Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - rjs

Sivuja: [1]
1
Koskas näin on käynyt?
Tähän mennessä kun kohu on noussut vain jos poliitikko tai poliitikon kumppani on ollut naimisissa ihmissuhteen aikana tai poliitikko on valehdellut asiasta.

No tässä vantaan kaupunginjohtajan tapauksessa näin kävi. Mitä siitä vaikka naimisissa oleva poliitikko tapailisi toista naista? Mitä hänen ihmissuhteensa kenellekään kuuluu? Lehdistöä ei tietenkään kiinnosta selvitellä asiaa sen enempää, riittää että pistää alulle tämän asian ja antaa lukijoiden ymmärtää että kyseessä on taas joku porsasteleva sika, vaikka todellisuus olisi jotain ihan muuta.

Lainaus
Eiköhän siis olisi parempi hiljentää lehdistö ja siirtää valtion valvontaan, niin ei pääsisi selllaiset ikävyydet kuin demokratia, julkisuus, avoimuus ja poliittinen vastuu häiritsemään puuhasteluja.

Minähän en mihinkään tällaiseen vihjannut. Mielestäni olisi hyvä jos lehdistö ja muut mediat ymmärtäisivät että ne eivät voi tehdä sananvapauden nimissä mitä vaan. Ne ovat poliittisia toimijoita, koska niillä on poliittista vaikutusvaltaa vaikkeivat olisikaan puoluepoliittisesti sitoutuneita, ja niillä on kaupalliset intressit kehittää kohuja ja skandaaleja tyhjistä ja mitättömistä asioista. Varsinkin tällaisessa tylsässä maassa.

2
Asut ja pukineet / Brooks Brothers
« : 15.10.10 - klo:20:56 »
Avataanpa fanitusketju Brooks Brothersille. (Tällä foorumilla on näköjään linjana että mielummin paljon pieniä ketjuja kuin muutamia isoja, hyvä niin.)

Ajattelin kysyä tätä tuolla kysymysketjussa mutta sopii varmaan tähän tuoreeseen merkille omistettuun ketjuun. Sain eBaysta huudettua BB:n irtotakin joka on "100% Camel Hair", houndstoothiksi värjättyä kylläkin. Käytetty oli ja Buy it now -hinta todella halpa, 25 dollaria. Minkäköhän verran 'Bayssa liikkuu Brooks Brothersin piraattituotteita, vai liikkuuko ollenkaan? Jossain oli aavistelua ettei kukaan halua väärentää BB:tä koska sitä ostaa vaan vanhat papat, mutta eipä sitä ikinä tiedä. Tossa takissa on hihojen napit kiinteät eli niitä ei saa auki, joka saa vähän epäilemään aitoutta. Tai mistä minä tiedän. Muissa lapuissa lukee "Brooks Brothers Brooksgate" ja "Made in USA", sekä "Amalgamated clothing & textile workers union".

3
Laatutori / Ostetaan: UK10 lepolestit
« : 16.07.10 - klo:10:16 »
Jos jollakulla sattuisi olemaan ylimääräisenä lepolestejä, niin voisin ostaa sellaiset, kokoa UK10. Hintaluokka max. 20 euroa. Voin noutaa pk-seudulla. Yhteys yksityisviestillä, kiitos.

4
Asut ja pukineet / Jalan koon mittaaminen
« : 01.01.10 - klo:18:03 »
Olisikohan kenelläkään vinkkejä miten ottaa mitat omasta jalasta ja kääntää ne sitten tiettyjen kenkävalmistajien mitoiksi? Eikö sen ainakin periaatteessa pitäisi olla mahdollista: ottaa pahvin palan johon piirtää jalkansa ääriviivat ja mittaa viivottimella etäisyydet tietyistä ääripisteistä. Saisikohan näin lisäapua muuten niin epävarmaan kenkien netistä tilaamiseen?

(Tästä tulee muuten myös mieleen mahdollisuus ottaa tuo jalan ääriviiva A4-paperille ja faksata se hyvän palvelun kenkänettikauppaan, saisivat siellä sitten valita sopivan koon... :) )

5
Asut ja pukineet / Puku ilman solmiota
« : 24.11.09 - klo:19:53 »
Mitä mieltä porukka on tyylistä jossa pidetään muuten ihan moitteetonta pukua vaikka vielä liivin kanssa, mutta jätetään solmio rannalle ja paidan ylimmät napit auki? Lähinnä tätä on ensin nähnyt tällä vuosikymmenellä hollywood-tähtien gaaloissa, mutta tyyli on alkanut rantautua arkipukeutumiseenkin. Mieleen tulee stereotyyppinen it-alan myyjä tms. jolla on se suomalaistyylinen täysmusta puku ja valkoinen paita muttei solmiota (ja tottakai bluetooth-kuuloke roikkuu korvalla aamusta iltaan). Ja viimeisin havainto tästä oli eilisiltainen Ylen Pressiklubi jossa Jari Sarasvuolla oli siisti hieno valkoraidallinen sininen puku ilman solmiota.

Mielestäni solmio kuuluu pukuun siinä missä paita tai kengätkin. Arkipukeutumiseen solmioton pukutyyli kuuluu viimeiseksi. Jos haluaa keventää pukeutumistaan arjessa niin sitten käyttää irtotakkia ja -housuja, niissä voi kai huoletta jättää solmion pois.


Sivuja: [1]