Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jean Passepartout

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
91
Laatutori / Myyty: Bexley Watford 41,5
« : 13.09.14 - klo:16:34 »
Myyn syksyllä 2013 ostamani ruskeat Bexleyn Watford-malliset nilkkurit. Kenkien koko on 41,5 ja pohjana ridgeway-kumipohja. Vasempaan kenkään on tullut vuodessa aika rumat rypyt, mutta beater-kenkinä nämä menevät vielä vuosia. Pitäisin itse huonon kelin kenkinä, mutta puristavat pikkuvarvasta niin pahasti, ettei minun tule näitä käytettyä. Lisäkuvia otan tarvittaessa. Hintapyyntöni on 30 €, joka sisältää postituksen kotimaassa. Myös tarjouksia kuuntelen. Kengät majailevat Vantaalla, ja sovitus onnistuu.


93
Laitoin pari päivää sitten YV:tä noista kengistä. Vieläkö ovat saatavilla?

94
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 26.04.14 - klo:11:23 »
Näkeekö Allen Edmondsien lestin jotenkin kengässä olevasta numerosarjasta? Olen ostanut kaksi, ilmeisesti mallistosta poistunutta paria käytettyinä ja haluaisin tietää niissä käytetyn lestin.

https://www.allenedmonds.com/aeonline/AllAboutLastsView?catalogId=40000000001&langId=-1&storeId=1

Neljän merkin viimeinen merkki on lesti, sanotaan tuolla sivustolla. Löytyykö tällaista?

Katselinkin linkkaamaasi sivua jo aikaisemmin, mutta en löytänyt mitään noista numerosarjoista kengistäni. Kenkien mallit ovat siis Hancock (split-toe) ja Lacona. Taidan kysäistä AE:n asiakaspalvelusta.

95
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 26.04.14 - klo:10:44 »
Näkeekö Allen Edmondsien lestin jotenkin kengässä olevasta numerosarjasta? Olen ostanut kaksi, ilmeisesti mallistosta poistunutta paria käytettyinä ja haluaisin tietää niissä käytetyn lestin.

96
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 25.04.14 - klo:08:29 »
Kemptonit joo! Ostin monot Jean Passepartout -nimiseltä keikarilaiselta.
Ostakaahan joku nuo Cheaneyt siltä pois ;)

Kiitos mainoksesta! :) Cheaneyt tosiaan edelleen kaupan. Kemptonit näyttävät hyvältä!

97
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 16.04.14 - klo:18:52 »
Ville: Olen kyllä mielenkiinnolla seurannut HP:n tiedottamista asiasta.

Partasuti: Tarkoitin, että 38R kiristää pahasti edestä. Olen samaa mieltä, että kuvassa takki näyttää liian isolta, mutta mielestäni se ei siltä kuitenkaan tunnu. Kiitos Jaeger-vinkistä!

Konda: Arvostan suoraa palautetta. Pitänee ottaa Suittarilta takkeja kokeiltavaksi.

Plainwhitetee: Kannatettava ajatus, mutta vähän pidemmän tähtäimen juttuja.

98
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 16.04.14 - klo:17:12 »
Pyytäisin herrasmiehiltä apua pikkutakkiasiassa. Minulla on vaikeuksia löytää takkeja, jotka istuisivat hartioista edes auttavasti. Nyt sovituksessa on CT:n rakenteeton, puuvillainen takki, joka havainnollistaa ongelmaa:

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Puusilmillänikin näen, ettei tämä(kään) hyvin istu. Takki menisi joka tapauksessa vaihtoon lyhyempään (nyt koko 40R) hihojen tolkuttoman ylipituuden vuoksi, mutta hartioistakaan se ei istu hyvin. Oikeasti hartiat istuvat melkeinpä vielä huonommin kuin kuva kertoo. Kokoa pienempi takki ei ainakaan tässä tilanteessa tule kyseeseen, sillä istuvuus hartioiden alueella ei juurikaan parane ja takki kiristää selvästi edestä.

