Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Valtteri

Sivuja: [1] 2 3
1
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 29.11.14 - klo:00:57 »
Juuri tällä hetkellä ei ole tarvetta, mutta missäs Tampereella kannattaisi laitattaa kärkirautoja tai puolipohjata kenkiä? Ei jaksaisi Turussa saakka käyttää luottopaikassa kun nyt kerta tänne tuli muutettua:D

2
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 05.10.13 - klo:15:17 »
^Hyvä setti. Tuo rommi sopii hyvin sikarin kaveriksi. Siinä on potkua, joka ei huku sikarin alle sekä vaniljaisuutta. Sikari puolestaan on hyvä vasta aivan lopussa. Alku on vaisu ja hankala, koska sikari ei vedä kunnolla eli imeä saa riittävästi oman kokemukseni mukaan, mutta loppu on hyvä ja polttaminen muuttuu siinä vaiheessa pakonomaiseksi ja nautinnollisen epäterveeksi.

Rommi oli ensikertaa maistelussa ja tuotti eilen pienoisen pettymyksen, mutta toimi sikarin kanssa kuitenkin varsin mallikkaasti. Onko sinulla muuten kokemuksia saman valmistajan 1824 juomasta?

Vedon kanssa ei suuria ongelmia tässä yksilössä mielestäni ollut, mutta aavistuksen oli päässyt kuivahtamaan. Vertailukohtia ei oikein vielä ole, koska sikarit ovat minulle varsin uusi tuttavuus ja omat suosikit vielä hakusessa.

3
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 04.10.13 - klo:22:10 »
Omaan silmään ylempi on ehdottomasti kauniimpi.

4
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 04.10.13 - klo:21:44 »
Tänään kokeilussa tällainen setti.


5
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.09.13 - klo:21:55 »
Valtteri, sulla on hyvä asenne!

Kiitos! Sen verran pitkään on tullut foorumia jo luettua, että on pakostakin oppinut suhtautumaan kirjoituksiin asiallisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.09.13 - klo:20:26 »
Hieman turhan huomiohakuiset sukat.

Se on ihan luonnollista. Valtterilla on menossa vielä ns. fun socks -kausi, joka kuuluu tiiviinä osana klassiseen tyyliin hurahtamiseen. Useimmat kasvaa huomiosukista ulos muutaman vuoden kuluessa ja loput ei (enää) koskaan harrasta seksiä.

Mitä lahkeisiin tulee, niin Lh:n kommentti sanoi kaiken tarpeellisen.

Fun socks -kausi voisi olla ihan oiva gradun aihe jollekin... Pitänee kuitenkin varmistaa saanti myös tulevaisuudessa ja käydä poistamassa varmuuden vuoksi yksivärisiä sukkia seuraavaksi. Näitä sukkia varmaan kyllä näkyy vielä lisää, mutta siinä vaiheessa saa tulla antamaan tuolilla naamaan, jos alan hassuja kravatteja käyttämään.

7
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.09.13 - klo:18:23 »
Hieman turhan huomiohakuiset sukat.

Normaalisti valitsen sukat hieman maltillisemmin, mutta syntymäpäiväsankarin luonteesta johtuen ajattelin hiukan irrotella tänään.

8
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.09.13 - klo:18:20 »
Turha pelko. Pääpiirteittäin homma skulaa. Värit ihan jees, jos oranssi iskee. Palikat sopii hengeltään ihan hyvin yhteen.

Kauluskärjet ovat omaan makuun vähän nysät, ja niistä tulee vähän silmäänpistävästi collar gapiakin. Housujen lahkeet voisivat olla joko pidemmät tai vähän kapeammat alhaalta. Lyhyt, mutta leveä lahje on mielestäni kamalan  näköinen.Kunnollinen OCBD on ollut hakusessa pitkään ja viikko sitten meni tilaukseen Pukimon kautta. Valitettavasti pelkkiä nysiä on tällä hetkellä tarjolla kivijalkaliikkeissä. Lahkeet pistää itsellekin silmään ja pitää siis kaventaa niitä hiukan.

9
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 29.09.13 - klo:15:42 »
Nyt menee neitsyys, mutta toivottavasti ei satu pahasti:D Tällaista siis yllä tänään syntymäpäiville mennessä. Vinossa ollut peili näyttää lisäävän pituutta aika reilusti...
10
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 25.09.13 - klo:19:39 »
Olen vasta hiljattain astunut sisälle kellojen valloittavaan maailmaan. Nyt on alkanut laadukkaammat kellot kiinnostaa, mutta vastaan ei ole vielä tullut sopivaa kelloa. Olisiko antaa vinkkejä samantyyppisistä kelloista kuin alla?


11
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 25.09.13 - klo:19:31 »
Sain kanssa Carminoiden kärkeen pienen vekin melkeen ekoilla käyttökerroilla, mutta päätin että vaikka kengät ovatkin kalliit niin en ala itkemään käytönjälkiä kun kuitenkin käyttöesineestä kyse.

Käytettäviksihän nuo on tarkoitettu, joten en itekään aio sen suurempaa stressiä ottaa. Hiukan kyllä oma kämmäily aina harmittaa.

Kaveri oli muuten bongannut tällaisen hirvityksen:


12
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 25.09.13 - klo:19:22 »
Helmikuussa tuli poistettua Viscontin laukku ja tässä muutama kuva reilun puolen vuoden käytön jälkeen. Käytössä ollut lähes jokaisena päivänä. Arvata saattoi heti alussa, että nahka pehmenee ja laukku menettää ryhtinsä ajan mittaan. Mielestäni on kyllä ottanut varsin asiallista runtua ja laukku tulee palvelemaan ainakin arkisemmassa käytössä vielä pitkään.

Yksikään lanka itse laukussa ei ole lähtenyt purkaantumaan, enkä pienintäkään repeämää ole saanut aikaiseksi, vaikka on välillä joutunut varsin kovakouraisen käsittelyn kohteeksi. Kantohihnan olkapääpehmike pitäisi käydä korjauttamassa, koska siihen on tullut pieni repeämä alapintaan... Laukku ei ole myöskään muuttunut kovaksi, vaikka on välillä saanut vesisadetta oikein urakalla.


13
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 25.09.13 - klo:18:59 »
Täytyypä ottaa huolto heti huomiseen ohjelmaan ja perjantaina taas jalkaan. Eiköhän se aika ja käyttö tosiaan tee tehtävänsä.

14
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 25.09.13 - klo:18:43 »
^ Käyttöä?

Mikäli viittasit paljonko kenkiä on käytetty, niin valitettavasti oli tänään ensimmäistä kertaa käytössä... Toisaalta hyvä syy tilata taas uudet kengät;)

15
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 25.09.13 - klo:18:06 »

Sivuja: [1] 2 3