Korhonen.

[spoiler]
Lainaus
Opinnäytetyön lopullisena päämääränä on tuottaa sellaista materiaalia, jota Pukeudu.fi voi käyttää sivuston sisällön laajentamiseen. Luodaan uusia artikkeleita ja syvennetään jo olemassa olevaa sisältöä. Sivuston ylläpitäjät muotoilevat itse konseptin kirjoitusasuun sopivat artikkelit miesten bisnespukeutumisesta. Koska netissä julkaistavan artikkelin tulee olla rakenteeltaan tiivis ja informatiivinen, artikkelit kirjoitetaan minun ehdotusteni mukaan. Ehdotukset antavat viitteitä siitä, mitkä luvut olisi hyvä yhdistää keskenään toimiviksi kokonaisuuksiksi, uusiksi artikkeleiksi. Opinnäytetyön luvuista pyritään löytämään juuri ne olennaiset seikat, jotka kiinnostavat Pukeudu.fin lukijoita eniten. Artikkeleiden kokoamista helpottavien ehdotusten lisäksi mainitsen tarpeen mukaisia linkityksiä aiheesta toiseen.
[/spoiler]

Lainaus
Opinnäytetyön alkuvaiheilla Pukeudu.fin ylläpitäjä teki selväksi, ettei sivuston konseptiin kuulu ylenpalttinen hifistely. Siihen tarpeeseen netistä löytyy jo toinen suomenkielinen verkkosivu osoitteesta www.keikari.com. Vaikka Pukeudu.fi ei tahdo tulla verratuksi kyseiseen sivustoon, on Keikari.comin keskustelufoorumilla hyvää parin vuoden takaista keskustelua (Keikari.com 2012) niistä puutteista, joihin Pukeudu.fin tulisi ottaa kantaa...

22
Slowearin vanhemmassa Milanon putiikissa palveltiin aivan erinomaisella tavalla tällä viikolla. Suomen herrainvaatehtimoissa harvemmin tarjotaan firman kuvastoa, historiikkia, vissyä, kahvia, kielenopetusta ym. opiskelijalle joka ilmoittaa heti kättelyssä, ettei taida tällä kertaa haalia mitään mukaan. Samanpäiväinen Al Bazar -visiitti tuntui perin kylmäkiskoiselta tuohon verrattuna, vaikka sielläkin toki rupateltiin ylenpalttisesti, eikä koskaan ole sukkaostoksiani vastaavalla pieteetillä paketoitu. Myyntityötähän tuo on, mutta harvoin siihen törmää edes erikoisliikkeissä

23
Asut ja pukineet / Vs: Peccary hansikkaat
« : 22.09.13 - klo:01:19 »
Sauson cork-väriset peccary-hanskat ovat suurinpiirtein tismalleen mitä olen hakemassa, mutta 149€ hintalappu arveluttaa. Löytyykö vastaavia jostain inhimillisempään hintaan?
Vuorettomat ovat Stockmannilla ilmeisesti 139€, vai oletko vuoren perässä? Inhimillinen ei ole tuokaan hinta, mutta siihen yleensä löytyy jokin 10% - 20% alennus kylkeen useamman kerran vuodessa.

Tämän ketjun haudasta kaivaminen sai tuntemaan tarvetta poikkeamaan Sermonetalla, jonka kauppa sattuu vaihtokohteestani löytymään.

24
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 19.09.13 - klo:20:55 »
Poistin ensimmäiset italialaiset kenkäni. Malli on jotain aivan uutta, mutta laatua tuntuu olevan riittämiin 149€:lla. Merkki on Stefano Bemer per Valextra.

25
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 04.09.13 - klo:20:36 »
^AE:n monojen kantapala taitaa olla irtoavaista sorttia, koska se roikkuu mukana vain liiman voimalla. Ensimmäisistä AE:n kengistäni tämä pala tipahti alle vuoden siveellisellä käytöllä.

26
Linkit ja vinkit / Vs: Milanoon vinkkejä
« : 01.09.13 - klo:23:28 »
Boule de Neige Corso Como 4:ssä piti hyllyssään Edvard Greeniä, Lobbia ym. hienouksia. Itse löysin Aspesin housut.

e: ...ja jos joku eksyy tänne lähiaikoina, Valextran outletissa Via Cervia 11:ssa on kymmeniä Stefano Bemer per Valextra -pareja hintaan 149€. Bemer oli kaiketi jonkin sortin tekijä kenkäskenessä ennen viimevuotista poismenoaan. Isokenkäiset eivät löydä mitään, mutta muutama 45-kokoinen oli seassa suurimpana.

27
Ralph Steinerin mekaniikan perusteita kertaavassa videossa on näytönsäästäjäainesta. 10min vintagea insinööriviihdettä leppoisimmillaan.

28
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 05.08.13 - klo:12:49 »
^^Sama tarina pidempänä versiona Roetzelinsa lukeneelta tutkijalta myös hänen blogissaan:
http://jirinieminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/139098-keikarismin-oireita-miespoliitikkojen-pukeutumisesta

29
Lisäsin takin ja housut sekä kevensin pyyntöjä.

30
Herr Judit Sibyllegatan 29 on aika lailla Rose & Bornin lähellä. Jälkimmäisestä ohjattiin ensimmäiseen tuloksekkaille neulesolmio-ostoksille, kun toissa viikolla myytiin eioota tummansinisissä. Muita värejä Rose & Bornilla toki oli tarjolla.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5