Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - brentian

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Frakkipaidan detaljit
« : 07.06.11 - klo:20:50 »
Hei,

kävin tänään mittauttamassa itseni frakkia varten yhdessä Helsingin keskustan pukimossa. Avoimeksi jäi kuitenkin muutama frakkipaidan detalji, joihin liittyvistä nyansseista toivoisin kuulevani lisää. Tarkoituksena on siis saada frakki, joka eroaa perus "turofrakista". Housujen ja takin speksit saimme kohdilleen, mutta paidan osalta jäi muutama asia mietityttämään.

Olen päättänyt jättää marcellan ja pikeen ja teetän paidan joko "puhtaalla" miehustalla tai laskostettuna. Laskostettua käytetään etenkin smokin kanssa, mutta oletteko törmänneet laskostettuun paitaan frakin kanssa? Puhdas miehusta, etenkin tärkättynä on Se Perinteisin vaihtoehto ja sinänsä eroaisi turon/bosweelin tarjoamasta pikeevaihtoehdosta.

Onko kukaan kuullut piilonapeista frakkipaidassa? Mitat ottanut henkilö ehdotti piilonapitusta, mutta itse vierastan sitä hieman. Irralliset helmiäisnapit lienevät se perinteisin vaihtoehto?

Kalvosimet - ranskalainen lienee se ainoa oikea?

Liivi - väri tähän tilaisuuten valkoinen, mutta miten näette kokoliivin käyttämisen pelkän etuosan sijasta?

-T
Sivuja: [1]