Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miikkael J.

Sivuja: [1]
1
Etiketti / Vs: Miten rikot pukeutumisetikettiä?
« : 01.04.14 - klo:22:44 »
Tämän päivän pidin tummien farkkujen kanssa mustia captoeoxfordeja... ja se tuntui hyvältä! Suosittelen.

2
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 28.01.14 - klo:13:32 »
Tilasin jouluna Bexleyn Enfieldit ja Berkeley II-oxfordit. Molemmat ovat mielestäni erittäin hyvät budjettikengät. Ostin Enfieldit kokoa suurempana, jotta menisivät jalkaan villasukkien kanssa - talvikengiksi kun niitä ajattelin. Ilman villasukkia taas napakka istuvuus taataan pohjallisten avulla. Nyt kyllä kelpaa astella talvisia katuja!

Tilasin saman tien myös kaksi paria Bexleyn lepolestejä. Täällä puhuttiin niiden vaihtelevasta laadusta, mutta ainakin kyseiset lepolestit olivat oikein hyviä. Jouset ovat sopivan jämäkät ja puinen pinta on hyvin viimeistelty. Jotkut foorumilaiset olivat saaneet pihkaisia lepolestejä, mutta omassa tilauksessani tätä ongelmaa ei ollut. Nyt ihan harmittaa kun aikaisemmin maksoin tuplasti enemmän huonommista lepolesteistä. 

3
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 16.01.14 - klo:13:05 »
Miikkael, en erota nahan pinnasta karvatuppia, joten popojen materiaali on pinnoitettua nahkaa. Mitään ei enää ole tehtävissä, ostathan sitten jatkossa vain laatukenkiä.

Täältä vielä lisäinfot:

http://www.keikari.com/blogi/corrected-grain-leather/

Ja maksoin noista kaksi ja puoli sataa! Perhana!

Noista tuleekin sitten kurakelin kengät...

5
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 15.01.14 - klo:23:02 »
Hei!

Yli kaksi vuotta vanhat kenkäni ovat vanhentuneet rumasti. Nämä suuret arvet ilmestyivät jo ensimmäisten viikkojen jälkeen. Kyseessä Roberto Morellin pari. Sen sijaan eräs toinen kenkäparini (Calzoleria Toscana) on jo kaksi vuotta säilyttänyt kauneutensa, rypyt jalkapöydän kohdalla ovat vain vienoja. Voiko potilasta pelastaa? Lankkaan ne säännöllisesti ja käytän lepolestejä kyllä.

Sivuja: [1]