Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Suits

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Usko tai älä, mutta ei raiskaajasotilas- tai englantilainen maaseututyylikään näytä jokaisen silmissä kovin hohdokkaalta.

2
Aivan hirveää shaissea taas kerran, mikä porukkaa vaivaa? Toi aasialaiseltä näyttävä kaveri grillinsä edessä on tosin tyylikäs, mutta noin yleisesti ottaen koko kuvasetti on oikein syvältä perseestä. Mitä täällä taas yritetään muuta kuin trollata ja ärsyttää? Onko joku muka noin yössä, että näkee esim. tuossa muumioasussa yhtään ainoaa postiivista asiaa? Jos on niin otan osaa. Tää on taas niin tätä...

Ja toi kalju remeliasuinen tyyppi on ultradorkan näköinen täysin naurettavine jalkineineen. Ei mitään hyvää.

Suits, tee palvelus ja hyppää järveen.

Kuvien setit ovat hienoja, vaikka sinä et vaatteista selvästi mitään ymmärrä. Kaikki lainattu ketjusta: http://www.styleforum.net/t/243095/official-best-of-waywt-favorite-fits

4
Muutama otos SF katupuolen parhaat fitit ketjusta. Hatturakastajille hattu heti ensimmäisessä kuvassa!!!11

5
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.07.12 - klo:02:54 »
tupsuloaferit tai muut loaferit ei tule koskaan herättämään suurta ihastusta. Parhaimmillaankin vain menettelevät. Saa olla superhyvä tarjous, että suostuisin ostamaan. Käyttämisestä nyt puhumattakaan.

6
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 27.07.12 - klo:06:38 »
Eikä mene, kun ei ole jättiläisjalka eikä ylipainoinen. Saman leveysluokan leg opening suosin trousereissa kuin Uunottaja.

7
Kaunis elämä / Vs: Olutsuosituksia
« : 26.07.12 - klo:07:20 »
En kauheasti hifistele, mutta suosin belgialaista olutta. Sekä Stella Artois (peruslager ja ensikosketus belgialaisiin) että Hoegaarden toimivat aina. Leffe Blond ehkä tämän hetken olutsuosikki. Tietysti luostarioluet maistuu miltei poikkeuksetta.

8
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 26.07.12 - klo:07:00 »


Harmillista, tuo taitaa olla ihan pysyvä error tuolla Mr. Porterilla. Sait kai jonkin hyvityksen? Minulle annettiin puuttuvasta paidasta 15 euroa krediittiä joskus taannoin.

jep sain kans 15e krediittiä.

takki ilmestyi vielä takas sivulle samassa koossa ja toki oli pakko koittaa tilata uusiks.
saa nähdä tuleeko taas krediittiä.

Toivotaan parasta. Toinen tai kolmas kerta toden sanoo. :D

Olin lähellä ostaa saman takin, mutta valitsin kuvan Dries Van Notenin blousonin.Pienenä vinkkinä suosittelen tarkastamaan cosstoresin tarjonnan, jos RAF-JIL-DRIES-KVA-HELMUT -tyyliset vaatteet sytyttää. Laatu on hintaisekseen kunnossa.

9
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 26.07.12 - klo:06:53 »
Talvikenkiä Bexleyn alesta:

ja

99,50€/kpl, joten lienee hintaansa nähden ihan oivalliset.

Kertoisitko myöhemmin, oletko yhä tyytyväinen ostoksiin vai olisiko näiden kahden parin sijaan kannattanut ostaa yhdet hieman paremmat kengät. :) Ei sillä, etteivätkö suoriutuisi tehtävässä talvikenkinä, ovat varmasti riittävän laadukkaat ja ok kulutustavaraa. Ulkonäöltä ovat oivallisen tasapaksut ja suomalaisittain melko tavallisen näköiset Bexleyn kengät.

10
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 26.07.12 - klo:05:05 »
Kiitosta kiitos vaan, sen enempää aiempia kommentteja läpi käymättä kolmas päivä:[spoiler]

[/spoiler]

Modern dandya. Niin pehmeän röyhkeät värit, että saattaa olla vähiten suosikki ChuckBassi tähän mennessä.

11
Arskalta aivan käsittämättömän mauton vitsi. Sen sijaan Batman oli hieno elokuvakokemus.

12
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 23.07.12 - klo:18:01 »
Hienoa swag. Raf on ketjun top 10 ostos. Enemmän tuollaisia.


13
Vapaa sana / Vs: Jalkapallo
« : 25.06.12 - klo:13:08 »
Sunnuntai-illan peli tulee olemaan katsojan hermoja koetteleva. Pelkään italialaisten olevan totutun tehottomia, eivätkä englantilaiset edes yritä hyökätä. Unelmaskenaariossa Mario nöyryyttää ja Italia etenee jatkopeleihin. Toiveissa ratkaisu varsinaisella peliajalla, koska maanantaina odottaa aamuvuoro.

Jäi rankkarikisa näkemättä. Ois kyllä voinut katsoa, kun ei saanut unta ennen kahta. Aamulla tarkastin tuloksen ja olin erittäin tyytyväinen.

Saksa - Italia ja Portugali - Espanja välierissä. Unelmafinaalissa ois Italia! :)

14
En epäile hetkeäkään, etteikö nämä < 8 tuntia päivässä peilikuvaa ihailevat italopittitrendsetterit osaa tai uskalla revitellä väreillä, kuoseilla ja asuisteilla. Usein noissa kuvissa vain on liiaksi look at me -meininkiä ja ylilyöntejä. Aivan sama, onko vedetty tarkoituksella överiksi, mutta kovin usein pittikuvia katsoessa tuntuu, että vähempi ois ollut parempi.


15
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 24.06.12 - klo:13:00 »
Onko banana republic laatutaso yhtään dressmannia parempi? Mielenkiinnosta tiedustelen, koska kuullut lähinnä negatiivisia asioita. Ei kyllä sillä, että valikoimassa ois ollut mitään ostohaluja herättelevää.

Sivuja: [1] 2 3 4