Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lh

Sivuja: [1] 2 3 ... 161
1
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 27.05.19 - klo:22:56 »
Moikka! Olen tykästynyt aika paljon alpan neuleisiini ja pohdin, että milloin tulee uutta crew neckiä saataville ja missä väreissä?
Nyt vastaan historiallisen myöhässä, mutta onneksi kerrottavana on sentään vihdoin jotain konkreettista.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9jMK84vMb8w[/youtube]

Crew Neck Litet on vihdoin ja viimein nyt tilattavissa ja mustat löytyykin jo varastosta.

Samalla lanseerattiin samaa paksuutta oleva peruscardigan, joka kantaa nimeä Stone.

Crew Neck Lite 189,90 (ennakkotilaus 169,90 5.6. asti)
-indigonsininen
-vaaleanharmaa
-keskiharmaa
-musta

Stone 199,90 (ennakkotilaus 179,90 5.6. asti)
-hiilenharmaa
-keskiharmaa

Paksuus näissä on muita malleja ohuempi, mikä on ainakin omassa käytössä tuonut käyttömukavuutta merkittävästi lisää, vaikka itsellä ei kuumuus ole ollut varsinainen ongelma muissakaan malleissa. Kestävyyden suhteen ei ole huomattu eroa, tiiviimpi neulonta tuo lisää hankauskestoa siinä missä neuloksen paksuus ohenee.

Molemmat ovat 100 % Baby Alpacaa, eli vielä aavistuksen parempaa tuntumaa on luvassa kuin muissa malleissamme.

Kokopolitiikka noudattelee muuta mallistoa, vaikka pientä viilausta on toki tehty.

Koodilla keikari19 molemmista vielä -10e alennus.

2
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 11.01.19 - klo:15:39 »
Meidän shaali on sen verran tuhti, että lämminhän se on, varsinkin aluspaidan kanssa. Toisaalta sitä voi pitää hyvin auki.

Kaikenlaista legendaahan kuitujen erilaisista lämpö-ominaisuuksista on, mutta tosiasiassa neulosrakenne vaikuttaa enemmän tuotteen lämmittävyyteen. Hiostamisen ja tukaluuden kokemus syntyy mielestäni useammin siitä että tuote ei hengitä, kuin siitä että se olisi lämmin.

Yleisesti ottaen alpakka on hyvin lämmin materiaali. Oman kokemukseni perusteella 100 % alpakan kosteudensiirto/imukyky on sen verran hyvä, ettei tuotteet tunnu herkästi liian kuumilta.

3
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 11.10.18 - klo:23:55 »
Päivitellääs tänne vähän infoa:

*Toistaiseksi viimeisin erä original Crew Neckiä on lyöty verkkokaupan saldoihin, eli jos tätä vähän paksumpaa ja etukappaleesta kuvioitua mallia haluaa omaan kaappiin niin varmaan viimeistään isänpäivään mennessä kannattaisi käydä koppaamassa.

*Crew Neck korvautuu aiemmin luvatulla kevennetyllä versiolla. Tämän kanssa on kestänyt aiottua kauemmin, koska materiaali vaihtui itse asiassa Baby Alpacaan, jota on testailtu ja sampletettu. Kestävyyden pitäisi olla tässä tuotteessa identtinen verrattuna hieman paksumpikuituiseen Fine Special -laatuun, mutta tuntuma tietysti vielä asteen miellyttävämpi.

*Samalla kun kävimme pykäämässä Mannerheimintielle näyteikkunan tälle viikkoa, vietiin myös täydennystä neulevalikoimiin. Miesten puolella oli sen verran ahdasta, että Edget on väliaikaisesti sijoitettuna Alpan naisten osaston yhteyteen. Edgeä siis ensimmäistä kertaa livenä sovitettavissa/ostettavissa Sokoksella.

Edit. Korjauspalvelu lanseerataan tällä viikolla, jos ehdin vääntää siitä huomenna materiaalit. Saatavilla siis kyynärpaikat, huollot ja reikien fiksaukset suoraan meidän kautta.

4
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 16.05.18 - klo:14:20 »
Uutta mallia pukkaa!

Edgen ennakot auki. 28.5. asti ennakkohintaan 185€ (Norm. 209€)
Koodilla "foorumiedge" hinnasta vielä 5€ pois ja ilmaiset postit.

http://www.alpa.fi


Myöhemmin kesällä on tulossa vielä Crew Neckista kuvioimaton ja 30% kevennetty versio - testien tuloksena voin sanoa, että entistäkin mukavampi neule.

5
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 19.01.18 - klo:22:10 »
Mulla tämä käsiin hapertunut on ihan brittitekoinen Classic Bedale.

6
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 16.01.18 - klo:20:28 »
Kangas yksinkertaisesti kuluu niin heppoiseksi, että siitä saa melko vaivatta painettua esimerkiksi kynnellä läpi.

