Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Centauri

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 34
16
Mikäs lonkkareiden malli oli, ja löytyykö hyllystä koossa uk 8?

Malli on Royal http://www.loake.co.uk/royal.html nahkapohjalla ja Sovereign (mustana) kumipohjalla http://www.loake.co.uk/sovereign.html

Meillä hyllyssä tällä hetkellä Royal Burgundy koot 8.5 ja 9, hinta vielä viikon ajan 149,- ja sen jälkeen 171,-.

Ei ole Keikari -approved kuten huomaat, pintamateriaali Polished Leather ja siiven sisäsaumassa ommel. On kuitenkin yksi Loaken rakastetuimmista malleista (katso kuluttajakommentit tuolta Loaken sivuilta) joka on pysynyt täysin samana jo 70-luvulta lähtien. Täydellisen beaterit, kestää kaiken mitä kaikenmaailman calf-läpyskät eivät ikinä tee vaikka kuinka niitä jynssäisi, helppohoitoiset ja elämiseen tehdyt legendaariset käyttökengät. Jos vaan lesti sopii jalkaan, niin kaikki muut kengät on vässyköiden valintoja :)

I bought my first pair of Royal Brogues when i was still at school way back in 1980. they lasted me well over 15 years, in all weathers. i recently bought some new ones and fully expect them to last as long, if not longer as i now know more about how to take care of them. The quality has never been matched, in my eyes, and are well worth the price as i see my son buy cheaper shoes and have to replace them FAR more often.

Ruotsalaisten Royal -esittely: http://loake.se/blogg/29404553250

Men's Health korjauttaa 7 vuotta vanhat Royalit: http://www.menshealth.co.uk/style/tips/how-to-fix-up-your-brogues

17
Laitan viikonloppuna tänne listan kaikista nyt hyllyssä olevista saappaista + kumipohjamalleista kokoineen ja uusine hintoineen. Tuleva viikko myydään vielä vanhoilla hinnoilla mutta sitten nostetaan.

18
Mitäköhän kokoja mahtaa olla tarjolla Bedale Mahoganista?

7.5 , 8.5 , 9.5 ja mikäli yhtä tilattua paria ei noudeta, niin noiden lisäksi myös 9.

20
Ei vielä. Pari viikkoa vielä, niin sitten on lista ja hinnat ja saatavuus esillä kaikista Saphireista mitä meillä on hyllyssä.

21
Mokatiedotus: Kun maksatte kenkiä ja laitatte siihen viestikenttään nimenne, osoitteenne, kengän mallin sekä koon, laittakaa myös fooruminimenne! Olin unohtanut mainita tämän, nyt se on korjattu tuonne aikaisempaan viestiin.

Minähän olen nimittäin tehnyt listat myymälään suurimmaksi osaksi teidän fooruminimienne mukaan ja nyt kun liikkeeseen on tullut jo paljon maksukuitteja, niin likat ei osaa kohdistaa niitä kehenkään.

Joten anteeksi sähläys, mutta voitteko te jotka olette eilen/tänään maksaneet tilille kengät, ilmoittaa myös fooruminimenne joko minulle privaviestinä tai sitten sähköpostilla minulle tai liikkeeseen verkkokauppa(a)morsiusgalleria.com . Näin pystytään pitämään listat kunnossa ja kaikki saa varmasti omansa.

Sorry minun sähläys!

22
Ai niin sellainen unohtui, että kaikkia tilattuja pareja pidetään varattuina 14 vrk., jonkä jälkeen ne menevät hyllyyn. Tuossa vaiheessa kaikissa hyllymalleissa on jo käytössä uudet hinnat, hinnat jotka lasken vielä tänään ja pistän tännekin.

Joten jos vielä haluat Loaket vanhoilla hinnoilla, kannattaa poiketa myymälässä. Samalla pääsee sovittamaan Kemptoneita, Otterburneja, Dovedalea ja Wharfdaleja sen kerran kun niitä pääsee hypistelemään Suomessa livenä (no Kemptoneita taitaa olla Stoccalla?).

23
Kumipohjaisia tan-bootseja haikailevien kannattaa harkita myös näitä Tyrwhittin myymiä.

Ovat mitä ilmeisimmin Loaken tekemät, 024-lestillä. Myös lähes sama kenkä kuin Herring Burgh, mutta siis kumipohjalla.

Hinta kohdallaan noissa ja hyvin kokoja jäljellä, ei ollenkaan huono vaihtoehto!

24
Onko mitään tietoa, missä vaiheessa olisi toivoa saada vaaleita Bedaleita? Ehtiikö tämän vuoden puolelle tai edes tulevaksi talveksi?
Pitänee alkaa miettimään jotain muita saappaita talvikengiksi.

Minä en odottelisi (ja nyt kun noin sanoin, niin varmasti viikon päästä jo tehtaalla varasto täynnä). Niitä ei ole saanut kuukausiin, enkä usko että niitä tehdas pystyy omaan varastoon tekemään ollenkaan.

