Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ron Burgundy

Sivuja: [1]
1
Kuvia ei oikeasti ole ja otsikkokin on hieman liioiteltu. Mutta vinha perä löytyy - selailin uusimman Kauppalehti Option, josta seuraava:

Lainaus
Turo Tailor lanseeraa tänä syksynä uuden The New Suit -käsitteen. Kyse on uudenmallisesta [sic], klassisista kankaista valmistetusta puvusta.

"Tuomme pukuihin niin sanotun napolilaisen olkapään, eli pyörelinjaisen olkapään, joita tehdään yleensä vain käsityönä, kertoo Turo Tailorin toimitusjohtaja Heikki Vuorinen.

The New Suit on kapealinjainen puku, joka sopii kaikenmallisille miehille.

"Tyköistuva puku on ollut tähän asti nuorekkaiden, hoikkien miesten yksinoikeus. Uudesta mallistostamme löytävät vatsakkaatkin miehet omansa, sillä koot vaihtelevat niin pituuden kuin leveydenkin mukaan", Vuorinen lupaa.

Tampereen Sokoksella oli muuten jotain Turon paikkataskullisia tweed-takkeja, joissa oli kuin olikin melko luonnollisen näköinen olkapää.

2
Linkit ja vinkit / Kapteenska heittää tavaraa ulos
« : 30.03.11 - klo:12:14 »
Tampereen putiikin edustalla näytti olevan räkissä Barbourin paitoja ja vihreitä tikkitakkeja hintaan 30 euroa.

3
http://www.countryattire.com/products/montgomery-mens-long-duffle-coat--charcoal-mo-06.html

Tilasin Country Attiren alesta linkin mukaisen tummanharmaan duffelin kokoa 44 (eli 54 täkäläistä). Hihat osoittautuivat kuitenkin kaltaiselleni gorillalle liian lyhyiksi. Harmi, koska laatu on erinomainen.

Takki ei ole nähnyt ulkoilmaa kertaakaan. Kokeilu onnistuu Tampereella.

Sydän itkien ilmoitan hinnaksi 90€ + mahd. postikulut.  

Enemmän asiaa Montgomerystä duffeliketjussa.

Sivuja: [1]