Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Fedora

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
31
Asut ja pukineet / Vs: Kesäpuku
« : 13.02.11 - klo:23:22 »
Pellavaa suosittelen minäkin kesäpukuun ja varsinkin jos rentoa ilmettä tavoitellaan. Booksterin kangasvalikoimassa on mukavia kesäkankaita. http://www.tweed-jacket.com/CLOTH%20PAGE/CLOTH%20GALLERY/index.htm Tuscan Gold on aika veikeä keltaisen sävy.

Suunnittelemani pellavapuku on ainakin toistaiseksi jäänyt tilaamatta, mutta saas nähä josko jo ensi kesäksi tuolta sen stripe linen kankaalla olevan hankkisin.

32
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 12.02.11 - klo:00:24 »
Tuukalla erittäin hyvännäköinen puku. Saako udella valmistajaa? Jos raidat olisi hieman paksummat ja väljemmässä niin olisi juuri sellainen kuin olen haikaillut.


33
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 11.02.11 - klo:15:32 »
Laukku on tosiaan Nippanapasta ja teetetty niin, että kamerakin sinne sopii. Samannäköinen olkalaukku löytyy toinenkin ja sen mitat kattaa MacBookin tarpeen. Hinta nahkaisesta käsityönä valmistetusta laukusta on Nippanapassa varsin maltillinen, ellei jopa halpa.

Takki on merkiltään Daks ja ebay-löytö £65 hinnallaan. Hävisin huudon, mutta voittaja ei koskaan maksanut ja myyjä tarjosi minulle mahdollisuutta ostaa sen.

34
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 11.02.11 - klo:13:35 »Monokromaattisuutta ruskean sävyissä. ChuckBassille kiitokset vielä slipoverista, hyvin istuu ja on muutenkin mainio. Paita on kerman sävyinen.

35
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 08.02.11 - klo:23:23 »
^ Itsellä on kahdet CT:n housut + liivit yhdistelmää ja menevät siinä ja siinä. Vyötärö saisi olla huomattavasti ylempänä, mutta ei sellaisia housuja saa kuin teettämällä (nykyään), joissa vyötärölinja on reilusti lonkkaluiden yläpuolella.

Onko aavistusta mitä vyölenkkien poistattaminen kustantaa? Voisin kuvitella sen olevan varsin tyyristä hommaa.

36
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 05.02.11 - klo:00:30 »
Tänään saapui Lock & Co. silkkisilinteri 1800-luvulta. Tai ainakin myyjä väitti sitä niin vanhaksi, vaikea todentaa tarkkaa ikää. Kruunu on kunnioitettavat 5½ tuumaa korkea ja komeus istuu hankalan malliseen nuppiini mainiosti. Olen erittäin tyytyväinen.

Millaisia palveluita vhild ostit ja keneltä?

37
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 27.01.11 - klo:12:02 »
Kiitokset kehuista ja kommenteista.

Kenkien valmistajaa kysyttiin ja se on Church's. Heritage malliston Highgrove, lesti 173. Perforointi on sama kuin Diplomat-mallissa, mutta hieman eri mittasuhteet kengissä. Kiitokset Jami vinkistä solmujen suhteen, en tiedä onko tuo granny knot - vitkalaukaisija vilkkui jo kun päätin kiristää solmun ja tuli aika hätäinen lopputulos - pitää kuitenkin perehtyä.

Justuksella maukkaan näköiset kengät. Parannusehdotuksien suhteen yhdyn aiempiin ja lisäksi jättäisin vyön liivien kanssa pois.

Henrikin kokonaisuus ansaitsee kehut ja erityisesti päällystakki on hieno.

Window-pane on U-haulilla erinomaisesti hallussa ja slipoveri täydentää lämmittävää kokonaisuutta hyvin. Hartioita vain tosiaan vähän sisään.

38
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 26.01.11 - klo:16:14 »


Tällaista tänään. Paita on kerman värinen.

39
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 25.01.11 - klo:12:42 »
Kiitokset taas kommenteista.

