Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Fedora

Sivuja: [1]
1
Myynnissä vähälle käytölle tai muista syistä hylätyksi tulleita vaatteita ja asusteita. Nouto ja sovittaminen onnistuu parhaiten Helsingin Kalliossa arkisin päiväsaikaan. Postittaminen onnistuu myös, ostajan laskuun. Yksityisviestillä tavoittaa ja lisäkysymyksiä saa esittää.


Daks Signature puku, keskiharmaa 100% villaa. Takin kokomerkintä 40R (UK), housut 36R (UK). Takki: pituus kauluksesta helmaan 83cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 43cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 47cm. Housut: vyötärö 92cm, sisäjalka 80cm. Takissa kaksi takahalkiota, housuissa tuplalaskokset ja upslaakit. Erittäin siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Hintapyyntö 80 euroa.

Klikkaa kuvaa


Hugo Boss ruskea irtotakki, Loro Piana super 100's villaa. Kokomerkintä 50 (EU). Mitat: pituus kauluksesta helmaan 81cm, olkasaumasta hihansuuhun 61cm, kainalosta hihansuuhun 41cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 48cm. Ei takahalkioita. Todella siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Hintapyyntö 30 euroa.

Klikkaa kuvia


VARATTU Harmaa tweed takki ja liivi. First Man by Rang of Sweden, ei koko merkintää, arvioisin kooksi 38R (UK), 48 (EU).  Takki: pituus kauluksesta helmaan 80cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 46cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 44cm. Erittäin siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Yksi takahalkio ja toimiva lipputasku. Hintapyyntö 25 euroa.

Klikkaa kuvia


Oscar Jacobson tweed-takki. Koko merkintä 50B (EU). Mitat: pituus kauluksesta helmaan 80cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 44cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 48cm. Ei takahalkioita, nahkapaikat kyynärpäissä. Todella siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Made in Sweden. Hintapyyntö 30 euroa.

Klikkaa kuvia


Myyty Sakari Sauson mustat sisäänajetut hansikkaat, omaan pikkukätöseeni liian suuret. Koko merkintä 8. Vasemman käden pikkurillin rystysen kohdalla pieni jälki. Hintapyyntö 10 euroa.VARATTU Sakari Sauson ruskeat sisäänajetut hansikkaat, omaan pikkukätöseeni aivan liian suuret. Koko merkintä 8½. Ei moitittavaa kunnossa. Hintapyyntö 10 euroa.MYYTY  T.M. Lewin mustat semi-broguet, koko 10F. Käyttöikää reilusti jäljellä, ei ole lankkailtu kuvaa varten. Hintapyyntö 20 euroa.

Klikkaa kuvaa


Vaaleanharmaa hieman vihreään taittava liivi, arvioisin kooksi 37 (UK) tai 38 (UK). Erittäin siistissä kunnossa. Hintapyyntö 10 euroa.Derek Rose aamutakki. Koko merkintä 40 (UK), 50 (EU). Käyttämätön, II-laatu. En tuntenutkaan tätä omaksi. Selässä tahroja, jonka vuoksi on II-laatua. Uskoisin tahran lähtevän vesipesulla. Toiseen kuvaan olen tummentanut tahrojen aluetta, mutta näkyvät silti hieman huonosti. Hintapyyntö 20 euroa.
2
Linkit ja vinkit / Kirppis- ja UFF-vinkit ym.
« : 22.02.11 - klo:21:43 »
Aloitetaanpa tällainen aihe tuon ebay-linkkien rinnalle.

Kierrellessä sitä törmää laadukkaaseen tavaraan mikä ei itselle ole sopivaa tai tarpeen. Tänne siis kaikenlainen laatutavara vinkkeinä toisille foorumisteille jos jää itseltä hyllyyn.

Aloitetaan Helsingin Hämeentien UFFilla, Aquascutumin hiilenharmaa silkkinen sadetakki istutetuilla hihoilla, koko UK44/EUR54 ja hinta 30 euroa. Kunto näytti pikaisella vilkaisulla moitteettomalta.

3
Laatutori / M: Church's Balmoral 9.5G
« : 13.10.10 - klo:13:03 »
Myydään Church'sin Balmoralit edullisesti uuteen kotiin. Pahamaineista Polished Binder nahkaa. Pohjissa on ollut puolipohjat, irrotettu kun alkoivat lerpattaa. Uuden puolipohjauksen uskoisin onnistuvan tai vaihtoehtoisesti voi uusia koko pohjan. Olen käyttänyt kenkiä näinkin eikä mitään huomautettavaa sen suhteen ole. Käytetyissä kengissä on käytönjälkiä, mutta ei mielestäni mitään mihin ei normaali lankkaus ja kiillotus tehoaisi. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla ja viimeisessä niistä on koitettu kuvata vasemman kengän pieni vika. Takasauman nahkapala on kulunut rikki.

Kenkiä saa tulla katsomaan ja sovittamaan, onnistuu parhaiten Helsingin Kalliossa.

