Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kalvosinappi

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Olkatoppausvastaisuus?
« : 22.07.18 - klo:18:03 »
Tämä on kalvanut mieltäni, joten kysytäänpä. Mitä enemmän lueskelee niin Suomen kuin Ulkomaankin erinäisiä keskusteluja, blogeja ja näkemyksiä puvuista ja pikkutakeista, sitä selvemmin tulee käsitys että olkatoppaukset ovat kauhea asia ja ainoa oikea olkapää on kevyt, rakenteeton, toppaamaton, luonnollinen olkapää.

Jotenkin tuntuu kummalliselta, että melko lailla kaikki (ainakin halpojen ja keskihintaisten) pukujen valmistajat näitä käyttävät, kun tuntuu että melkein kaikki vihaavat niitä. Hiukan provokatiivisesti täytyy kysyä onko olkatoppausvastaisuus muoti-ilmiö pukeutumisesta kiinnostuneiden keskuudessa, vai mistä tämä ristiriita "internetin konsesuksen" ja vaatesuunnittelijoiden välillä johtuu?

Eikö italialainen linja perinteisesti suosi kevyempää ja vähemmän topattua, kun taas esimerkiksi britit harrastavat hiukan enemmän topattua? Onko koko Savile Rowlla huono maku, vai olenko ymmärtänyt jotain aivan väärin?

Oikein övereistä kasaritoppauksista olemme varmaan samaa mieltä.

Sivuja: [1]