Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Muey

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Oppiraha-alennusmyynti iloksenne! Minä maksan, te hyödytte :D


Tavarat Helsingissä, Kaarelan alueella. Nouto tai postitus ostajan piikkiin.

C&J Hiekanväriset Nubuck –Oxfordkengät.
Rennon asialliset puolipohjatut kesäkengät kuvanmukaisessa kunnossa.

Näihin on jostain syystä leimattu kooksi 8½, mutta ovat todellisuudessa pikemminkin kokoa 8. Pirun pehmeät & mukavat muuten, jos nyt eivät puristaisi liian pienen kokonsa takia :D
(kenkälestit ei kuulu myyntipakettiin)

HP: 100€
Gustin straight fit  Supple Sixteen –raakafarkut, 30”.

https://www.weargustin.com/store/816

Iskemättömät, kokeiltu päällä ja todettu itselle kokoa liian pieniksi. Mukavan pehmeähköt jämäkkäästä kankaasta huolimatta.

Tarkemmat mitat voi katsoa Gustinin sivustolta.


HP: 50€Uniqlo skinny fit viininpunaiset stretch-farkut, koko 31"/34"
Tästä oivat byysat asiankuuluvalle henkilölle vaikka DTM:n bileisiin! Kokeilua lukuunottamatta käyttämättömät. Tulipahan todettua että skinny-leikkaus ei ole se paras mahdollinen meikäläisen rotusäärille.

HP 10€Tosimiesten hattu, eli Dobbs ”Fifteen” -Fedora, Cavanagh-reunalla. Todennäköisesti 50-lukua.


Tämä hattu on käynnyt peruskunnostuksessa Optimon hattuliikeessä Chicagossa, jossa se puhdistettu perusteellisesti, uudellenmuotitettu ja vaihdettu hattunauha sekä nahkainen hikinauha uuteen. Vuori on jätetty alkuperäiseksi, mutta uuden sellaisen pystynee Suomalainenkin hatuntekijä ompelemaan tuonne jos tuo häiritsee yleisilmettä.

Kuten kuvista näkyy, vuorta lukuun ottamatta hattu näyttää käytännössä uudenverioiselta Optimon prosessin jäljiltä.

”Worn Twice” (oikeasti) rempan jälkeen, koska en aikoinaan osannut speksata liertä & hattunauhaa oikean kokoiseksi itselleni, eikä siten oikein natsaa omille kasvoille.

Mitat:
Korkeus: ~12cm (nykymuotoilulla)
Lieri: 6cm (~7 litistettynä)
Koko: 7 & 3/8 US Long Oval. Vastaa euro ~59.
Long Oval = Muotoiltu kaverille, jolla tavallista pitkulanmuotoisempi pää.

HP: 160€.Deutschleder –kankainen puolivuorattu AutotakkiKuvanmukaisessa kunnossa.
Huomasin juuri että yksi ylänapeista puuttuu, mutta ei haittane menoa, takki toimii parhaiten ylänapit auki. (Olin itse aikoinaan ajatellut vaihtaa kaikki napit kunnollisiin sarvinappeihin, mutta pakko luopua rotsista koska valitettavasti istuu kuin säkki meikäläisen päällä).

Takki tehty paksusta, mutta miellyttävästä tiheästä satiinikudotusta 600gsm puuvillakangasta.

Mitat:
Hartia: 50,5cm
P2P: 58cm
korkeus niskasta:82cm
Hiha (hartia-kädentie):~64,5cm
HP:40€

2
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 14.03.15 - klo:14:43 »
Kamoon konda. Ei kukaan järkevä ihminen kuvaa ihmisiä Velvialla.

3
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 14.03.15 - klo:12:30 »
Päätin sijoittaa kevään rättibudjettin kulttuuriharrastuksen edistämiseen - Vaatteet kun eivät kuulu uhanalaisten lajien joukkoon ja niitä saa aina myös myöhemmin.Viikonloppun sää on jo oikein lupaavaa, nyt tarvii enään vain odotella sitä oikeaa kesää!

4
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 14.02.15 - klo:16:54 »
Kenelläkään kokemuksia Ron-lestin istuvuudsta? Copper suede loaferit tekis mieli hankkia, mutta istuvuus kuumottaa.


Itellä vissiin vähän matalampi instep - Sisäänajetut 8.5 UK:n Hiro-oxfordeissa joutuu narut vetämään niin tiukalle kuin saa ja silti on nippanappa siinä rajalla onko liian löysä (löystyneet/pohja painunut ajan myötä, alussa oli paremmin). Kantakuppikin voisi olla muutaman millin matalampi.

