Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - starsailor

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24
31
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 07.10.13 - klo:12:47 »
Satisfied or your money back
Boldaukset minun, muutoin suora lainaus  Olisi pieni tilaus lähdössä tuonne, mutta eihän tuo more or less 15 to 20 working days, ole tätä päivää.  Kenelläkään kokemuksia kuinka palautus ja rahojen takaisin saanti l. korttihyvitys toimii?

Kyllä rahat saa takaisin, mutta käytännön syistä voi viedä tuon ajan. Ne varmaan lähettää rahapalautukset könttänä parikertaa kuussa, jolloin riippuen mihin ehtii voi viedä sen 2-3 viikkoa. Ihan normaali käytäntö.

32
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.10.13 - klo:11:10 »
Täältä aito shetland-neule alle satasella, värivalikoimaa mielettömän paljon ja saat vielä mittojen mukaan tehtynä: http://www.shetland-knitwear.com/classic.html

Näissä pelottaa aina istuvuus, onko iso torso ja lyhyet kädet, 5-10cm hartian ylitystä? Kun sivuillakin on kuva tähän tyyliin:


33
Yhteiskunta / Vs: Suomalaiset miestenlehdet
« : 30.09.13 - klo:21:32 »
Miten olisi sellainen tietokirjamainen sarja eri teemoihin jaettuna käsittäen vaatetusta ja miesten tyyliä. Siis aina iso osa lehdestä olisi teeman mukainen ja sitten täytteenä tyyliin ja elämään liittyvää yleisluontoista juttelua. Erillaiset palveluntarjoajat ja -liikkeet voisivat tuottaa materiaalia lehteen, jota sitten tarjottaisiin tietopohjaisina mainoksina kuten suutarien palvelut jne. Huumoriakin voisi olla lehdessä. Nettilehti vit... jos siinä on välkkyviä mainoksia reunat täynnä kuten yleensä, joten paperiversio.

34
Suomalaisella verotuksella ja bensanhinnoilla tuo kuriirien pakettien makuuttaminen on ymmärrettävää. Ei liene järkevää viedä yhtä parin euron katteen antavaa pakettia 20km päähän varikolta, vaan odotetaan kunnes saadaan reitin varrella muitakin kohteita. Tästä syystä jakelu tapahtuu yleensä vain yhdellä kierroksella ja riippuen pakettien määrästä voi olla perillä klo14-19 aikavälillä.

35
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 25.09.13 - klo:16:26 »
Myös tuplamunkit ovat kuumaa tavaraa, en muista lukeneeni tällaisesta suosiosta vaikkapa 90-luvulta.

Tuplamunkit tai ainakin solkikengät olivat suosiossa 90-luvun alussa, jolloin niitä tuli useammalta valmistajalta ja nyt 20-vuoden jälkeen taas muodissa. Kyllä se vähintään sen ottaa ennenkuin muistikuvat kauniista, mutta jalassa huonosti istuvasta jalkineesta katoaa ja tulee taas mieleen "Josko tuollaista koittaisi...".

36
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 19.09.13 - klo:17:24 »
En keksi, miten vuotaminen johtuisi raakakumipohjasta eikä minulla ole vuoto-ongelmaa ollut ainakaan Sandersin Bertie-kenkien kanssa, vaikka olen niillä joskus hieman kahlannutkin vedessä.

Juuri näin, epäilen että vuoto tapahtuu tikkauksen kohdista, joista on suoraan pääsyy kengän sisälle, jonka huomaa kun vähän venyttelee kenkää. Näin ainakin omissa dessuissa.

37
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 10.09.13 - klo:09:27 »
Onko Tanen puvussa nännilävistykset?

Samaa katsoin itse :D

38
Asut ja pukineet / Vs: Neuleet
« : 02.09.13 - klo:10:39 »
Isompi muotibrändi, Kiinassa valmistettu, 100% kashmir, edullinen kashmisneuleeksi = laatu korkeintaan keskinkertainen, epäilen.

39
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 29.08.13 - klo:14:51 »
Samalla voi ihailla kassojen vieressä olevaa, hyvinkin kattavaa 7Camicie-valikoimaa.

Olen kanssa ihastellut Tampereen Sokoksessa 7Camicie alttaria, joka yltää korkealle. On niin hienoa väriä ja nippeliä ja nappia, että vau!!!