Pulmani on oikeastaan se, että kaikissa pikkutakeissani hartiat ovat enemmän tai vähemmän tuollaiset. Kyttyräselkä ja eteenpäin kääntyvät olkapäät ovat luultavasti ongelmani lähde. Monesti takeissa tuntuukin kiristystä juuri olkapään etupuolella. Pitäisikö minun siis vain hyväksyä, ettei valmistakeista löydy tämän parempaa istuvuutta (hartioissa), vai jatkaa etsimistä? Ketjun aikaisempien viestien perusteella muillakin on samaa ongelmaa. Oletteko löytäneet istuvia takkeja?

99
Laskin hintoja.

100
Lisäsin tavaraa. Yhteydenotot YV:llä.

101
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.03.14 - klo:20:46 »
Ongelmani ratkesi lopulta varsin helposti. Kun parin soittoyrityksen jälkeen pääsin läpi suomenkieliseen asiakaspalveluun ja tarjosin katuosoitettani tällä kertaa ilman ääkkösiä, kuten sen olen Ebayhin ilmoittanut, pakettini löytyikin koneelta. En tiedä, voiko UPS:n systeemi olla noin kökkö vai oliko ensimmäisellä soittokerralla jotakin muuta häiriötä. Olen kuitenkin onnellinen, että ongelma ratkesi ja pakettini löytyi. Ensi kerralla huolehdin kuitenkin, että laitan vähintään puhelinnumeroni toimituksen lisätietoihin.

102
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 20.03.14 - klo:20:26 »
Lähettäjän tracking record ilmoitti, että kuriiri Suomessa on ARVATO/UPS. Tarkempaa seurantatunnusta ei ollut. Pitää soitella UPS:lle huomenna uudestaan.

103
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 20.03.14 - klo:19:19 »
Osaisikohan joku auttaa miestä mäessä? Olen siis tilannut Ebaysta Global shipping program -ohjelman kautta tavaraa, ja postitusilmoituksen mukana tuli seurantakoodi, joka alkaa UPAAA...+numerot.  Ebayn Order details -kohdasta kyllä näkyy, että paketti on tullut Helsinkiin, ja toimitusta on yritetty. Ilmeisesti ovikoodin vuoksi toimitus ei kuitenkaan ole onnistunut, vaan shipping state -kohdassa lukee näin: In transit - Exception-BUILDING REQUIRES SECURITY ACCESS, UPS INTERNAL ACTIVITY CODE. Seuraavassa kohdassa samalla päivällä on "In transit - Exception-BUILDING REQUIRES SECURITY ACCESS, DELIVERY RESCHEDULED". Tuosta edeltävästä siis päättelin, että kuriirifirma on UPS. Voiko se tarkoittaa kuitenkin jotakin muuta? Tilaustiedoissa ei ole erikseen mainittu kuriirifirmaa. Yritin soittaa UPS:n asiakaspalveluun, mutta he eivät löytäneet koko lähetystäni, sillä UPAAA-alkuinen lähetystunnus ei kerro heille mitään. Myöskään osoitteellani ei löytynyt mitään.

En tilausta tehdessä tajunnut paketin tulevan kuriirifirmojen kautta ja siksi en ymmärtänyt antaa puhelinnumeroa tms. lisätietoja erikseen.

Onko ideoita, miten saan pakettini? Otan yhteyttä myyjään, mutta olen melko varma, ettei hänellä ole antaa muuta seurantakoodia, sillä hänhän on lähettänyt paketin vain lähetyskeskukseen USA:ssa, mistä paketti on tullimenojen jälkeen lähetetty eteenpäin.

104
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 03.03.14 - klo:15:31 »
Tällä hetkellä lukuvuorossa on V.S. Naipaulin Half a life -romaani. Olen lukenut aikaisemmin samaiselta kirjailijalta teoksen nimeltä A bend in the river, joka oli erinomainen. Ainakaan toistaiseksi Half a life ei vaikuta aivan yhtä hyvältä.

105
Laatutori / Vs: M: Loake Kempton -mokkachukkat UK7F
« : 22.02.14 - klo:21:26 »
Ostakaa nämä pois, että saan uusille hankinnoille tilaa kenkähyllyyn.

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8