Saman koon Olfet taas toimii paljon paremmin, ehkä pikkaisen liikaa V-muotoa naruja solmiessa mutta jahka nämäkin saa sisäänajettua niin fitti lienee aika lähellä täydellistä.Mitä nyt SF:ää lurkkailin, niin osa ottanut noita TTS, toiset taas -0.5 kokoa. Lähtökohtaisesti en oikein pidä näistä "size down" -gameistä, varsinkin kun tuo Ron on ilmeisesti kärjestä suht kapea. Toisaalta taas kantapää on kuulemma leveä eikä itsellä ainakaan liikaa läskiä siltä osastolta löydy.


Jos jollain sis on kokemuksia sekä Hiro/Olfesta & Ronista niin mielellän kuulisin, varsinkin kumpaa lähempänä tuo Ronin instep on.

5
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikäs talvivaatetus
« : 20.01.15 - klo:00:00 »
Itse olen mennyt koko tähänastisen talven ohuella militaari/landehenkisellä välikausitakilla tuulisuojana jonka alla Inverallanin michelin-ukko -tier neulue eristekerroksena. Ei ole tarvinnut vielä jäätyä.

6
Kulttuuri / Vs: Elokuvien ystäviä?
« : 02.01.15 - klo:15:05 »
^Tuo on noita innokkaiden harrastajien nettifoorumien perusmokia.


Sen sijaan että tehtäisiin muutama kaikenkattava peruslauta ja lisätään sitten niitä ala-lautoja tarpeen mukaan käyttäjämäärien kasvaessa, juostaan innostuksesta tappi pystyssä ja suuret visiot päässä luomaan biljoona ala-foorumia kaiken maailman marginaaliviiteryhmiä varten jo siinä vaiheessa kun sivuston käyttäjät voidaan laskea kahden käden sormilla.

Lopputuloksena sekaavalta vaikuttava aavekaupunki, jossa tyhjien alalautojen korostama käyttäjien puute ei liiemmin houkuttele random nettisurfaajaa jäämään kasvattamaan paikkaa. Vrt. illuusio aktiivisemmasta yhteisöstä kun kaikki vähät ketjut niputettu  - myös käyttäjäkokemuksen kannalta helpommaksi - yhdelle-kahdelle yleisfoorumille.


7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 27.12.14 - klo:21:37 »
Nätti kameralaukku? Billingham olisi yksi vaihtoehto. Onko muita ehdotuksia?

Kaverin puolesta kyselen.
Asiaan liittyen, jos jollain on vinkkejä siististä, ergonomisesta kamerarepusta (miel. ½ kamera ½ muu roina -tyyppinen ratkaisu), niin olen kuulolla.


Pikku hiljaa alan kallistumaan siihen että näitä kahta ominaisuutta on ilmeisesti jostain kummasta syystä mahdotonta yhdistää - kaikki teknisesti jees tarjonta mitä tullut vastaan on aina sellaista techwear tai tuulipuku-tasoa ulkonäön suhteen.


Laukut ei itseä nappaa kantovälineenä, eikä myöskään ns. irtonaiset "kamerakehikot" joita voi änkeä tavallisten reppujen sisään.

8
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 24.12.14 - klo:00:15 »
Joulua pukkaa, ja kämppä sensuroitu keskeneräisen joulusiivouksen takia...


9
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 02.12.14 - klo:14:58 »
^Eivät nuo kaikki nyt niin kauheita olleet näin viime vuosien julkisen rakentamisen mittakaavassa (Musiikkitalo & suurin osa töölönlahden uudisrakennuksista), mutta en minä yhtäkään noista tuonne etelärantaan menisi sijoittamaan - ihan väärä ympäristö noille.

10
Asut ja pukineet / Vs: William Lennonin Kengät
« : 02.12.14 - klo:11:29 »
Ihan hyvin nuo ovat kosteutta kestäneet. En nyt mitään lammikonseisontatestiä noille ole tehnyt, mutta parit loskatalvet ja syksyisiä metsäkävelyjä mökillä on noilla kyllä tullut vedettyä ja tästä käytöstä ainakin nuo ovat ihan hyvin suoriutuneet.

11
Asut ja pukineet / Vs: William Lennonin Kengät
« : 01.12.14 - klo:19:11 »
Lennonin kengät ovat sitten Blake(?)- eikä GW-rakenteella.