40
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 27.08.13 - klo:13:16 »
Miten kuluttajasuoja menee euroopassa näiden nettikauppaostojen palautusten kanssa? Moni liike ei suostu luottokortille refundiin, jos haluaa palauttaa tuotteen, vaan sanoo antavansa store creditin. Tämä on tietenkin ostajan kannalta huonompi vaihtoehto, koska se sitoo rahat tuohon liikkeeseen. Onko kuluttajalla EU maissa oikeus vaati full refundia luottokortille, jos palauttaa tuotteen?

41
Kaunis elämä / Vs: Halvalla SAA hyvää
« : 19.08.13 - klo:15:08 »
rättitouhuissa ei ole montaa kertaa tuntunut siltä, että olisin saanut erityisen hyvää halvalla, mutta bexleyn mokka chukkat on kyllä sellaiset, missä omasta mielestä hinta, laatu ja ulkonäkö kohtaa hyvin.

Bexley onkin kuluttajalle järkevästä tuotanto ja markkinointipolitiikasta hyvä esimerkki. Jos Bexley möisi tuotteensa välittäjien avustuksella, niin sen 129e kengän hinta olisi silloin vähintään tuplat, jotta sama kate tulisi firmalla, kun väliporras ottaa osansa. Nyt Bexley hoitaa kaiken itse ja pystyy pitämään kulut matalla. Ainoa negatiivinen puoli heidän bisnesmallissa on riski ja varastot, jotka koitut heille. Monet vaatevalmistajat myyvät x kpl tuotteita ja kun ne lähteävät ulos talosta on tulos taattu. Jää jälleenmyyjän harteille saada tuotteet kaupaksi ja itselle myös voittomarginaali. Ehkä tässä on se opetus, että mitä lähempää ostaa alkutuottajaa, sitä paremmin saa rahoilleen vastinetta. Mitä enemmän portaita välissä, sitä varmemmin voiton maksimoinniksi tehdyt leikkaukset näkyvät tuotteen laadussa ja taas hinnassa.

Pitää kuitenkin muistaa, että aikaisemmin työmies joutui käyttämään valtaosa kuukausipalkastaan laadukkaisiin kenkiin. Nyt kalliimmatkin maksavat alle 1/3 keskivertokuukausituloista ja riittävän hyvät saa 1/10 nettotuloista (keskivertoansiot). Massatuotannon hyvät puolet näkyvät kuluttajalle alentuneina hintoina.

42
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 18.08.13 - klo:10:47 »
Jos noissa mitoissa olisi jotain järkeä, niin silloin 48A, 48B, 48C olisi sama vyötärömitta, mutta lantio ja reidet kasvaisivat A -> eteenpäin. Oikeassa elämässä näissä massavalmistajat vähän huijaavat, jolloin esim. 46C voi olla 48A, jossa vain lahkeenpituus on pidempi. Sama paidoissa esim. monesti 48A (V-mallin paita) on sisäänotettu 48B.

43
Laatutori / M: Gitman Vintage stripe poplin, koko M
« : 16.08.13 - klo:14:39 »
Alesta viime talvena ostettu popliini Gitman. Olen käyttänyt n. 10 kertaa, eli ei ihan uusi, mutta vielä kilometrejä paljon jäljellä. Nappeja hihansuissa siirretty n. 1cm lähemmäs, työnjälki ei mitenkään parasta, kun olen itse sen tehnyt. Muistaakseni Gitmanin kevät/kesä kaudelta 2011. Mitoitus suurinpiirtein sama kuin muissakin omistamissani Gitmaneissa, mutta ohuemman kankaan ansiosta hihat tuntuvat vähän pidemmiltä kuin esim. oxford. Tampereella.

Hp. 40e sis. postit Suomessa

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

44
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 13.08.13 - klo:16:22 »
Meermin tekee shell cordovanista.

Mutta onko se Horween Shell cordovania, ilmeisesti ei? Shell cordovan käytännössä nykyjään tarkoittaa tuota Horween yhtiön tekemää nahkaa. Tietenkin varmaan vähän termien viilaamista, että mikä on shell cordovania. Riittääkö siihen, että on hevosen nahan kuorikerros, vai pitääkö se myös parkita tietylllä tavalla.

Löysin tälläisen: http://vimeo.com/26663402 "Meermin Mallorca Shoes: Cordovan shell finishing"

45
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 13.08.13 - klo:16:00 »
Käsittääkseni eteläeuroopan kenkävalmistajat käyttävät Cordovan termia nahalle, joka on läheltä hevosen takapäätä. Se ei kuitenkaan ole Shell Cordovania, eikä sitä sillä termillä yleensä edes myydä. Jos näiden valmistajien kengät ovat Cordovan nahasta, niin se on silloin hevosta, joka on ehkä takapäästä tai sitten ei.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24