Aivan perus säälimätöntä arkikäyttöä, toki myös satunnaista puolieräilyä.

Heittäisin sellaisen spekulaation, että legendat kestosta pohjautuvat siihen, että takkeja käytetään viikko-pari per syksy.

7
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 16.01.18 - klo:00:22 »
Oma Barbourini hajosi käyttökelvottomaksi reilussa kolmessa vuodessa. Käyttöä oli hyvin runsaasti, mutta vahasin takin säännöllisesti.

Kunto on niin heikko, että käytännössä 90% takin ulkokankaasta tulisi uusia. Korjaus maksaa todennäköisesti selvästi enemmän kuin uusi takki.

8
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 26.10.17 - klo:10:55 »
Shaali on ollut nyt reilun viikon käytössä ja hyväksi todettu. Uskaltaako sitä säilyttää laadukkaassa, leveässä hengarissa?
Meillä on noita kuvausmalleja pidetty tuollaisessa leveässä hengarissa. Mitään silmiinpistävää niille ei ole tapahtunut, mutta joitain mittamuutoksia on voinut tapahtua. Varsinaista testiä ei tämän suhteen olla tehty.

 Ainakin pidempiaikaisessa säilytyksessä pitäisin itse kaapissa, kun kyseessä on kuitenkin poikkeuksellisen painava neule.

9
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 14.10.17 - klo:02:09 »
Shaalit lähteneet kaikki tänään. Perjantai 13. päivän hengessä neulelähetystä jouduttiin vähän jahtaamaan, kun rekka olikin aamulla vanhassa osoitteessa. Monien vaiheiden jälkeen neuleet löytyy nyt suoraan hyllystä.

Lopputuotteen pikaisen arvion perusteella puheet selkeästi väljemmästä harmaasta väristä olivat ehkä vähän liioteltuja. Harmaa ja viininpunainen kokoa vastaavissa normaalimitoissa, navy vähän niukempi.

10
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 02.10.17 - klo:00:46 »
Tilanne tällä hetkellä se, että kaikki neuleet on neulottu ja viimeistelytyöt on meneillään. Alkuperäinen arvio valmistumisesta oli syyskuun loppu, mutta tehtaalla oli sairastumisia, joten tuotanto venähti noin viikolla. Tämän hetken tiedon mukaan shaalit saapuvat siis alkavalla viikolla.

Syyskauden osalta tehtiin sellainen päätös, että shaalineuletta ei aiemmista suunnitelmista poiketen tälle vuodelle valmisteta lisää. Ennakkomyynnissä neuletta meni 200kpl erästä reilu puolet, eli jäljellä on vajaa 100 kappaletta.

Syyt päätökseen ovat puhtaasti liiketaloudelliset ja kaikki tuotantoresurssit keskitetään nyt naisten puolen tuotteiden valmistamiseen joulumyyntiä ajatellen.

Alekoodia "keikarishawl" on päivitetty niin, että shaalin hinnaksi jää toimitettuna 245€.

11
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 04.09.17 - klo:01:09 »
Villellä oli muistaakseni kokemuksia asiaan liittyen.

12
Asut ja pukineet / Vs: Alpa
« : 19.08.17 - klo:15:43 »
Muistutus: Shaalin ennakkotilaus päättyy ylihuomenna 21.8.

Jonkinlainen foorumitarjous voidaan varmaan saada sorvattua myös tämän jälkeen, mutta hinta tulee nousemaan. Jos siis haluat shaalin mahdollisimman hyvään hintaan ja varmistaa samalla sen saatavuuden ensimmäiseen erään, niin maanantaina täytyy viimeistään painaa nappia. Askarruttavia kysymyksiä voi laittaa esim. tähän ketjuun, Alpan Facebookiin/mailiin ([email protected]) tai YV:n kautta.

13
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 15.08.17 - klo:19:58 »
Tuosta homeesta vielä. Home ei tartu kengistä huoneistoon, vaan itiöitä on joka paikka täynnä. Hometta syntyy sinne, missä sillä on kasvuolosuhteet.

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 14.08.17 - klo:18:03 »
Tekisipä Alpa myös aikuisten kokoa! Vai minkä kokoinen hra on kuvassa, jos saan tiedustella?
Pöhöttynyt 48 - pituus mallia Frodo.

Toi M menee hyvin kokoon 50 vielä. Sit varmaan 52-54 L jne. Aika hyvin tuo materiaali elää.

Itse 56 + punaviinikumpu. Ei taida L riittää?
Tiukille voi mennä jo. Odota syksymmälle, koitetaan saada XL kehiin joulusesonkiin.

15
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 13.08.17 - klo:13:56 »
^lakkaa murehtimasta. Paraskin nahka rypyttyy aina tuolla lailla, kun kengät ottaa käyttöön.

Sivuja: [1] 2 3 ... 161