Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - dera

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 30.07.14 - klo:02:28 »
Ranneke näyttää vitosen kopiolta, siksi ei vaikuttane hintaan :) Aito uusi Patekin ranneke lukkoineen on useamman tuhannen rasti.


2
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 29.07.14 - klo:22:48 »
Vielä parit kuvat..Onko tehtaalla mennyt rannekkeet sekaisin? :)

3
Yhteiskunta / Vs: Foorumin lento-onnettomuustutkintaketju
« : 11.07.14 - klo:05:32 »
^ Ei se airbus missään vaiheessa kokonaan sakannut vaan tuli mereen useita minuutteja kestäneen osasakkauksen jälkeen. Sakkauksessa virtaus irtoaa siiven yläpinnasta niin että siiven noste menetetään käytännössä kokonaan jolloin nokka putoaa alas tai oikeastaan korkeusperäsin kääntää pyrstön ylös. Tässä asennossa koneen lentonopeus kasvaa nopeasti ja siipi alkaa kantaa muutamassa sekunnissa. Nokka vaan on kohti pintaa ja syöksystä oikaisemiseen vaaditaan tilaa. Jos kone sakkaa korkealla niin tilanne on business as usual tai melkein ja yleensä vauriot rajoittuvat kalsaripyykkiin.

Osasakkaus on tila jossa kone etenee hyvin suurella kohtauskulmalla, siis nokka pystyssä, niin että virtaus on irronnut siivestä osittain ja jäljellä oleva noste riittää pitämään koneen lentoasennon vakaana mutta ei riitä lentokorkeuden ylläpitämiseen.

Eli: Sakkaus on lentotila jossa virtaus irtoaa siivestä kerrasta ja nokka heilahtaa hyvin nopeasti alaspäin. Osasakkaus on lentotila jossa kone puskee eteenpäin nokka pystyssä asentonsa säilyttäen mutta menettäen nopeasti korkeuttaan.

Jos Air France 447 olisi sakannut "kunnolla" siellä reittikorkeudessa, kone olisi selvinnyt.

Threadnekroilua, pahoittelut :)

AF447 oli täysin sakanneena. Useat matkustajakoneet, kuten vaikka A330, eivät tiputa nokkaa sakkauksessa. Nokkaa tiputtavat swept wing koneet ovat varsin harvassa, niiden oikaisu kun vaatii erinäisiä kevätjuhlaliikkeitä.
Sakkaus ei heilauta nokkaa alaspäin noin säännöstään, se riippuu ihan koneesta. Käydään lentämässä mopolla, yoke munissa nenä ei tipu mihinkään.

4
Asut ja pukineet / Vs: Vaaturiliike Sauma
« : 11.07.14 - klo:04:31 »
Tuoreempaa päivitystä, kauluspaidan hihojen lyhennys 45EUR.
Kyllä, luit oikein. Neljäkymmentä viisi euroa.

5
Laatutori / Vs: Laatutorin palauteketju
« : 02.07.12 - klo:18:14 »
nimim. knuu kanssa tehtiin sujuvat kaupat, tänks!

6
Asut ja pukineet / Vs: Re: Vinkkejä työmatkailuun
« : 01.07.12 - klo:19:32 »
Lainaus
Ja jos matkasi kohdistuu ensimmäistä kertaa Intiaan: Saapumisiltana hotellissa teelusikallinen kraanavettä kurkusta alas, ja vartin päästä pieni hulaus viskiä perään, ja kas, elimistösi on juuri saanut pienen rokotteen. Ei silti poista pyrstöyskän vaaraa, mutta saattaa silti ehkäistä.

Älkää sitten kukaan oikesti kokeilko tuota! Ei edes vitsillä.

Kompataan tätä. Kraanavesi Intiassa ei ole mikään vitsin asia ja mikään viskihuikka ei tapa kolibakteereja sun muita iloisia eliöitä jotka hyökkäävät sisuksiisi oikein hymyssä suin.

7
Laatutori / Vs: M: Loake Kempton, UK 9
« : 30.06.12 - klo:15:14 »
Voiko maanantaina tulla hakemaan?

8
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 29.03.12 - klo:15:55 »
^Tanakkaa arvostusta! Erityisesti osiosta "drunken ebay purchases".
Osaan samaistua...

Olen edelliset neljä autoani ostanut pikku hönössä netistä. Huvittavin oli varmaan jokunen vuosi sitten ostettu Barchetta (joka mulla on Suomessa vieläkin), jota en aamulla edes muistanut ostaneeni.
Heräsin aamulla tekstiviestiin, jossa luki about että "here are the payment details for the car". Hetken krapuloituani muisti alkoi palailemaan pätkittäin, ja sitten vain nöyränä poikana lentoja varaamaan.

Auto kun oli Nizzassa ja minä Helsingissä...


9
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 29.03.12 - klo:04:01 »
^ 164 oli ihan kiva ajettava, muttei omistettava. Talvella ovet eivät välttämättä sulkeutuneet ollenkaan (ne sai ihan kätevästi solmittua sisäkahvoista narulla kiinni vastapuolen oveen), eikä auto tunnistanut talviolosuhteita vaan saattoi sammua itsestään imuilman anturin takia (kulki kuitenkin kivasti sata metriä startilla) ja jos konepellin löi kiinni liian kovaa, irtosivat parkkivalot kiinnikkeistään.

Mulla oli viime talven 166, se oli upea talviauto. Oliko sun 164 pre-facelift eli olikosenyt 1990 ja vanhempi. Niissä laatu oli merkittävästi huonompi kuin myöhemmissä. 164 Super oli jo ihan siedettävä.

Nyt kun täällä Englannissa asustelen, niin ei auta. Minä vahingossa...Eli Jaguar XJR 4.0 V8 Supercharged. Sarjassa "drunken ebay purchases".

10
Linkit ja vinkit / Vs: Ostosvinkkejä Amsterdamissa?
« : 02.03.12 - klo:01:39 »
Juna-asemalta pääovesta ulos, suoraan n. 400m, Grasshopper-pubin kohdalta käännös vasemmalle, kanavan yli, t-risteyksestä oikealle, n. 100m päästä vasemmalle, kävele suoraan, olet Amsterdamin parhaalla ostoskadulla.

11
Steve Jobs

Ei Jobsia sovi dissata tyylinsä takia. Hän löysi tyylinsä, totesi että se häntä miellyttää, ja pysytteli siinä eikä ajatellutkaan muuntautua. Joku luntannee tuosta Jobs-kirjasta, montako noita Issey Miyakeja hänellä olikaan kaapissa :)

12
Linkit ja vinkit / Vs: Korjausompelijat Helsingissä
« : 10.02.12 - klo:21:00 »
Ompelevat vain sirppejä ja vasaroita.

13
Linkit ja vinkit / Vs: eBay-linkit
« : 10.02.12 - klo:08:26 »
Ei tullut Brooksin pukua. Hinta karkasi aivan älyttömyyksiin.

14
Linkit ja vinkit / Vs: eBay-linkit
« : 10.02.12 - klo:02:25 »

15
^ Styleforumilta on jäänyt mieleen, että bossien lähdöt olisivat järjestään yli 5-600 taalaa. Oletko varma, ettet muistele alennushintoja?

En muista kertaa, jolloin Bossilla ei olisi ollut ale käynnissä :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 8