Nyt näyttäisi tuo Loaken tilanne sellaiselta, että he eivät enää (koskaan?) ehdi tekemään isoa osaa tuotteistaan varastoon, mistä niitä voisi sitten heti tilata. Kaikkien menevimpien mallien kanssa on nyt aikalailla käytäntönä se, että meidän on tehtävä niistä tilaus tehtaalle, tehdas tekee ne joskus kun ehtii ja sitten lähettää meille. Vaikkapa nyt saimme kuukausia tilauksessa olleet Cannon Dark Brownit, mitkä kuitenkin ovat edelleen loppu varastosta jne.

Jos nyt laitan Bedale Tanit tilaukseen, niin toki ne joskus saataisiin, mutta siinä voi mennä kuukausia. Eli meidän täytyy jatkossa tukeutua entistä enemmän omaan varastointiin ja sehän taas ei onnistu muiden kuin perusmallien suhteen. Meidän myös täytyy ennakoida joidenkin sesonkimallien myyntiä ja ottaa omaan varastoon jonkunlainen erä hyvissä ajoin etukäteen.

25
Huomatkaa muuten sellainen asia että mikäli budjetti on tiukka mutta haluaisitte silti Loaket, niin myymälästä hakemalla voitte käyttää hyväksenne Klarnan 'Osta nyt, maksa helmikuussa' -tarjouksen.

26
Sattuiko myös sitä tummanruskeaa 12-kokoista Aldwychia tulemaan jo tässä erässä?

Ei tullut. On mukana seuraavassa tilauksessa ja on pieni mahdollisuus, että sitä olisi tehtaalla varastossa vaikka lähes kaikki muut koot ovatkin loppu tehtaalta. Ensiviikon alkupuolella tiedän satavarmasti onko tulossa.

27
Terve,

Oliko tässä lähetyksessä mahdollisesti mokka-alwychit ja Wharfdalet?

Kummatkin tuli sinulle sopivissa koossa.

28
Ilmeisesti meikäläisen Litchfield koko 12 saapui. Mikä kengän "normaali" hinta olikaan (eli se, josta otetaan se 20 pinnaa pois)?

Jos nyt hätäpäissäni löysin viimeisimmän hinnaston tuosta kasasta, niin sen mukaan Lichtfield olisi 199,- ja alennuksen kanssa siis 159,-. Sinua varten tuli itse asiassa kaksi kokoa, 11.5 ja 12 :)

29
Tervehdys pitkästä aikaa! Työkiireet ovat vieneet aikani niin kovasti, että en ole täällä ehtinyt piipahtaa koska mitään uutta ihmeellistä ei ole ollut kerrottavana. Nyt kuitenkin jotain on:

Loaken lähetys saapui tänään ja on sekä huonoja että hyviä uutisia.

Hyviä uutisia:

- Kaikki tilatut mustat Aldwychit saapuivat + hyllyyn kokoja.
- Tummanruskeita Aldwycheja hyllyyn lisää.
- Sloane Black&White koot 7.5 - 9.5 hyllyyn + tilatut.
- Pimlico Suede kaikki tilatut + hyllyyn joitakin kokoja.
- Badminton Dark Brown hyllyyn kokoja lisää.
- Sharp Black puuttuvat koot.
- Gunny Black tilatut + hyllyyn.
- Gunny Tan tilatut.
- Otterburn Tan hyllyyn koot 7.5 - 9.5
- Patent Black tilatut
- Royal Burgundy koot 8.5 ja 9.
- Cannon Dark Brown tilatut + joitakin pieniä kokoja hyllyyn.
- Dovedale Tan 8 ja 8.5
- Kempton Brown Suede kaikki tilatut + pari ylimääräistä hyllyyn
- Bedale Mahogany kaikki tilatut ja pari ylimääräistä hyllyyn
- Buckingham Brown tilatut + kokotäydennystä
- Wharfdale Tan Suede 7.5 - 8.5

Huonot uutiset, eli mitä EI tullut:

- Kempton Black, kaikki loppu.
- Bedale Tan, ei toivoakaan saada.
- Lichtfield: paristakymmenestä tilatusta tuli neljä paria, vaikka vielä tilausvahvistuksessa oli kaikki tilatut. Tehdas ilmoitti vaan äsken, että Lichtfield on poistunut valikoimista eikä sitä enää tehdä. Näkyi olevan poistettu heidän sivuiltaankin. En tiedä mitä tuon kanssa on tapahtunut. Kahdelle Lichtfieldit tilanneelle kengät kuitenkin tulivat, otan yhteyttä.

