Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - oktopus

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]
166
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 19.02.11 - klo:14:20 »
Voin suositella kaikille italialaisen ruoan ystäville Saku Tuomisen, Tuukka Kosken ja Kimmo Kivilahden erinomaista pastakirjaa Aglio & Olio. Kirjan neljästäsadasta sivusta noin puolet kertoo pastakulttuurista noin yleisesti ja toinen puolikas on reseptejä.

Ostin opuksen pari vuotta sitten joululahjaksi, mutta hetken selailtuani mieleeni juolahti ajatus, ettei yksikään potentiaalisista lahjan saajoista välttämättä arvostaisi kirjaa yhtä paljon kuin minä itse, joten päätinkin pitää sen. Arvostin hyviä raaka-aineita jo ennen tämän kirjan lukemista, mutta Aglio & Olio mullisti oman suhtautumiseni pastaan, siihen millaisia kastikkeiden tulisi olla, miten mittaan ainesosat, kuinka montaa eri raaka-ainetta minun tarvitsee käyttää jne.

Kirjaa löytynee melko hyvin ainakin suurista kirjakaupoista (Akateeminen, Suomalainen), mutta myös mm. Suuren kuun verkkokaupasta: https://www.suurikuu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9789513140618

Sivuhuomautuksena vielä, että Aglio & Olion lukemisen jälkeen olen ajautunut syvemmälle Italian ruokakulttuurin syövereihin, ja ainakin tällä hetkellä olen vahvasti sitä mieltä, että maailman parhaat ruoat tulevat nimenomaan sieltä huolimatta Berlusconista. Esimerkiksi Commonwealthin ruokakulttuurista minun on vaikeaa hyväksyä mitään muuta kuin erinomainen aamiainen :)

167
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 17.02.11 - klo:19:29 »
Yksi parhaista tietämistäni kuntoilutavoista on päivittäinen leuanveto. Ainakin jos kestää tangon epäesteettisen vaikutuksen asunnon sisustukseen...

Tangosta on joo hieman haittaa, mutta toisaalta siihen on kätevä laittaa hengareissa paidat kuivumaan.

Tunnustaudun siis myös leuanvedon ystäväksi.

168
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 17.02.11 - klo:16:28 »
Painon pudottamiseen lenkkeily ja uinti ovat mitä mainioimpia lajeja – lenkkeily ainakin itselläni jopa riesaksi asti, sillä aina kun juokseminen alkaa maistua paremmin, tippuu paino parissa kuukaudessa normaalipainon alarajoille.

Punttiksen negatiivinen vaikutus sydämen tai verenpaineen suhteen kuulostaa erikoiselta, enkä ehkä pohjaisi moiseen mutuun sitä miten itse lähden harjoittelemaan. Jos kyseessä ovat kovasti saliharjoitteluun paneutuneet henkilöt, saattavat verenpaineeseen vaikuttaa myös lisäravinteet, enkä nyt tarkoita viitata steroideihin.

Jotkut salilla kovasti käyvät tuttuni kokevat tarpeelliseksi tankata proteiinia reilusti ja siten heidän ruokailutottumuksensakin ovat ainakin omasta vinkkelistäni katsottuna välillä aika epätasapainoisia.

169
Kaunis elämä / Vs: A Single Man
« : 17.02.11 - klo:00:16 »
Colin Firthin ja muidenkin laadukasta pukeutumista voi seurata myös tällä hetkellä leffateattereissa pyörivässä The Kings Speech -elokuvassa.

Traileri täällä.

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]