Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vintage-mies

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 01.03.20 - klo:19:47 »
S.U.F-kronoissa on vanhat käyttämättömät koneistot, joten ei taida kelloja tulla lisää. Pienen sarjan lisäksi hintaa selittänee se, että vaikka koneistot olivat käyttämättömiä, ne piti käydä läpi, koska ei ollut tiedossa, miksi koneistot oli aikanaan hylätty.

2
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 29.02.20 - klo:14:29 »
Mitä mieltä olette Sarpanevan kelloista? Itselläni on 42mm S.U.F Paroni. Nyt jos olisin hankkimista sitä, ottaisin siitä kronoversion, joka on minusta todella upea peli. Kronosta en kuitenkaan haaveile, sillä ennen kesää minulle pitäisi valmistua ehta Sarpaneva-malliston kello.

3


Keikarista polvi paranee.

Onkohan pojankin lipassa terä? 🙂

4
Asut ja pukineet / Vs: Laadukas T-paita
« : 24.11.18 - klo:09:30 »
Älkää käyttäkö sitä kuivausrumpua. Se ei todellakaan tee hyvää millekään vaatteelle. Menee energia ja käyttökerrat ihan hukkaan. Pyykkinaru, sitä saa asennettua vaikka katonrajaan. Itseasiassa rummuttelu oli ruksittu yli hyvin monessa kokeilemassani teepaidassa, vaikka varmasti kestäisivät, kun kuiduissa on mittaa ja työn jälki laadukasta.

Näistä kokeilemistani tuo Paul James on juuri sellainen väljempi peruspaita, Merzillä löytyy vähän kaikenlaisia. 100e alkaa olla jo melko kuohkea hinta, mutta eipä tuo juuri noista sea islandeista eroa.

Kuivausrummun dissaus on suurelta osin turhaa ja perustuu väärinkäsityksiin ja vanhaan tietoon. Sillä on paljon hyviä puolia: säästää kuivauksen viemää tilaa, poistaa pölyä vaatteista, keventää asunnon kosteuskuormaa, vähentää silityksen tarvetta (rummutetut vaatteet ovat narutettuja sileämpiä), rummutetut vaatteet, pyyhkeet, ja lakanat ovat narukuivatettuja pehmeämpiä jne. Toki rumpu vie energiaa, mutta se on oikeastaan ongelma vain kesällä, sillä talvella käytetty energia muuttuu lämmöksi, mitä muutenkin tarvitaan.

Ostin joitakin vuosia sitten 20kpl Cliquen T-paitoja aluspaitakäyttöön. Otin niistä 10kpl heti käyttöön ja 10 varastoin myöhempää käyttöä varten. Pesin paidat pesuohjelman mukaan ja kuivasin ne hengarissa (koska pesuohjeessa rummutus oli kielletty). Kelpotovin jälkeen siirsin tämän ensimmäisen satsin eläkkeelle (mökkipaidoiksi, matkoille mukaan ja siellä roskiin, räteiksi...) hieman kuluneina ja kutistuneina. Toisen satsin paidat kuivasin aina rummussa eikä kulumista tai kutistumista tapahtunut yhtään enempää kuin ensimmäisessä satsissa.

Nyt olisi hakusessa uusi paitasatsi. Ohessa linkki yhteen kuivausrumpujuttuun:
https://yle.fi/uutiset/3-9392907

5
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 22.11.18 - klo:18:42 »
Voisitteko lähettää vielä uudestaan? Saapuneissa viesteissä ei näy mitään nimimerkiltänne!

Sain pienen odottelun jälkeen kengät tuotantoon ja ilmoittelen, kun jotain Englannissa alkaa valmistua. Suunnitelmien mukaan mennään. Ja nähdään sitten ensi vuonna mikä on lopputulos. Kaikkia kokoja on ylimääräisiä pareja.

Tuliko nyt perille?

6
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 21.11.18 - klo:20:50 »
Millä mallilla kenkien teettäminen on? Onko tilaukseni yksityisviestillä aikanaan tullut perille? En ole saanut siihen kuittausta.

7
Asut ja pukineet / Vs: Laadukas T-paita
« : 21.11.18 - klo:20:45 »
Jos taas haluaa hyvän "aluspaidan" esim. kauluspaidan alle, Hammerthor tarjoaa loistavan tuotteen. Tarkoituksella pitkä ja slimmi leikkaus ja joustava kangas. Leikkauksen ansiosta pysyy housuissa, ja kangas joustaa eikä hiosta tai hierrä. Kaula-aukon suuri koko myös linjassa aluspaitatarkoituksen kanssa, eikä t-paita pääse vilkkumaan kauluspaidan alta.

Mistä näitä voi ostaa/tilata? Kutistuuko pesussa/kuivausrummussa?

