Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10
71
Laatutori / M: Sage green pullover, Shetland wool (42 / Large)
« Uusin viesti kirjoittanut kamrat 12.04.24 - klo:13:20 »
Myynnissä käsinneulottu "sage green" sävyinen villaneule, 100 % shetlandin villaa. Tehty 1940-luvun kaavan mukaan. Koko on noin 42" rintamitalle hyvä. Täysin käyttämätön, on itselleni (39-40" rinta) hieman iso.

Kainalo-kainalo 53,5 cm
Hihan pituus olkapäästä 65 cm
Selän pituus 57 cm

Hinta: 50 €
Sijainti Tampere, postikulut 7 €.

Kuvia:
https://i.imgur.com/fvqZINp.jpeg
https://i.imgur.com/u5LH1cn.jpeg
https://i.imgur.com/ak5cbx7.jpeg (Perustuu tähän brittikaavaan toisen maailmansodan ajalta)
72
Laatutori / MYYTY: Carmina Black Calf Oxford Shoe, Oscar last, JR sole (UK 11)
« Uusin viesti kirjoittanut kamrat 11.04.24 - klo:11:33 »
MYYTY

Carminalta tilaustyönä hankitut mustat Oxford kengät, koko UK 11 (EU 46). Lesti on mallia Oscar, eli juuri hyvä lesti jos varpaat tarvitsevat hieman normaalia enemmän tilaa. Siitä huolimatta todella ajaton ja klassinen lesti, mikä toimii Oxford-kenkään todella hyvin. JR nahkapohjat ja kärkiraudat myös asennettu Carminan toimesta.

Kengät ovat erinomaisessa kunnossa, lähes kuin uudet, sillä niillä on kävelty vain kerran. Nahka vaatii siis vielä sisäänajoa. Kengät tulee alkuperäisessä pakkauksessaan, mukana myös varanauhat.

Tästä huokeaan hintaan keväälle, kesäksi ja syksyksi kunnon Oxford-kengät! Ovh näissä on noin 600 € luokkaa.

Hinta: 175 €

Kuvia:
https://i.imgur.com/5LratJp.jpeg
https://i.imgur.com/Vbo4320.jpeg
https://i.imgur.com/c4ZLeQg.jpeg
https://i.imgur.com/EvuZHS6.jpeg
https://i.imgur.com/oodokim.jpeg
https://i.imgur.com/rtgM68E.jpeg

Postikulut 9 euroa. Sijainti Tampere.
73
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« Uusin viesti kirjoittanut Hidas 09.04.24 - klo:22:35 »
 Millä teknisellä termillä, englantia tai suomea, voin etsiä tietoa tilanteesta, jossa irtotakin kaulus puristaa kaulaa sivulta? Ei ole collar gap, vaan pikemminkin vastakohta.

Lisäksi, mikä tällaisen ilmiön syy on? Korjaantuuko prässäämällä?
74
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« Uusin viesti kirjoittanut Laurentius 31.03.24 - klo:16:55 »
"Jos joku kloonaa vanhan alkuperäisen Giorgio Armanin miestentuoksun, olisin oitis ostamassa sen."

Identtisiä tai ainakin hyvin lähellä Armani Eau Pour Hommea ovat netin parviälyn mukaan Dior Eau Sauvage, Laliqu White, Aramis Tuscany Per Uomo, Acqua di Parma Colonia Assoluta ja Allure Homme Edition Blanche.


Diorin Eau Savagea joskus ostinkin juuri tuon samankaltaisuuden johdosta, mutta mielestäni tästä silti puuttui loppujen lopuksi se jokin, enkä käyttänyt pullosta kuin aavistuksen. Aramiksen Tuscany on hyvinkin tuttu, ja olen sitä ostanut ensimmäisen kerran joskus 90-luvulla. Se on todella hyvä ja muheva tuoksu, joskaan en kyllä Armanin kanssa samaan kategoriaan sijoittaisi. Tuscanya taidetaan yhä valmistaa, ehdottomasti yksi all-time suosikeistani, ja sopii syksyyn paremmin kuin lähestyvään kesään.

