Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Oldschool

Sivuja: [1]
1
Yhteiskunta / Vs: S- ja K-ryhmän kaupoista
« : 19.01.13 - klo:14:21 »
Itseäni hommassa ärsyttää lähinnä ihmisten typeryys ja sinisilmäisyys tyyliin "Tankkaan nyt tässä ABC:llä niin saan kunnon bonukset" - kuinka moni on oikeasti laskenut kannattaako kyseinen toiminta?

Minä olen laskenut ja omalla kohdallani kannattavaksi todennut. Perheen ruoka-, bensa- ja vakuutusmaksujen ym. ansiosta pääsen lähes joka kuukausi 5% bonukseen. Lisäksi kerran vuodessa saan ylijäämäpalautuksena yleensä n. 2% vuoden ostoksista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saan kaikista ostoksistani n. 7% alennuksen. Sen ansiosta jopa ABC:n kallis bensa muuttuu useimpia kilpailijoita edullisemmaksi. Puun tavoin myös oman ostoskorini tuotteiden S-hinnat ovat edullisimpien joukossa.

Bonushuoraus ei vaikuta ostotottumuksiini muutoin kuin niissä tuotteissa, jotka ostaisin samanlaisina/laatuisina mistä tahansa eli nuo yllämainitut. Vaatekauppojani en pelkän bonuksen perusteella valitse.

2
Kaunis elämä / Vs: Design-lamput
« : 01.12.12 - klo:09:31 »
^ Itse olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun löysin vanhan tavaran liikkeestä vanhan Lokki-valaisimen. Kauppias pyysi siitä 40 euroa, mutta päätyi lopulta antamaan sen kaupan päälle kun ostin häneltä vielä funkkis-naulakon. Omatunto tosin kolkuttaa ajoittain, kun käytin kauppiaan tietämättömyyttä hyväkseni...

Sivuja: [1]