Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Cdos

Sivuja: [1] 2 3 ... 37
1
Kulttuuri / Vs: Battlestar Galactica (2000-)
« : 24.11.18 - klo:16:22 »
Uskomaton sarja ensimmäisen kolmen kauden ajan, sen jälkeen vain hyvä ja joiltain osilta aika karmiva (Deus ex Machina...). Kuitenkin Edward James Olmos ja Mary McDonnell pelastavat uskomattomilla karismoillaan viimeisenkin kauden siinä määrin ettei kokemus aivan vesity päätösjakson jälkeen.

2
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 03.06.17 - klo:18:16 »
rasvatahrat kellotaulussa ja muuta perussettiä.

3
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 03.06.17 - klo:15:29 »
Valtuutetut kellosepät saavat tosiaan itse määritellä huollohinnan, tässä esimerkinomaisesti erään kellosepän huoltohinnat vs. Omegan maahantuojan huoltohinnat samassa taulukossa:

https://kellohuoltoloppela.com/Omega_huolto.htm

Tänne en suosittele viemään mitään arvokelloa.

4
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 28.04.17 - klo:10:29 »
Mitä enemmän käytän natohihnoja, sitä vähemmän niistä pidän.

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 17.04.17 - klo:14:33 »
Väitöstilaisuudessa ei yleensä ole suurempaa pukukoodia, sillä tilaisuus on avoin. Jos pukukoodista ei ole karonkassa tietoa, tummalla puvulla olet jo about kärkikastissa. Tämä toki riippuu tiedekunnasta, mutta omassani sartoriaalinen puoli on ollut näissä tilaisuuksissa varsin vapaa. Jos Boss istuu niin vetämällä sen niskaan ja pariksi mustat oxfordit, ei pitäisi olla mitään ongelmaa koodin puolesta.

6
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 17.04.17 - klo:13:30 »
Minkä nyt ammatillisilta lukemisiltani ehdin, olen kahlannut Dostojevskin Idioottia läpi. Unelmana joskus vielä lukea joitain näitä teoksia alkuperäiskielellä.

7
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 15.03.17 - klo:15:50 »
Kyllä - mutta toisaalta, viime aikoina on noussut pintaan (suhteellisen uskottava) väite, että nopea pudotus saa aikaan myös päättäväisen elintapojen muutoksen ja nopeasti painoa pudottaneet pysyvät tavoitepainossaan paremmin. Nähtävästi tässä ei siis ole yhtä viisastenkiveä - liikaa ja nopeasti lienee yhtä huono idea kuin hivuttaminen (josta harhautuu helposti pois muutosten jäädessä huomaamattomiksi). Riippunee myös persoonasta.

Jos niinkuin jossain määrin analyyttisesti haluaisi ruokavalio- tai painonpudotusasiaa pohtia, niin sitten pitäisi ensin varmaan määritellä jotakin suuntaviivoja, muuten tuloksena on helposti kaikki vaikuttaa kaikkeen -tyylisiä johtopäätöksiä.

Pitkällä aikavälillä, olettaen että ruokavalio on viilattu kuntoon (kalorivaje) luulisin että eräs äärimmäisen tärkeä seikka, joka korreloi pysyvän menestyksen kanssa on se, miten hyvin sitoutuu (uuteen) ruokavalioonsa. Joku isompienkin kilojen pudottaminen on oikeasti pitkä projekti, ja on jopa yllättävän vaikeaa kääntää kelkka ylläpitokaloreille sitten itse "dieetin" (luoja, miten vihaankaan tätä sanaa) loppuessa. Täten siis se mitä sanoit voi helposti pitää paikkaansa, ainakin tietyille ihmisille.

Siis karrikoidaan: Samalla vajeella kontrolloidussa ympäristössä eri ruokavalioiden erot painonpudotuksessa ovat mitättömät. Reaalimaailmassa kuitenkin ruokavalion pitäminen tuo varmaan paljon sitä varianssia dataan.

Eli jos jonkun on helpompi noudattaa vaikka VHH:ta kuin jotain 40/30/30 tai muuta vastaavantyylistä settiä, silloin VHH on luultavasti oikea valinta tälle henkilölle, sillä se selkeästi optimoi tulokset koko aikahorisontin yli.

Samoin jos nopea "alkustartti" tehostaa kannustimia sitoutua elämäntapamuutokseen, sekin voi olla täysin optimaalinen valinta jollekin henkilölle.

