Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vililikku

Sivuja: [1] 2 3 ... 38
1
Käyttämättömät Uniqlon ruskeanbeiget chinot myynnissä (https://www.uniqlo.com/eu/en_AT/product/slim-fit-chinos-450251.html).
Nappasin reissusta mukaan vahingossa koon liian isot housut. Kerran pesty mutta ei käytetty.
Koko 31x34 in.
Pyyntihinta 25 €.

Mieluiten nouto Töölöstä.
Suunnilleen samanlaiset, hieman isommat H&M:n käyttämättömät ruskeat chinot myös myynnissä. Hinta 5 €. Koko 32, "merkki" L.O.G.G.

2
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 03.02.19 - klo:15:30 »
Prässäsin puvun housuja tässä ensimmäistä kertaa. Käytin liinaa silitysraudan ja housujen kankaan välissä, jottei kiiltoa varmasti syntyisi. Tein kuitenkin yhden nopean painalluksen silitysraudalla suoraan villakankaaseen ja tästä jäi haalea silitysraudan muotoinen jälki housuihin. Lähteeköhän se ajan kanssa, tai voisiko sille tehdä jotain?

3
Myydään kolme liian pieneksi osoittautunutta kauluspaitaa Charles Tyrwhitiltä. Kaikkien koko 15/33 in (38/84 cm) Extra Slim Fit, kokotaulukko täällä . Valkoinen ja siniraitainen käyttämättömiä, vaaleansininen puppytooth "worn twice". Valkoinen paita on ranskalaisilla kalvosimilla.

25 €/kpl, kaikki kolme yhteishintaan 60 €.

Kuvissa pienet kuulakärkkikynän näköiset tahrat ovat kameran linssistä, paidat siis täysin kunnossa.Lisäksi myynnissä vaaleanbeiget chinot H&M:ltä, koko 48/33R. Lahkeensuu kavennettu 16 senttiin. Materiaalia ohutta, kesäistä puuvillaa. Käytetty muutamia kertoja. Hinta 5 €.
Lisäkuvia täällä: https://flic.kr/s/aHsm7iiTBt

Vaatteet sijaitsevat Espoossa ja mieluiten myyn naamatusten pk-seudulla. Voin postittaakin, mutta silloin ostaja maksaa lisäkulut.

4
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 05.08.16 - klo:19:19 »
Suitsupply pukee hollantilaiset olympiaurheilijat! Muutama hauska videokin kuvattu (eikä edes tissejä!):
http://eu.suitsupply.com/en/campaign-olympics-2016.html
http://eu.suitsupply.com/en/olympics_2016_collection

5
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 22.05.16 - klo:12:00 »
Itse kyselin ensin Uniqlolta, tuleeko heillä nappikauluspikeepaitoja tänä vuonna mallistoon. Muutaman selventävän mailin jälkeen, 1,5 viikkoa kysymyksestä selvisi ettei tule. Pistin sitten kolme tavallista tilaukseen, ja seuraavan päivänä ne tulivatkin alennukseen – olisi siitäkin voinut mainita samalla... Noh, fitti on hyvä ja kesän paidat hoidossa. Pellavakauluspaitoja olis kyllä voinut yhden ostaa myös näin jälkeen päin ajateltuna.

6
Etiketti / Vs: Häävieraan pukeutuminen
« : 23.12.15 - klo:00:31 »
Olisiko aivan mahdotonta kuvailla pukukoodia muutamalla lisämääreellä, vaikka hieman huumorilla höystettynä? Jotain tällaista, aiempaa ehdotusta hyväksi käyttäen: "Kesäpuku tai muu kesäinen juhlavaatetus – jätetään ne mustat puvut joka tapauksessa kotiin"

7
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 23.12.15 - klo:00:28 »
Laitetaas omia settejä pitkästä aikaa, kun tuli otettua lomalla Dubaissa kuvia.

Ylemmässä setissä kaikki Uniqloa paitsi kengät Bexleyltä. Kenkiintuijottelukuvassa tosin paita vaihtunut Trashnessiin.

Alemmassa setissä takki ja housut H&M:stä, paita Trashnessilta ja kengät Bexleyltä.


8
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Dubaihin
« : 27.11.15 - klo:11:55 »
Olen menossa joulun alla viikoksi Dubaihin tyttöystävän kanssa. Onkohan foorumin jäsenillä vinkkejä, missä kannattaa käydä? Tekemistä varmasti riittää, mutta juuri siksi vinkit olisikin tarpeen.

9
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 22.11.15 - klo:21:56 »
Mulla on joku Singerin vehje, jota olen käyttänyt kaikenlaisiin vaatteisiin, niin luonnonkuituihin kuin tekokuituihin, ja hyvin pelaa eikä reikiä ole tullut.

10
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 17.11.15 - klo:00:38 »
Mun mielestä tasapainoinen yhdistelmä, ei liian pliisu. Solmion solmu näyttää aika kookkaalta, ehkä sitä voisi kiristää?

11
Asut ja pukineet / Vs: Neulesolmiot
« : 17.11.15 - klo:00:37 »
Taitaa olla polyesteria eli muovia nuo, joita foorumilaiset eivät laittaisi kaulaan, vaikka olisivat ilmaisia. Eli en usko, että löydät kokeilijoita.

12
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 05.11.15 - klo:14:36 »
Eli millaista takkia sitä oikein katselisi casuaaliin menoon, kumminkin poikamaisuutta pois karistaen? Kunnon kerrospukeutumisella menee villaisella (päällys)bleiserillä aika mukavasti, mutta kelien kylmetessä se pelkästään on vähän urpon näköinen. Tikkitakkia tai jotain maiharia pitää ehkä tutkia.
Talvi: Kipparitakki (pea coat), Duffelitakki (duffel) tai Parka oikein kylmille keleille
Kevät/syksy: Nahkarotsit, Trenssi (trench coat), Tikkitakki
Kesä/kevät/syksy: Bomber-takki, Harrington-takki

Siinä muutama klassinen vaihtoehto.

Lisäisin tähän listaan myös kenttätakin (field jacket).

13
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Puolaan (ja Gdańskiin)
« : 01.11.15 - klo:23:49 »
Mä kävin siellä kesällä muutaman päivän. En erityisemmin etsinyt, enkä myöskään törmännyt mihinkään erityisen hyvään rättikauppaan. Kiva ja kompakti kaupunki.

Sellainen juttu muuten, että julkisella paikalla (eli missä vain paitsi terassilla) alkoholin nauttimisesta sakotetaan ankarasti (ihmettelin muiden ihmisten tuijottamista, kun litkin olutta pullosta...). Lisäksi lipuntarkastajia on junissa paljon ja punaisia päin kävelystäkin sakotetaan.

14
Ekan vastauksen linkeistä on varmasti apua, ja löytyy vastauksia kysymyksiisi. Jos ei löydy, kysy uudestaan.

15
Asut ja pukineet / Vs: Pikkujoulupukeutuminen 2015
« : 01.11.15 - klo:13:06 »
Kyllähän puvun kanssa rusetti menee, vaikka ei olekaan enää nykyään niin yleistä. Ja tuon samettipuvun kanssa näyttää tosi hyvältä, etenkin kun kontekstina on pikkujoulut!

Case 2 sanoisin samaa kuin edellisetkin, että housuiksi mieluummin esim. ruskeaa, viinipunaista tai khakia. Ehkä vaaleammansinsiet farkut, jos sopii kantajalleen ja tilaisuuteen?

Sivuja: [1] 2 3 ... 38