Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Vintage-mies

Sivuja: [1]
1
Vapaa sana / Maailmanympärimatka
« : 21.06.17 - klo:20:04 »
Olen toiminut yrittäjänä yli 30 vuotta ja sinä aikana pisin yhtäjaksoinen lomani on kestänyt kaksi viikkoa. Nyt näköpiirissä on muutos, sillä myin yritykseni kuun vaihteessa. Ihan heti en joutonomiksi kuitenkaan pääse, koska olen sitoutunut jatkamaan uuden omistajan alaisuudessa vuoden 2019 loppuun.

Vapaaherranpäiväni 2020 alussa olen suunnitellut aloittavani räväkästi maailmanympärimatkalla vaimoni kanssa. Koska pohjoisessa on tuolloin talvi, reitti pitää olla etelässä. Aikaerosopeutumisen vuoksi myötäpäivä on fiksumpi kiertosuunta. Alustava reittisuunnitelmamme: Kuuba - LA - Havaiji - Uusi-Seelanti - Australia - Singapore - Hongkong. Matkan kesto vähintään kuukausi, mutta ei yli kahta. Tarkoitus on yöpyä hyvissä hotelleissa ja lentoyhteyksissä helppous ja nopeus ovat hintaa tärkeämpi kriteeri. Rinkkojen sijaan aiomme reissata matkalaukkujen kanssa.

Kuulisin mielelläni kokemuksia vastaavista matkoista ja reittimme kohteista. Myös kaikenlaiset vinkit ja neuvot ovat tervetulleita.

Sivuja: [1]