Aiemman viestin pointtini kaiketi oli vain lähinnä sanoa, että pienillä ja pysyvillä asioilla saadaan pitkässä projektissa aikaan aika paljon, kun taas (karrikoiden) parin kuukauden greippikuuri voi (muiden ongelmien lisäksi) stögätä motivaation jatkaa ja ehkä jopa tuoda ylilyönnin toiseen suuntaan, jolloin ollaan jojoilussa.

8
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 15.03.17 - klo:15:36 »
Olen joskus kirjoittanut järkeviä viestejä. Asia pitänee korjata.

9
Vastaisuuden varalle: kuvia voi linkata myynti-ilmoitukseen mm. uppaamalla ne johonkin monista netin tähän tarkoitukseen omistautuneista verkkosivuista, kuten esim imguriin ja laittamalla linkit ilmoitukseen.

10
Laatutori / Vs: M: Housuja / Incotex, PT01, Burberry
« : 31.10.16 - klo:18:01 »
Liian pitkä alempaan.

11
Laatutori / Vs: M: Housuja / Incotex, PT01, Burberry
« : 30.10.16 - klo:13:49 »
Harmi, että 46.. muuten olisin ottanut varmaan kaikki nämä.

12
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 30.10.16 - klo:13:46 »
Kuten jo vähän sivuttu, tiu'un koneistovalinta olisi oleellinen tieto ennen kuin osaa suositella jotakin. Kvartsikoneistoisissa tulee olemaan tuossa hintaluokassa paljon enemmän valinnanvaraa, koska itse koneistoon ei uppoa niin paljon fygyä, kun taas mekaanisissa valikoima on suhteellisen harva.

Mekaanisista itse suosittelisin Orientin Bambinoa, ihan vain sen takia että tuo Seikon "5" -logo kellotaulussa on vain mun silmille jotain niin kamalaa.

(ja kyllä, tajuan että kellotaulusta usein löytyy se numero 5 joka tapauksessa..)

Jos budjettisi olisi tuplat tuosta, suosittelisin hetkeäkään epäilemättä Seikon Cocktail Timea (SARB065), mutta se onkin jo vähän tyyriimpi tiuku.

13
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 03.10.16 - klo:11:12 »
Sulla vaikuttaa kuitenkin olevan varsin fyysinen työ, joten peruskulutuksesi on (oletettavasti) sillä mallilla, että pienellä viilauksella ruokavalioon luulen painokäyrän alkavan nopeasti sojottaa kaakkoon.

Jos haluat tiputtaa painoa, suosittelen ihan kättelyssä katsomaan ruokavaliotasi. Kirjaa vaikkapa viikon kaikki syömäsi ruuat (rehellisesti!) exceliin tai vastaavaan ja vilkaise sitä sitten paremmalla ajalla. Ensi alkuun kun sieltä nipsaisee pahimmat kaloripommit pois (sillä oletuksella, että niitä siellä on) niin varsin pienellä muutoksella saa jo aikaan hyvän alun projektiin.

Jojomeininkiä en suosittele, enkä mitään VHH/ketoosipelleilyjä, nimittäin tässä touhussa pienet, pysyvät muutokset ovat pelin henki eikä dramaattinen kalorien kuristaminen saman tien. Tässä taustalla on se, että pysyvä painonpudotus tarkoittaa elintapojen (pääosin ruokavalion) pysyvää muutosta. Mitä isommalla muutoksella aloitat, väitän, että sitä epätodennäköisempää on päätöksessäsi pysyminen. Optimaalisestihan puhumme tässä koko loppuelämän kestävästä elintapojen rukkaamisesta.

14
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 26.08.16 - klo:12:20 »
Column wheel -kronoa (mikäköhän lienee suomeksi, kolumnipyörä? ) ei tuohon hintaan juuri muualta saa, ja kello on muuten hieno mutta omalla kohdallani kiinalainen teksti kellotaulussa on todellinen turn-off.

Joka tapauksessa onnittelut uudesta kellosta!

15
Laatutori / Vs: Oakley kello
« : 09.08.16 - klo:13:49 »
Kelloharrastajat eivät välttämättä ole kaikki kovin innostuneita alihankintakelloista, oletko yrittänyt tori.fi -palvelussa myydä tätä?

Sivuja: [1] 2 3 ... 37