8
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 02.10.18 - klo:18:50 »
Edelleen ollaan mukana.

9
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 01.10.18 - klo:19:43 »
Minä tilaan kengät ennakkoon, mikäli päädytte teettämään niitä.

10
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 13.09.18 - klo:22:00 »
Kävin Vepsäläisellä koeistumassa muutaman nojatuolin.Kovasti hehkutetussa Eamesissa selkänojan yläosa (tai niskatuki) painaa kehoa eteenpäin eikä tuoli ole kovin mukava istua. Ehkä lyhyemmät tai vartaloltaan toisenmuotoiset istuvat siinä paremmin. Pehmusteet olivat myös aika ohuet. Istuin muuten sen suuremman.

Timeout oli selvästi mukavampi. Siinä saisi myös niskatukea ylöspäin.

Re-Vive jäi koeistumatta, mutta ulkomuodon perusteella näyttää kotoisalta.

Kovin monta muuta nojatuolia ei taidakaan olla markkinoilla.

Lounge ei sovellu mitoilleni, Karuselli sopii minulle täydellisesti, mutta vaimolleni sen niskatuki on liian ylhäällä. Timeout säätöineen sopii meille molemmille. Päädyimme siihen. Timeoutin hyvä puoli kannaltamme on myös noita kahta keveämpi ulkonäkö. Luonollisesti se on myös noita kahta klassikkoa paljon halvempi.

11
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 03.09.18 - klo:11:09 »
Jätkäsaaren Clarionin lobbyssä ja ylimmän kerroksen näköalabaarissa istuinta voi testata oikein kunnolla.

12
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 07.08.18 - klo:18:07 »
^Joo, saatoin innostuksissani olla hieman etukenossa mitä vahan tarpeeseen tulee. Nyt kasvattelen ja trimmailen, leuan alueella annan vapaasti kasvaa, ja sivuilta tasoittelen tätä epätasaista kasvustoa. Voi olla pidempikin projekti nähdä mihin tämä asettuu, mutta siinähän se kasvaa.

Kutina menee nopeasti ohi, kun partaan tottuu. En ole osannut kaivata öljyä sen enempää kuin hiuksiinikaan. Parta minulla on ollut nyt reilun vuoden - ja tulee jatkossakin olemaan. Olin muuten yksi partanaama HS:n Kuukausiliitteen jutussa.

13
Yhteiskunta / Vs: Statussymboli
« : 09.11.17 - klo:19:16 »
Tuon Stockan kortin saa helposti: kun ostaa 5.000 eurolla vuodessa. Musta Amex olisi jotain, sillä sen saa vain kutsusta ja sitäkään ei kuulu ellei osta ensin platinakortilla 230.000 eurolla vuodessa.

14
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 24.10.17 - klo:18:33 »
Shaali on ollut nyt reilun viikon käytössä ja hyväksi todettu. Uskaltaako sitä säilyttää laadukkaassa, leveässä hengarissa?

15
Vapaa sana / Vs: Maailmanympärimatka
« : 04.10.17 - klo:15:14 »
Kiitos hyvistä vinkeistä. Muutama kommentti:

Luottokortteja matkassa tullee olemaan kolme plus niistä kahteen rinnakkaiskortti. Eli se asia on hoidossa. Ravintoloissa maksamme aina kortilla ja niin varmasti tuollakin reissulla. Tarkoitus on syödä laaturavintoloissa ja käteistä kuluisi muuten turhan kovaa tahtia. Koska kortti ei aina käy, käteistä kuitenkin tarvitaan, mutta sen kuljettaminen ja säilyttäminen on ongelma kuten mainitsitkin. Onneksi pankkiasiat hoituvat nykyään kätevästi tunnuslukusovelluksen avulla missä vain.

Jos matka toteutuu tuolla alustavalla reitillä, toki matka-aika on pikemminkin kaksi kuukautta kuin yksi, mutta tuskin yli kahta. Sen verran sidonnaisuuksia ja kaikkea kivaa jää kotiin odottamaan. Näillä näkymin pidempi matka-aika ei edes kiinnosta. Eikä tämän ole tarkoitus ole viimeinen matka, ei edes viimeinen matka tuolle vuodelle. Moniin noista kohteistakin varmaan palaamme myöhemmin.

Yli vuorokauden kestävät laivamatkat jätämme ehdottomasti väliin. Sen verran niitä on nähty. Mitä mainitsemaasi Italiaan tulee, vaikka siellä asuisi koko elämänsä, kaikkea kiinnostavaa ei kerkeäisi kokea. Ei matkojemme ja tämän tulevan matkan tarkoitus ole kokea jokaisessa kohteessa kaikkea kiinnostavaa. Nautiskelu ja pieni läpileikkauus valituista kohteista riittää meille.

Sivuja: [1] 2 3 ... 15