Hintapyyntö 70 50 euroa + mahdolliset postikulut. Lepolestit ei kuulu hintaan.4
Laatutori / M: Church's Norwegian tan grain 9
« : 26.07.10 - klo:15:53 »
Myynnissä varsin vähän käytetyt maaseutukengät. Vasemman kengän kärjessä huomattavin käytön jälki naarmun muodossa, eipä tarvitse niin varovasti sitten astella. Pohjien kuluman perusteella kyseistä paria on käytetty todella vähän.

Ostin itse nämä siis käytettynä ja ovat liian ahtaat omaan jalkaani. Oma kokoni on Church'seissa 9.5G ja myynnissä olevat kokoa 9 ja mahdollisesti G-leveyttä, ovat kuitenkin niin ahtaat, että käyttäminen ei ole mahdollista.

Hinta 90 euroa.

Sovittaminen ja nouto hoituu helpoiten arkisin kello 9-17 välillä Helsingin Kalliossa, muutakin mahdollista sopia.

5
Yhteiskunta / Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 19.11.09 - klo:12:59 »
Varsin harva suomalainen pukeutuu työssään kovin formaalisti ja vapaa-ajallakaan sitä ei viitsitä tehdä. Ympäristön paine lienee monelle kynnys laittaa pukua päälle kuin häissä ja hautajaisissa. Vaatteet toimivat suoja-asuna ja suurin osa ihmisistä haluaa välttää erottautumista viimeiseen asti joten tuloksena on vaatetuksellinen katastrofi. Maassamme on ollut kuitenkin solmiopakko kaikkiin ravintoloihin vain muutama vuosikymmen sitten, nykyään edes Kämpissä ei vaadita nahkakenkiä. Ulkomailla asiat ovat tietenkin toisin.

Suomalaisissa elokuvissa pitkään sotien jälkeen rappioalkoholistitkin ovat puettuna paremmin kuin tämän päivän ihmiset. Olisi mielenkiintoista tietää mikä suomalaiset tällaiseen pukeutumisrappioon on ajanut?

Itse pukeudun nykyään esimerkiksi lähtiessäni viettämään iltaa ulos lähes aina pukuun tai vähintään irtotakkiin ja suoriin housuihin. Tämä tapahtuu siis paikasta ja seurasta riippumatta. En koe olevani ylipukeutunut vaikka olisin koko ravintolan ainut solmionkäyttäjä. Tässä piilekin mielestäni pukeutumisen kaikkein tärkein ohjenuora: pitää itse tuntea olonsa luontevaksi asussaan. Tarvitaan myös annos tervettä itsetuntoa siihen, että pystyy erottautumaan massasta ja pukeutumaan niin kuin haluaa. Eihän se ole hyvin pukeutuvan vika jos muut pukeutuvat huonosti!

Sanonnan mukaanhan mies voi pukeutua pukuun koska tahansa, olematta ylipukeutunut ja näin tosiaan mielestäni on. Frakki ja smokki ovatkin sitten eri asia.

6
Asut ja pukineet / Kaksiriviset puvut ja irtotakit
« : 04.11.09 - klo:11:12 »
Millaisiin housuihin yhdistän kaksirivisen, ruskean, kevyellä ruudulla olevan irtotakin? Vai käännänkö suosiolla maat ja mannut löytääkseni samasta kankaasta tehdyt housut.

Kuvankin voisin pistää takista kunhan saan sen otettua.

Ketju voisi käydä yleiskeskustelusta kaksirivisten osalta. Liam Neesonin tulkitsema Oskar Schindler (joka käytti koko elämänsä kaksirivisiä pukuja) on oiva malli tämän klassisen vaatekappaleen kantajasta. Ongelma taitaa olla kaksirivisten käytön vähyydessä siinä, että ne mielletään helposti ukkomaisiksi ja toinen pulma on valmisvaatteen heikko istuvuus juuri kaksirivisten kohdalla.

7
Asut ja pukineet / Paidan alta kurkistaa aluspaita
« : 15.10.09 - klo:13:32 »
En tiedä olenko ajatuksini yksin, mutta mielestäni mies antaa erittäin viimeistelemättömän vaikutelman kun auki jätetyn kauluksen aukosta kurkkaa t-paidankaulus. Aluspaidan käytölle löytyy kuitenkin perusteluja lämmittävästä ja paidan hikeentymistä estävistä vaikutuksista sekä rennommasta olemuksesta. Varsinaisissa aluspaidoissa pääntie on riittävän suuri, mutta t-paitojen kohdalla tilanne on toinen, pääntien voi kuitenkin saumurilla kustomoida helposti suuremmaksi.

8
Asut ja pukineet / Tukholma
« : 09.09.09 - klo:12:10 »
Länsinaapurimme pääkaupunki on vaatepuolellakin edelläkävijä ja laatuliikkeitä löytyy varmasti enemmän kuin kotoisesta Suomesta yhteensä.

Tukholmaan kun tulee aina välillä pistäydyttyä olisi kiva kuulla mitä näkemisen ja kokemisen arvoista vaatetuspuolelta on löytynyt ja minne kannattaa päivämatkalla suunnata. Myös hintatasosta olisi mukava kuulla kommentteja.

Nettiä selatessani osui C&J jälleenmyyjä silmiin.

http://www.grafford.se/

Sivuja: [1]