Hypno: Kyllä, valokuvaus on työni.
U-Haul: Ei hätää tuolin turmeltumisesta, kenkä vain peittää kuosissa olevan tahran, melkein. :D
Henrik: Hyvän näköiset kuosit takissa ja paidassa. Takki näyttää vähän isolta, ikään kuin riippuu päällä. Kengätkin hienot.
Alangolla: Housujen kuosi on todella hieno. PoW-check monikäyttöisyydessään on mitä mainioin, mutta kun kangas menee tarpeeksi karkeaksi ja kuvio kirjavaksi ollaan jo vahvasti maaseutu tunnelmissa.

40
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 24.01.11 - klo:10:34 »
Alangolla kelpo avaus foorumille. Solmio erityisesti näyttää mainion väriseltä. Housujen materiaali ja malli jää kuvasta hieman epäselväksi. Valkoisen paidan ja solmion yhdistäisin itse vain suoriin housuihin, nyt ei prässäystä näy kuvassa ainakaan.

Nyt kun vauhtiin on päästy, niin antaa mennä vaan.
Homburg ja päällystakki ovat tummansiniset, kaulaliina siniharmaa.

41
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 21.01.11 - klo:22:59 »
Kiitokset taas kommenteista. Taskuliina oli tarkoituksella vähän vinossa, mutta vahingossa liikaa ulkona.

Nuo Fedoran housut ovat erityisen hyvällä tavalla kuosiltaan vanhanaikaiset, komeat.

Housut on vanhat ja räätälin tekemät, iästä ei ole mitään tietoa, mutta käytettykkään niitä ei ole. Kyseessä siis miljoonahousut, sakettihousut. Mukana seurannut sakettitakki ei ole alkuperäinen pari housuille ja on Style Stockmann laputettu, veikkaisin 70-lukua?

Onko Fedoralla CT:n flanellipuvun liivi?

Sehän se on, ostin vain liivin ja housut - takkia ei enää (onneksi) ollut kun sitä rupesin harkitsemaan.

ChuckBassilla jälleen hyvää settiä. Samoilla linjoilla olen ttuomine nimimerkin kanssa kalvosimista - vaikka käytän samoja halpoja englantilaisia itsekkin. CB:lla taitaa olla kyllä jokin muut paitamerkki?

Tommin asukin mukavan näköinen, hansikkaat eivät resoreineen oikein vain uppoa.

42
Etiketti / Vs: Hatut ja hattuetiketti
« : 21.01.11 - klo:14:55 »
^ Ei.

43
Väitöskaronkkaan ei ole virallisia pukeutumissääntöjä. Väittelijä saa päättä mitä kutsuun kirjoittaa, useimmitenhan se on juhlapuku tai tumma puku.

Musta-tummansininen keskusteluun kommentoisin, että jos frakin hankkii niin tietysti tulee valita oikeasti musta kangas ja tosiaan monet frakit on valitettavasti harmaaseen kallellaan. Hyvästä esimerkistä mustasta joka ei ole mustaa on mtp-ketjuun tänään postaamani kokonaisuus, jossa takki on varsin harmaan näköinen, vaikka on musta.

Voi rähmä, olen ollut siinä uskossa että frakin voi korvata vain juhlapuvulla.

Juhlapuku on synonyymi frakille. Naisille juhlapuku tarkoittaa pitkää iltapukua.

44
Etiketti / Vs: Hatut ja hattuetiketti
« : 21.01.11 - klo:11:31 »
Taannoin Pariisin matkalla poikkesimme Madeleine kirkossa ja ovella oli muistutus, ettei kirkossa saa pitää hattua - no sisällä oli vahtimestari nuhjuisessa villapaidassa ja pipo päässä siirtelemässä tuoleja. Kävimme myös konsertissa Sainte Chapellessa, sisällä kirkossa lämpötila oli vain pari astetta ja ranskalaiset ainakin piti hatut päässä, minä en. Samalla reissulla olimme myös syömässä Le Train Blue ravintolassa (suosittelen käyntiä ihan pelkän miljöön takia) ja viereisessä pöydässä aterioi vanhempi miespariskunta. Toisella oli muodikas toppatakki päällä ja toinen söi lippalakki päässä. Kyseiseen ravintolaan on ollut solmiopakko vielä kymmenen vuotta sitten, jos vanhaan matkaoppaaseen on luottaminen.


45
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 21.01.11 - klo:10:24 »


Perjantain kunniaksi vähän siistimpää.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14