Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - _N_J_P_

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 19.06.17 - klo:07:19 »
Ei sorallakaan ole ongelmia, jos nahkapohja on kuiva. Märkää pohjaa sepeli kyllä syö mielellään. Suosittelen kyllästämään pohjan jollakin pohjanhoitoaineella. Esimerkiksi sohlen tonic, muistaakseni collonililtä.

2
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 02.05.17 - klo:14:52 »
Kokeilin Nokian panimon Sun´n Indian Tonic:ia. Aikamoinen pettymys. Selvästi limonaadiksi tehty. Ei tarpeeksi katkeruutta kunnon drinkkiin. Kerkesin jo hetkeksi innostua Tonic:ista joka tehdään naapurikaupungissa...

3
Ei ulkopuolella pitäisi mitään näkyä. Varsinkin jos siinä ei sellaista ommelta aiemmin ole ollut. Yhdessä takissani muistaakseni on ommel noin 2.5 sentin päässä hihansuusta, mutta kyseessä on täysin vuoriton takkia, jonka ompelutekniikka on eri. Veikkaukseni on että ompelija on oikonut.

4
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 10.04.17 - klo:14:45 »
Mitä aion pitää lomalla päällä. Kevyttä puuvillaa, pellavaa ja seersuckeria.PRL, Uniqlo (x Lemaire), sekä muutama vintagelöytö.

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 17.03.17 - klo:08:17 »
Ei ole järkevää muokata hartioita.

Itse pidän valmispaidan istuvuutta hartioista hyvänä, jos se osaa acromionin reunasta noin etusormen levyiselle alueelle. Löysempään voi hieman mennä, jos paidan luonne on muuten todella kasuaali.

Tämä siis oma kokemukseni. Tähän hieman vaikuttaa mm. olkaluun sijainti acromioniin nähden, sekä olkapäälihaksen (m. deltoideus, kolmipäinen hartialihas) koko.

Ja nippelitietona: Acromion ei ole solisluuta, vaan osa lapaluuta.

6
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 17.03.17 - klo:08:00 »
Henkilökohtainen mielipiteeni on että tuo rönttösolmu on kauniimpi kuin täydellinen dimple. Jotenkin myös tuohon FIH:iin sopii paremmin nuo aiemman solmun muodostamat pehmeät kaaret. Tietysti riippuu paljon millainen muu asu on, jos on muuten kovin siloteltu, niin rönttösolmu voi pistää silmään.

7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 12.03.17 - klo:09:18 »
Donegalia ei ole nimisuojattu, joten siksi sitä käytetään hyvinkin epämääräisissä yhteyksissä. Minullakin on italiassa kudottu "donegal" villapaita ja hyvinkin autenttisen oloiset donegal tweed housut, jotka on valmistettu Japanissa. Kannattaa siis olla tarkkana tilaillessa, sillä donegal ei ole itsessään minkäänlainen laadun tae.

8
Todennäköisesti leikkaus on ryhtiisi nähden hieman pielessä. Muuten pussitusta olisi tasaisesti, jolloin kyseessä olisi ennemmin löysästä leikkauksesta. Jos kyseessä on toistuva ongelma, suosittelen mittatilausta.

9
Laatutori / Vs: M: Parranajosetti
« : 07.03.17 - klo:07:33 »
Nosto

10
Asut ja pukineet / Vs: Varusteleka
« : 04.03.17 - klo:21:32 »
https://www.varusteleka.fi/fi/product/italialaiset-chino-housut-ylijaama/28557

Tuossa olis ihan fiksun oloiset chinot, tosin leikkaus väljähkö? Kokemuksia?

Lahkeensuut kaventaa ongelmitta, ylhäällähän ei väljyyttä ole (päinvastoin, ovat kireät).

Tosin housuissa oleva makkara tms. hieman lisää kireyden vaikutelmaa. Eikä mallin takalisto ole pienimmästä päästä. Joten aika hyvää muokkauspotentiaalia.

11
Asut ja pukineet / Vs: Varusteleka
« : 03.03.17 - klo:17:16 »
On muusta italialaisesta armeijakamasta. Lähes poikkeuksetta hyvin laadukasta. Siis hintaluokassa/armeija viitekehyksessä. Nuokin ovat istuvat yläreisistä ja pakaroista, joten lahkeiden kavennuksella saat varmasti mieleisesi.

12
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.03.17 - klo:12:56 »
Kiitos vinkistä! Google auttoikin ja ilmeisesti loaferit, ainakin Loaken tapauksessa, on liian tarkka istuvuudesta netin kautta tilattaviksi.

Loaferit ovat tosiaan hankalat. Tein omaan lestiini yhdet, vaikka lesti normaaleissa kengissä istuu loistavasti, niin loafereissa kantapää piti muokata. Ei vetänyt tarpeeksi aggressiivisesti sisään...

13
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.03.17 - klo:07:25 »
Loakesta ei henkilökohtaista kokemusta, mutta muilla vastaavilla valmistajillanon hyvinkin paljon eroa lestien välillä. Leveys ja pituus vaihtelee hieman tyylin mukaan ja ns. country lestit aina leveämpiä.

Hyvänä vinkkinä on lestin kuuklettaminen englanniksi. Esimerkiksi styleforumilla on useiden lestien istuvuudet perattu läpi.

14
Unbranded farmaripöksyt myyty.

15
Myydyt poistettu ja hintoja pudotettu. Teen mielelläni diilejä useamman kappaleen ostajalle.

Sivuja: [1] 2 3 ... 21