Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« Uusin viesti kirjoittanut Partasuti 08.12.22 - klo:15:31 »
https://www.wmagazine.com/story/mark-zuckerberg-facebook-brunello-cucinelli-t-shirt

Tuo Zuckerbergin harmaa t-paita on ollut esillä täällä ennenkin. Tänään opin, ettei kyse ole mistä tahansa t-paidasta, vaan Cucinellin valmistamasta. Joka maksaa 300 dollaria kappaleelta. Aika kova hinta tuosta, mutta kantajalla siihen on mahdollisuus.
2
Vapaa sana / Vs: Sartoriaaliset tyrmäykset tosielämän puolella
« Uusin viesti kirjoittanut Siska 07.12.22 - klo:22:15 »
Muutamia havaintoja syksyltä:
  • kaikki ihmiset eivät arvosta vuosijuhlilla(kaan) old school frakki-pukeutumista päällysvaatteineen. Joku ilmeisesti hieman hiprakassa ollut opiskelijanainen nauroi ystävättärensä kanssa päin naamaa ja kysyi, onko minulla Halloween-asu.
  • isoisäni hautajaisista palatessani joku ilmeisesti vankilataustainen Jeesuksen sanansaattaja seurasi pitkän matkaa, koska olin hänen mielestään epäilyttävästi pukeutunut. Erityisesti häntä hämmensi valkoinen kaulaliina ja lierihattu. Hän ei kuitenkaan uskonut selitystäni hautajaisista, vaan alkoi tentata kuulunko jo entuudestaan johonkin herätysliikkeeseen. Vasta noin puolen kilometrin päästä hän uskoi, että olin tosiaan tulossa isoisäni hautajaisista ja jätti rauhaan.
3
Etiketti / Vs: Tumma puku
« Uusin viesti kirjoittanut Ville 07.12.22 - klo:21:59 »
Kyllä vain, minullakin on koivistolainen kovimpia pakkasia varten. Vielä ei ole kukaan sitä kommentoinut, vaikka alussa oli pieni ääni sisälläni, joka kehotti varautumaan kommentteihin. Eiköhän täällä pk-seudulla ole jo todelliset hörhötkin nähty, jolloin yksi karvainen lakki ei kiinnosta.
4
Etiketti / Vs: Tumma puku
« Uusin viesti kirjoittanut uuno 07.12.22 - klo:16:38 »

Hienoa!

Konteksti ratkaisee.  Saattaisihan se näyttääkin irvokkaalta, jos muu varustus olisi verkkarit ja tennarit, mutta asiallisemman pukeutumisen kanssa sopii hyvin talvella.
5
Etiketti / Vs: Tumma puku
« Uusin viesti kirjoittanut Tumppi$ 07.12.22 - klo:15:23 »
Kiitokset muuten vinkkien antajille ja rohkaisijoille hatun suhteen.
Onneksi en laittanut sitä pipoa eilen, vaan mustan koivistolaisen karvalakin. Kylläpä se vaan alkaa jo ihan luonnolliselta näyttää, kun ei tässä enää mitään parikymppisiä olla.
Olisi se pipo ollut irvokas näky tumman kaksirivisen+vieläpä kolmiosaisen puvun ja pitkän, varsin sileäkankaisen päällystakin kanssa.
6
Laatutori / Suitsupplyn villakangastakki, koko 50, vaaleanharmaa, 200EUR
« Uusin viesti kirjoittanut VSU 06.12.22 - klo:17:19 »
Vaaleanharmaa, laadukas villakangastakki koossa 50.
Tämä on uudenveroinen, muokkaamaton ja valmiina seuraavalle käyttäjälle. Käyttökertoja max 10.

Kuva: https://drive.google.com/file/d/1vsNXytBbMtpprCazdaXsVr_vQ45aWFHw/view?usp=sharing

Ottamassani kuvassa takin väri hieman tummempi kuin oikeasti, tässä viel linkki Suitsupplyn sivuille värin tarkistukseen: https://suitsupply.com/en-fi/men/coats/light-grey-overcoat/J845.html

Hintapyyntö 200 euroa.
Sijainti Helsinki, postitus onnistuu jolloin maksu etukäteen esim MobilePaylla.

7
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« Uusin viesti kirjoittanut Laurentius 05.12.22 - klo:17:33 »
Katselin tällä viikolla tuon J&M:n sivustolla, millaisia malleja nykyisin myyvät. Sanonpa, että kauas on firma pudonnut loiston päivistään, ja valmistuskin Intiassa tai Kiinassa tai muuten kaukana.

Ikävä kyllä, juuri näin. Toisaalta nykyinen alentunut laatumaine on ehkä johtanut siihen, että ebayssa NOS- vintagemallien hinnat ovat varsin kohtuullisia.

Kelpuutan itselleni vain menneen ajan Made in USA -malleja, ja niistä Aristocraft ja Crown Arostocrafteja. Ensimmäiset J&M:ni ostin nuorena miehenä uutena amerikoista v. 1996, ne ovat Optima-mallistoa mutta olivat edelleen Made in USA (silloin en tosin osannut ajatella asiaa noin, olin vain lukenut jostain että J&M on "the presidents shoe" joten siksi minullekin piti saada).

J&M:n lesti on jostain syystä minulle täydellinen - holvikaaren tuki ja lestin muoto tekevät näistä minun jalkaani sopivimmat laatukengät.

8
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« Uusin viesti kirjoittanut Ville 05.12.22 - klo:16:01 »
Katselin tällä viikolla tuon J&M:n sivustolla, millaisia malleja nykyisin myyvät. Sanonpa, että kauas on firma pudonnut loiston päivistään, ja valmistuskin Intiassa tai Kiinassa tai muuten kaukana.
9
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« Uusin viesti kirjoittanut Partasuti 04.12.22 - klo:15:32 »


Vaatehuoneeni on muuttanut pohjoissiivestä eteläsiipeen. Tai laajentunut, en ole vielä päättänyt. Mutta tämä huone vaikuttaa paremmalta pukineiden säilyttämiseen kuin se edellinen.

Sisustus ei ihan vielä ole lopullinen, mutta aika käyttökelpoinen jo tässä vaiheessa.
10
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« Uusin viesti kirjoittanut Laurentius 04.12.22 - klo:13:05 »
^Nope. BB.

Ja aina kun ebaysta löytyy iskemätön tai lähes iskemätön pari Aristocrafteja oikeassa koossa ja huokeaan hintaan, on iskettävä kiinni!

(vaikka ei olisikaan mitään tarvetta...)


Sivuja: [1] 2 3 ... 10