Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Arto

Sivuja: [1]
1
Pelaaminen on ihan kelpo harrastus. Kohtuudella toki. Kannattaa muuten tästä teemasta kiinnostuneiden vilkaista pelitaito.fi-sivustoa.

Itse asiaan, jos haluaa ihan pelikonsolia, Xbox One ja PS4 ovat molemmat kelpo laitteita. Molemmille saa hyviä lapsille sopivia pelejä. Kinect-pelit ovat kehonhallinnan opetteluunkin ihan päteviä. Kannattaa kuitenkin oikeasti käyttää aikaa sen miettimiseen, mitä pelejä hankkii. Parasta on, jos pelejä voidaan pelata yhdessä lasten kanssa.

Pc-kenttäkin on ihan mahdollinen. Sanoisin kuitenkin, että se on ehkä enemmän vähän vanhemman pelaajan aluetta. Hyvän peli-pc:n hankkiminen ja päivittäminen vie rahaa ja/tai aikaa. Konsolipelit ovat kalliimpia kuin pc-pelit, mutta itse laite tulee merkittävästi halvemmaksi.

Mulla on itse kasattu pc. Pelaan sillä silloin tällöin vaativampaa strategiaa ja mmo-roolipelejä. Lisäksi löytyy useamman vuoden vanha Wii, jolla muksut pelaa MarioKartia, Mario Galaxya jne. yksinkertaisempaa peliä. Pelata ei saa joka päivä ja kerralla voi pelata korkeintaan puoli tuntia. Näin siis alakouluikäisillä.

2
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.08.14 - klo:10:07 »
Näin ensimmäiseksi kuvaksi vain kevyttä fiilistelyä päivän työasusta toimistohengailuun ja sekalaiseen puuhasteluun. Uskaltanen ottaa tarkempia otoksia myöhemmin.
http://instagram.com/p/sO5K52r1Ft/

3
Yhteiskunta / Vs: "Tyylitajua ei voi ostaa kaupasta"
« : 19.08.14 - klo:22:41 »
Jotkut oppivat pienestä pitäen kotona ja meidän muiden täytyy hakata päätä seinään tarpeeksi monta kertaa. Luulen että tyylitajussa on sama kuin esteettisen silmän tai korvan kouliintumisessa ylipäänsä. Esimerkiksi itse olen (harrastelija)muusikko ja ymmärrän aika hyvin varsinkin kansanmusiikin sävelkieltä, musiikki puhuu minulle. Ja toisaalta, en ymmärrä kuvataidetta juuri lainkaan. Osaan sanoa, että nätti kuva tms. mutta siihen se meilkein jää. En ymmärrä tarpeeksi erilaisista tekniikoista, että osaisin nähdä kuvia syvemmälle. Väittäisin tyylin toimivan samalla tavalla. Asioihin täytyy syventyä tarpeeksi, täytyy ymmärtää osia ja niiden suhteita. Vasta sitten voi sanoa enemmän kuin, että jokin näyttää hyvältä, ja ennen kaikkea osaa itse tuottaa jotain tyylikästä. Kauneudessa harjaantumista, sitä se on.

4
Pohdiskelen tässä, mitkä kengät lähtisivät seuraavaksi hankintaan. Tällä hetkellä tennarisetin lisäksi löytyy mustat derbyt (tarvin töissä aika usein), jotka ovat sellaiset tyyppilliset kumipohjaiset perussämpylät. Toisina kunnon nahkakenkinä on vaaleahkon ruskeat täysbrogue-oxfordit siroilla kumipohjilla. Talveksi on lisäksi edulliset vuorelliset mustat nilkkurit lumisiin päiviin. Tarkoituksena on sijoittaa, paitsi kalosseihin, myös kunnollisiin nahkapohjaisiin kenkiin. Unelmien kenkälista näyttäis jotakuinkin tältä: mustat oxfordit, tummanruskeat oxfordit, ruskeat broguet, ruskeat doublemonkit ja ruskeat sirot louferit. Tässä varmaan muutama vuosi vierähtää ennen kuin pääsen täyttä settiä katselemaan, mutta josko yhdet kengät pystyisi tässä muutaman seuraavan kuukauden aikana hankkimaan. Mitäs sanotte, kannattaako lähteä korvaamaan noita mustia derbyjäni paremmalla kengällä vai täydentää ensin ruskea oxford? Olen viehtynyt oxford-kenkien siroon malliin enkä mitään kauhean äijää meininkiä kaipaa.

Lisäksi, mistä pääkaupunkiseudulla saa hankittua kunnollisia kengänhoitotuotteita?

5
Kaunis elämä / Vs: Olutsuosituksia
« : 18.08.14 - klo:19:13 »
Hyvät real alet ovat parhautta. Onneksi asun sopivan lyhyen etäisyyden päässä Espoon Gallow's Birdistä, jossa real alea aina löytyy paria sorttia. Silloin tällöin hitaisiin iltoihin sopivat myös trappistioluet, Rochefort 8 on lempparini.

(Tuore) Guinness on ensirakkauteni, joka ei koskaan sammu.


Sivuja: [1]