Floriksen 89 on samalla suunnalla kuin Armanin alkuperäinen, mutta jotenkin siitäkin mielestäni puuttuu se jokin, vaikka virallisesti onkin klassikkojen klassiko -kategoriaa.
75
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« Uusin viesti kirjoittanut Laurentius 31.03.24 - klo:16:47 »

Hallussani on muuten kuolinpesästä saatu vähän käytetty, ehkä reilut 3/4 sisältävä, 30 ml matkapullo vanhaa (todennäköisesti alkuperäistä 80-luvun reseptiä) Armani Eau Pour Hommea, jos kiinnostaa. Se on itselleni käyttökelvottoman vahvaa nykymittapuulla, joten voin luopua siitä johonkin nimelliseen sopuhintaan.

Kiitos ajatuksesta ja ehdotuksesta, mutta itselläni on kaapissa vielä puoli pulloa kyseistä Armania. Se vain on vanhentuessaan pilaantunut, toisin sanoen osa tuoksun profiilista on kadonnut jonnekin. Epäilen että vastoin kuin hyvät viinit, hyvätkään partavedet tai EdT:t eivät parane vanhetessaan. Ja lisäksi hyvätkin viinit kypsyttyään parhaaseen teräänsä hiipuvat hiljalleen pois...
76
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« Uusin viesti kirjoittanut Alhazen 31.03.24 - klo:12:04 »
Parfyymien ”peruskaavat” ovat aika vakiintuneita ja muotitaloilta löytyy usein versiot niistä enemmän tai vähemmän omaleimaisella lisällä. Perinteisen kölninveden versiot ovat yksi hyvä esimerkki, ns. chypret tai aromaattiset sitrustuoksut, joita yllä listatut aika lailla ovat, toinen. En sanoisi että Armani ja Eau Sauvage ovat identtisiä tai edes varsinaisesti lähellä toisiaan, vaikka jakavatkin jossain määrin saman perusidean.

Hallussani on muuten kuolinpesästä saatu vähän käytetty, ehkä reilut 3/4 sisältävä, 30 ml matkapullo vanhaa (todennäköisesti alkuperäistä 80-luvun reseptiä) Armani Eau Pour Hommea, jos kiinnostaa. Se on itselleni käyttökelvottoman vahvaa nykymittapuulla, joten voin luopua siitä johonkin nimelliseen sopuhintaan.
77
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« Uusin viesti kirjoittanut salaryman 30.03.24 - klo:19:56 »
"Jos joku kloonaa vanhan alkuperäisen Giorgio Armanin miestentuoksun, olisin oitis ostamassa sen."

Identtisiä tai ainakin hyvin lähellä Armani Eau Pour Hommea ovat netin parviälyn mukaan Dior Eau Sauvage, Laliqu White, Aramis Tuscany Per Uomo, Acqua di Parma Colonia Assoluta ja Allure Homme Edition Blanche.

Kuten huomaat, nämä tunnetut merkitkin versioivat häpeämättä toistensa tuoksuja. Tuoksujen kloonaamiseen keskittyvät talot ovat siinä mielessä ennustettavia, että huonosti myyviä tuoksuja ei kloonata, joten niitten kanssa uskaltaa ottaa enemmän riskejä. Rahalliset menetykset eivät ole järin suuria jos huti tulee. Ja hutihankinnat voi dumpata lähipiirin teineille.

