Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - starsailor

Sivuja: 1 ... 22 23 [24]
346
Asut ja pukineet / Vs: Red Wing shoes
« : 05.05.11 - klo:13:13 »
Hommasin itse Red Wing 9014 kengät ja olen laatuun tyytyväinen. Otin puolta kokoa pienemmän mitä normaalisti käytän ja olisi pitänyt ottaa varmaan vielä puolikas lisää. EU41.5 koon kenkään menee 43 irtopohjallinen sisälle, joka on antaa jotain osviittaa. Aluksi tuntuivat melko jäykiltä, mutta käytön myötä nahka antaa nopeasti periksi. Jotenkin hyvin surullista ettei kaupat suomessa myy edes tämän tasoluokan jalkineita ihmisille :(

347
Asut ja pukineet / Vs: Neuleet
« : 04.05.11 - klo:18:08 »
Olen itse neuleiden suuri ystävä. Merinovilla parhaimmillaan on yksinkertaisesti parhautta. Geelong ja Kashmir ovat villoina lämpimämpiä, mutta extrafine merinovilla on minusta monikäyttöisin ja toimii kaikkina vuodenaikoina. Suosittelen Italialaisia valmistajia ja kaikkien merkkien "Made in Italy" tuotteiden tsekkaamista, niissä on yleensä laatu kohdillaan. Kiinan tuotteet ovat vähän hit and miss, yleensä eivät kovin pitkäikäisiä. Ostamani Sandin Italiassa valmistettu merinovilla V-aukko paita on itselleni mieluisin vaate. Olen pessyt sitä pesukoneessa ja käyttänyt vuoden verran säännöllisesti ja paita on vieläkin ihan hyvässä kunnossa. Italiassa on monia merkkeja ja monet näistä tekevät todennäköisesti alihankintaa taas pohjaismaisille merkeille, joten valmistajien vertailu on hankalaa, mutta laatua siellä yleensä tehdään. Portugali on askeleen jäljessä. Sellainen Italialainen valmistaja kuin Roberto Collina ainakin osaa neuleiden valmistuksen, ostin ebaysta firman puuvillahupparin, joka on tehty extrafine puuvillasta, joka on käytännössä yhtä sileää kuin extrafine merkinovilla = mahtavan tuntuinen päällä. Itseltäni löytyy saman merkin neuletakki.

Sivuja: 1 ... 22 23 [24]