Mikäli vielä haluat tilaamasi kengät, niin nopeiten saat ne joko käymällä myymälässä, tai sitten maksamalla saajalle Tampereen Juhlagalleria Ky, tilille FI7711693000101971, kenkien sovittu hinta -20% + 10 rahtiin. Laita viestikenttään nimesi (ellet ole jo maksajana), osoitteesi sekä kengän malli ja koko sekä fooruminimesi. Heti kun Jaana näkee suorituksen tilillä, pistää hän faxin myymälään ja kengät lähtevät joko saman tai seuraavana päivänä.

Voit toki lähettää minulle privaa tai sähköpostia kimmo[a]juhlagalleria.com myös, mutta tuo em. tapa on nopeampi kun en ole nyt ihan koko ajan koneella töiden takia.

Mikään pakko ei tietenkään ole tilattuja kenkiä ottaa, mutta ottamisesta kannattaa ilmoittaa/maksaa tilille viikon sisällä. Sen jälkeen pistetään kengät yleiseen jakoon.

Nimellä/nimimerkillä tilatuista kengistä saa siis 20% alennuksen hyvityksenä viivästymisen aiheuttamasta mielipahasta. Hyllyyn tulleet parit myydään vanhoilla ohjehinnoilla, mutta seuraavan lähetyksen tullessa myyntiin myös hinnat nousevat vähän. Tehdas nosti hintojaan 1.10. lähtien ja siihen nostoon lisätää hiukan lisää rahtikuluja, koska alamme tilaamaan pienempiä eriä ja se maksaa hiukan enemmän. Uuden hinnat ilmoittelen vielä tällä viikolla. Hintoja ei tulla nostamaan kuitenkaan enää vuoden vaihteessa, vaikka alv. nousee.

Seuraava tilaus tehtaalle lähtee viikonlopun jälkeen, eli seuraava lähetys on odotettavissa n. 19.10. Jos haluat jonkun mallin/koon/värin mitä meillä ei ole, niin ilmoittele siitä viimeistään viikonloppuna.

Kun käytte Loaken sivuilla niin huomaatte, että tehdas on ihan tukossa ja iso osa malleista on myyty loppuun. Jotain voi silti löytyä joten kannattaa aina kysyä.

Olikohan mitään muuta? Yritän nyt äkkiä käydä läpi noita privaviestejä, sähköposteja ja FB-sivun kautta tulleita tilauksia, jotta voin ilmoittaa kaikille henkilökohtaisesti että kengät ovat saapuneet. Tytöt ovatkin tänään jo soitelleet heillä olevia tilauksia läpi ja moni Keikarihan siellä on tänään jo käynytkin, hieno homma!

Jos haluatte nähdä malleja mitä ei ihan heti tule vastaan, niin käykää myymälässä katsomassa malleja Otterburn, Wharfdale ja Dovedale. Pistän kuvia keskiviikkona kun käyn itse niitä katsomassa, mikäli niitä on enää silloin jäljellä.

Nopeiten vastaan sähköpostiin, mutta käyn kyllä täälläkin.

30
Jobinpostia kenkiä tilanneille: tehdas tuli eilen lomalta ja Murphyn lain mukaan selvisi se, että meidän lähetys _ei_ ollut lähtenyt tehtaalta ennen heidän lomaansa.

Minun tilaussysteemi/rahtijärjestelyt eivät todellakaan ole toimivat, joten niitä täytyy muuttaa paremmin tehtaan toimintaan sopiviksi. Asia on otettu työn alle rahtifirman kanssa ja käymme parhaillaan keskusteluja rahtihinnoista, lähinnä siitä miten pieniä voisivat tilaukset olla kuitenkin siten, ettei rahdin hinta tällöin nostaisi kenkien nykyisiä hintoja. Jatkossa homman täytyy ehdottomasti toimia siten, että tilaukseni ovat pienempiä mutta paljon, paljon nopeampia. Kättä väännetään (tai no, käytännössä he sanovat hintansa mihin minulla ei ole sanansijaa) rahtisysteemeistä tällä viikolla ja sitten toimitaan niiden mukaan. Tällä hetkellä emme ota vastaan tilauksia, koska uusien rahtijärjestelyjen mahdollisia vaikutuksia hintaan ei vielä tiedetä. Ilmoittelen täällä kyllä heti kun on mustaa valkoisella.

Tämä nykyinen lähetys tullaan lähettämään asap, ilmoittelen heti täällä kun toimitus on lähtenyt tehtaalta.

Olen tosi pahoillani näistä minun aiheuttamistani viivästyksistä tässä toimituksessa. Lohdutukseksi kaikki tähän lähetykseen kenkiä tilanneet saavat 20% alennuksen viivästyneen parin hinnasta sitten kun se saapuvat. Tilaamiaan kenkiä ei luonnollisesti ole mikään pakko ottaa lainkaan jos ei enää jaksa odotella.

Jos kysyttävää, niin nopeiten minut tavoittaa sähköpostilla kimmo[a]juhlagalleria.com

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 34