Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jumbo

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 21.10.14 - klo:13:28 »
Kyröön otin yhteyttäkin kun siitä ensi kertaa luin. Lupasivat sijan tasting-porukassa, mutta eipä ole sen jälkeen heistä kuulunut.

2
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 07.10.14 - klo:11:54 »
Onko ankka pois laskuista? Jos rintafileitä tai ankan koipireisiä? Siihen joku sopiva pyree.

Tournedos Rossini?

3
Edullisimmista karonkan jatkot Kappelissa oli aika hyvä buffettyylinen ja toimiva. Toinen oli Kellarikrouvissa, jossa sapuska tuli pöytään lautasilla ja lisäksi kabinettimahdollisuus löytyi, joten itse karonkan voi järjestää samassa paikassa. Myös Sipuli oli aika hieno ja pätevä, tosin kalliimpi vaihtoehto.

4
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 17.09.14 - klo:08:20 »
HUOM! tislattu vesi ei kiehu, joten voi olla melkosen kuumaa, vaikkei kupli.

Kyllä se kiehuu, mutta koska siinä ei ole epäpuhtauksia niin se ei ala samalla tavalla poreilemaan kuin "likainen vesi". Osa niistä poreistahan on tosin vedestä poistuvia kaasuja. Esimerkiksi jos laittaa jotain jauhetta mikrossa kuumennettuun veteen niin se saattaa joskus kuohahtaa äkkiä, ja toisaalta laittamalla lusikan kuppiin mikrotettaessa voi yhtäkkisen kuohumisen estää. Mutta tää menee nyt ohi aiheen ;)

5
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 17.09.14 - klo:08:10 »
Sain syödäkseni Pörssiklubilla toissapäivänä ihan jumalaista ankkaa. Sen lisäkkeenä oli jonkinnäköinen juurespyree ja kastike.

Pitäisi syödä noita broileria erikoisempia lintuja useammin.

6
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 12.09.14 - klo:16:31 »
Kuinka paljon te tarviitte esim vuodessa sitä vettä? Mulla ei oo humidoria niin en tiedä. Tossa on vaan vieressä tommonen vesihärveli, mistä tulee aika puhdasta kamaa, jos joku täällä tarvii vaikka viiden litran kanisteriin sitä.

7
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 12.09.14 - klo:07:48 »
Vesijohtoveden kanssa kalkin tms. kertyminen on ehkä se olennaisin vika. Toki ei sitä paljon siitä tule, joten varmaan humidorin vaihto tulee kyseeseen ennen suurempia ongelmia.

8
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 09.09.14 - klo:21:42 »
Deionisoitu vesi riittänee, kunhan se on vaan kunnon laitteesta otettu ulos. Kyllä siitä aika paljon tavaraa lähtee ulos sillä tavalla. En usko sikarihässäköiden tarvitsevan suurempaa puhtautta kuin esim. laboratorioiden käytössä oleva vesi.

9
Vaihdoin juuri liittymää ja käyttöni on ehkä samanlaista kuin tässä: ei paljon puhetta eikä tekstiviestejä, mutta dataa tarvitsee. Itselläni toki datan käyttö on jatkuvaa, mutta en tarvitse kovin nopeaa yhteyttä, koska laatu on tekstiä.

Vertailin liittymiä ja halvimpana ja fiksuimpana omaan käyttöön oli DNA:n tarjonta. Päädyin kuitenkin lopulta ottamaan Saunalagin, koska soittivat Elisalta ja antoivat reippaan alennuksen siitä hyvästä että jäin asiakkaaksi.

Nykyään näyttää siltä, että moni liittymä myydään toistaiseksi voimassaolevana eikä määräaikaisena, joten niitä on helpompi vaihtaa, jos ensimmäinen valinta ei osukaan oikeaan. Parisen vuotta sitten tuntui siltä, että aina pitää ottaa määräaikainen versio, josta ei pääse eroon.

10
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 25.08.14 - klo:15:10 »
Onko ihmisillä kokemusta Bowmoren Devil's caskista? Joko ykkös- tai kakkosedikasta. Ovat vaan myyty kaikista paikoista loppuun.

11
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 17.08.14 - klo:17:47 »
Connoisseurs choise Glendullan 1993 ja Glendronach allardice 18 yo viikonloppuna maistelussa.

http://www.masterofmalt.com/whiskies/glendullan-1993-whisky/

http://www.masterofmalt.com/whiskies/glendronach-18-year-old-allardice-whisky/

Glendullan varsin hunajainen speysidemainen viski. Laatukamaa, hintalaatusuhde todella hyvä, suosittelen.
Glendronach hinnaltaan ok. Suklainen maku ja tuoksu. Tuoksu aika terävä, maku pitkä ja makea.

12
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 31.07.14 - klo:19:28 »
^Konda vastannee privana miten tilaus on toiminut?

13
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 14.07.14 - klo:02:55 »
Pitää katsoa jos löytyisi joku hyvä Speyside-viski, jonka voisi sitten tilata. Kaapissa on aika paljon Islay-kamaa tällä hetkellä.

14
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 11.07.14 - klo:23:32 »
Minäkin voisin taas osallistua. Jos saisin tällä kertaa sen Guardian Chapterin. Ei kyllä ole mahista järkätä tilausta (eikä täältäkäsin fiksuakaan).

15
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 02.07.14 - klo:23:13 »
Viime jouluinen Laphroaig-sinappi maistuu vielä paremmalta muhittuaan puolisen vuotta kaapissa. Avasin kannen niin sieltä tuli selvä aromi nenukkaan. Söin sitä makkaroiden kanssa, aijai!

Sivuja: [1] 2 3 ... 6