Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - joe

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / RW Mikael
« : 31.03.09 - klo:23:26 »
Kevään ja kesän kunniaksi ajattelin kohentaa mielialaani ja ulkomuotoani mittatilauspaidalla. Onko kellään kokemuksia tai toisen käden tietoa Helsingissä vaikuttavan RW Mikaelin työn jäljestä ja palvelusta?

PS. Laitoin tämän paita-alueelle koska (aluksi) olen lähinnä kiinnostunut nimenomaan paidoista, vaikka kyseinen liike toki tarjoaa paljon muutakin. Onko kukaan muu muuten sitä mieltä, että tämän foorumin alueet on hieman turhan tarkasti rajattu?

2
Asut ja pukineet / Suositelkaa (modernia) pukua
« : 02.03.09 - klo:13:17 »
Huomasin juuri, että tarvitsisin ajanmukaisen, slimmin, modernin puvun ja mielellään nopeasti. Tarkoitus ei siis (tällä kertaa) ole ostaa välttämättä parasta mahdollista, vaan tietynlaisiin tilaisuuksiin soveltuva, vuoden-pari kasassa pysyvä puku mielellään edullisesti (max n. 500e).

Millaisia kokemuksia ihmisillä on esim. Tiger of Swedenin, Corneliani CC:n, Armani Collezionin tai Luck in Luckin puvuista, joita on yleisesti saatavilla alennetuin hinnoin? Tuleeko muita potentiaalisia valmistajia ja/tai linjoja mieleen? Lisätään nyt vielä sen verran, että vaikken perintöpukua olekaan hakemassa, niin kaikkein övereiksi vedetyimmät trenditekeleet eivät kiinnosta, tosin tällaisia ei juuri taida olla Suomesta saatavillakaan.

Sivuja: [1]