Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jean Passepartout

Sivuja: [1]
1
Laatutori / Myyty: Cheaney (8,5F)
« : 04.02.18 - klo:14:39 »
Tavarat Pitäjänmäellä, Hki. Postitus onnistuu ostajan piikkiin (5-8€/lähetys). Lisäkuvia ja -tietoja saa pyytämällä. Pyrin lukemaan yksityisviestit päivittäin. Jos en vastaa yksityisviestiin, kirjoita jokin kommentti tähän ketjuun (esim. "Lähetin YV:n).


1) Cheaney Tom monkey shoe in English tan (laatikossa lukee beechnut) Chromexel leather /Fox suede, koko 8,5F, 12508-lesti

Reilu vuosi sitten ostettu, mutta eivät tunnu mukautuvan jalkaan. Hankin nämä rennoiksi kesäkengiksi, mutta kuten pohjistakin näkee, käyttö on jäänyt todella vähälle. Kenkien kunto on siis hyvä. Oikean jalan ulkosyrjässä on mokkanahassa pieni tahra kenkärasvasta (ks. ylin ja alin kuva).

Hintapyyntö  80 70 euroa.2
Laatutori / Myyty: harmaa Resteröds-collegepaita, koko M
« : 10.04.16 - klo:15:36 »
Tämä tuote siis kyseessä: https://resterods.com/en/original-sweat-2209

Tässä oma kuva: https://drive.google.com/file/d/0B1o9mCk008uvbmJybm5zMkxWWDA/view?usp=sharing

College oli ostettaessa sopiva, mutta kutistui pesussa sen verran, että kiristää nyt ikävästi. Paita on pesty noin viitisen kertaa, ja luulen, että ei kutistu enempää. Sopii ehkä pikemmin S- kuin M-kokoiselle.

mitat:
Kainalo-kainalo 54 cm
kokonaispituus 66 cm

Lisäkuvia ja -mittoja saa pyytämällä.

Hinta 15 e + mahdolliset postikulut. Sovittamaan voi tulla Helsingin Pitäjänmäkeen.

3
Laatutori / MYYTY:Sanders Cheltenham UK 8,5F
« : 11.10.15 - klo:11:51 »
Sanders Cheltenham UK8,5F

Ruskeat, brogue-koristellut bootsit.
Valmistajan kuvat ja speksit löytyvät täältä: http://www.sanders-uk.com/shop/product/cheltenham-8317t.

Omia kuvia löytyy täältä: https://goo.gl/photos/rbSQ88ddHdzrELNR6

Kengät ovat olleet satunnaisessa käytössä vajaan vuoden, ja käyttökertoja on varmaankin alle 30, koska lesti ei vain sovi jalkaani. Jalkapöydän päällä on pientä ryppyä, mutta kokonaisuudessaan kenkien kunto on siis erittäin hyvä.

Hinta 110 € + postit. Mukaan saa Bexleyn lepolestit. Sovitusmahdollisuus Pitäjänmäessä, Hki.

4
Myyn pois liian pieneksi osoittautuneen Uniqlon regular fit -OCBD:n. Paita on kooltaan S ja väriltään valkoinen. Paita on ollut käytössä ja pesty kolme kertaa. En jaksa lisäillä kuvia, mutta pyytämällä niitä saa. Uniqlon sivuilla olevat mitat pitävät aika hyvin kutinsa.

HP 15€, joka sisältää kotimaan postikulut.

5
Laatutori / M: Woolovers-villaneule, (reilu) M-koko
« : 14.12.14 - klo:18:57 »
Myyn noin viikko sitten toiselta keikarilaiselta ostetun Woolovers-neuleen. Koko osoittautui itselleni liian isoksi. Neule on käyttämätön, kokonaan villaa ja väriltään cream. Kyseessä siis tämä tuote:
http://www.woolovers.com/british-wool/womens-mens/wool-fishermans-crew-neck-sweater.aspx

Wooloversin sivuilla oleva kokotaulukko pitää ainakin p2p:n osalta kutinsa, joka on siis n. 56 cm. Neule on kudottu varsin paksusta langasta, mikä ei ehkä käy ilmi Wooloversin kuvasta.

Hintapyyntö: omat pois eli 30 €. Mahdolliset postikulut tulevat ostajalle. Sovitusmahdollisuus Länsi-Vantaalla.

6
Laatutori / M: Levi's 501 32/30, Cap Horn -sammarit 33/32
« : 13.09.14 - klo:18:39 »
Myyn kahdet keskivartalon vankistumisen myötä pieneksi jääneet housut. Housut sijaitsevat Vantaalla Pähkinärinteessä. Saa tulla sovittamaan, tai voin lähettää postitse, jolloin postikulut lankeavat ostajalle.

Levi's 501 -farkut, koko 32W/30L, tummansiniset. Kyseiset farkut ovat olleet kaapissa jo muutaman vuoden, ja olen menettänyt toivoni, että vielä mahtuisin näihin. Jäivät pieneksi pian ostamisen jälkeen, joten ovat erittäin hyvässä kunnossa. 30€. Mittoja saa pyytämällä.

[spoiler]


[/spoiler]

Cap Horn -sammarit, kooltaan 33/32 ja väriltään vaaleanruskeat. Käytön jälkiä näkyy, mutta yleisilmeeltään housut ovat hyvässä kunnossa. 10 €.

Mittoja ("laid flat"):

vyötärö 42 cm
front rise 26 cm
back rise 39 cm
inseam 78 cm
reisi haarovälin kohdalta 33 cm
lahje 21 cm

[spoiler]

[/spoiler]

7
Laatutori / Myyty: Bexley Watford 41,5
« : 13.09.14 - klo:16:34 »
Myyn syksyllä 2013 ostamani ruskeat Bexleyn Watford-malliset nilkkurit. Kenkien koko on 41,5 ja pohjana ridgeway-kumipohja. Vasempaan kenkään on tullut vuodessa aika rumat rypyt, mutta beater-kenkinä nämä menevät vielä vuosia. Pitäisin itse huonon kelin kenkinä, mutta puristavat pikkuvarvasta niin pahasti, ettei minun tule näitä käytettyä. Lisäkuvia otan tarvittaessa. Hintapyyntöni on 30 €, joka sisältää postituksen kotimaassa. Myös tarjouksia kuuntelen. Kengät majailevat Vantaalla, ja sovitus onnistuu.


8
Laatutori / MYYTY: Batistini-villakangastakki
« : 18.02.14 - klo:16:06 »
Batistini-villakangastakki

Koko 50R. Muuten hyväkuntoinen, mutta vuorikangas on monesta kohtaa (etenkin alaselkä ja kainalot) kulunut rikki ja kaipaa vaihtamista. Päällikankaan materiaali 70 % villaa, 25 polyesteriä ja 5% muita kuituja. Mitat: olkasaumasta olkasaumaan 46 cm, pituus takaa kauluksesta helmaan 89 cm, hihan pituus olkasaumasta päältä mitattuna 67 cm.
Hinta 20 10 €


edit. Muokkasin kieliasua, laskin hintaa ja lisäsin tarjoukseen lepolestit.
edit 2. Lisätty tavaraa.
edit 3. Poistin ilmoituksesta myydyt kengät.

Sivuja: [1]