Itellä Zug-nahkaiset nilkkurit firmilta. Aika rujon näköiset nykään, sillä en aikoinaan tehnyt noille mitään huoltoa, ja loska & tiesuola vetivät parin talven beater-käytössä pohjanahan sellaiseksi kuivan kupruilemaksi kasaksi halkeamia. Pysyy kyllä kasassa edelleen, uudellenpohjauksen onnistumisesta en toisin sitten menisi sanomaan mitään.

Kengän lesti on sitten sellainen todella kolhon pullero - mitkään fashön-workwear -härpäkkeet ala RW tai Wolverine ym. nämä ei missään nimessä ole. Itse toisin diggaan tuosta kurvatusta pohjasta jossa kengän pohja nousee selvästi ilmaan kärkeä kohden mentäessä. Ei se kyllä kaunista kenkää pätkäänkään, mutta kun sen yhdistää jämäkkän oloiseen minimalisesti fleksaavan pohjaan on lopputuloksena oikein mukava kävelymono jolla kelpaa talsia myös pidempiä matkoja. Toisaalta taas sisäpohja on kolho eikä juuri pehmustettu, joten mahdollisesti hyvä idea voisi olla ottaa kokoa isompi että saa kenkään tilaa kunnon sisäpohjallisille.

Niin, ja pakkasilla nää on kylmät ilman lisäeristystä. Pohja varmaan täynnä rautaa/nauloja tmv, sillä kylmyys vain tunkee suoraan alapohjan läpi sisään noissa enemmän kuin muissa kumipohjaisissa monoissani jostain mystisestä syystä. Toinen hyvä syy harkita niitä sisäpohjallisia?

12
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 23.11.14 - klo:22:50 »


Sarjassamme maailman omanlaatuisia paikkoja.

Mielenkiintoinen käytännön esimerkki orgaanisesti kasvaneesta "itsenäisestä" mini-yhteiskunnasta joka sai enimmäkseen itse rauhassa kehittyä muun yhteiskunnan varjossa, kun se virallinen valvontakoneisto olisi kaikesta mieluiten pessyt kätensä koko jutusta & unohtanut sen olemassaolon.

13
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 13.11.14 - klo:01:35 »
...Jos nyt kuitenkin keskittyisivät niihin puhelinhärpäkkeisiin mielummin.

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 03.10.14 - klo:22:27 »
[spoiler]

[/spoiler]
Tykkään.

Ja musta toi kombo toimii ihan jees tuolla tavalla takki auki, tuossa pellavassa on sen verta ryppyjä ja rosoisuutta (melkein voisi olla vielä enemmän) että tasoittaa menoa farkkujen kanssa. Myös kuvan yleinen habitus aika 5/5 settiin nähden.

Alemmat kuvat eivät jostain syystä iske samalla tavalla.

15
Ongelmapelaaminen (ei siis tämä perinteinen rahapeliriippuvuus) on ihan todellinen asia. Ei siitä kannata maalailla piruja sienille, mutta sen olemassaolo on hyvä tiedostaa.

Kohtuus kaikessa, sanoisin.

Ja kyllähän pelaamiseen ja muuhun tietokonehörhöilyyn liittyy paljon hyviä muistoja. Kavereiden kanssa yritettiin lounastunnilla bilsantunnin jälkeen sneakisti avata ovi takalukosta, jotta päästäisiin sitten myöhemmin takaisin pelaamaan luolalentelyä porukalla. Englantia tuli "harjoiteltua" Monkey Islandien  kautta 12-vuotiaana - Iso osa huumorista meni tietenkin täysin ohi, mutta yhtä kaikki hauskaa oli, ja kielitaitoni tuskin olisi samalla tasolla tänä päivänä ilman koneen edessä vietettyjä vuosia. Vuosien varrella myös tavannut paljon ihmisiä joihin en koskaan olisi törmännyt ilman koneharrastuksia. jne.


Silti, koneen ja pelien eteen oli vähän liian helppo vetäytyä ja upottautua. Etenkin silloin kun elämä siellä todellisuudessa ei ehkä mennyt ihan niin kuin toivoisi. Ja vaikka netin kautta saikin ajan myötä ihan oikeita kavereita, kyllä ne suhteet ja ystävyydet jäävät enimmäkseen aika pinnallisiksi. Lisäksi näppäimistön edessä niitä todellisen maailman ihmissuhdetaitoja ei kauheasti kehitetä - ja ihminen joutuu kuitenkin elämään elämänsä tässä ihan oikeassa todellisuudessa, ainakin toistaiseksi.

Sivuja: [1] 2 3 ... 11