Jos arabituoksut alkoi kiinnostaa, niin ehdotan hakemaan juutuubista esim. haulla "10 clone fragrances for life".
78
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« Uusin viesti kirjoittanut Laurentius 30.03.24 - klo:17:13 »
^Nämä kloonituoksut olivat minulle täysin uusi juttu. Merkki-, brändi- ja "the original" -tietoisena periaatteessa kavahtaisin ajatusta, mutta jotkin hyvistä klassisista miestentuoksuista ovat yksinkertaisesti vain kadonneet markkinoilta. Jos joku kloonaa vanhan alkuperäisen Giorgio Armanin miestentuoksun, olisin oitis ostamassa sen. Puhumattakaan Bossin jykevästä kasarituoksusta, tai Lacosten vastaavasta. Nino Cerruttin vanha tuoksu on suorastaan härskin imelä, ja vuosikymmenien takaisen ystävättäreni tuolloinen suuri suosikki.

Ymmärtääkseni näitä ei enää valmisteta, ja markkinoilta löytyvät ovat vanhoja pulloja. Saa ehdottomasti korjata, jos olen väärässä.

79
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« Uusin viesti kirjoittanut salaryman 29.03.24 - klo:20:19 »
Toipuvana kasariteininä olen mieltynyt tuon ajan tuoksuihin. Alkuperäinen Hugo Boss Sport neliskanttisessa vihreässä pullossa oli ensimmäinen kosketus aiheeseen, joka sitten houkutti ostamaan ruotsinlaivalta Armania, Guccia ja Lacostea, Dioria ect.

Muistikuvat palasivat mieleen nuuhkaisu nuuhkaukselta, kun ryhdyin tutustumaan uteliaisuuttani tilaamiini muutamiin arabiparfyymeihin, joiden mainitaan olevan klooneja suosituista designer- ja niche tuoksuista.

Täytyy sanoa, että tämä kaninkolo vaikuttaa erinomaisen mielenkiintoiselta ja lupaavalta. Kokemus on totta kai hyvin subjektiivinen, mutta itse olen ollut positiivisesti yllättynyt näiden tuoksujen synnyttämistä mielikuvista. Hinta-laatusuhde on vähintään erinomainen kun parilla kympillä saa tuoksuputelin, jonka tuoksu ja kestävyys on samalla tasolla 150-300€/pullo maksavien esikuvien kanssa.

Jos kiinnostus heräsi, niin kaksi tuoksua, jotka kannattaa tsekata:

Lattafa Asad Eau de Parfum: Muistuttaa kovasti Diorin Sauvage Elixir:iä.
Armaf Club de Nuit Intense: Toimittaa samalle tontille kuin Creed Aventus.
80
Asut ja pukineet / Vs: Skrodemmat varsikengät (PNW-tyyliset, ei cowboy)
« Uusin viesti kirjoittanut salaryman 29.03.24 - klo:20:11 »
Tänään tuli juupailtua Bootfactoryn äijien kanssa Mayuran nauhanilkkureista. Sanoivat toimittaneensa Espanjaan suomalaiset lestit joilla sitten tehdään tänne toimitettavat poppoot.

Rakenne on goodyear welted, nahka on paksua naudannahkaa vahapinnalla. Epäilen että nahan pintaa on korjailtu hiomalla, koska karvatuppeja ei pystynyt pinnasta erottamaan. Ompeleet olivat siistit ja suorat tuplatikkaukset.

Kärjen malli miellytti minua, tämän tyyppisissä bootseissa on yleensä häiritsevän pullea kärkikapseli, joka ainakin minun mielessä tekee jotenkin klovnikenkämäisen vaikutelman. Oikeissa työkengissä tuota ei oikein voi välttää kun sinne sisään pitää saada teräs- tai komposiittivahvike.

Oikeasti nuo Mayuran bootsit tekivät minuun niin hyvän vaikutelman, että pikkuinen omistamisen himo alkoi nostaa päätään. Vaikea paikka, kun kaapissa on jo viidet enemmän tai vähemmän tämän tyyppiset nauhanilkkurit. Pitänee hukata yhdet, ettei vaimo huomaa mitään.

https://bootfactory.fi/4530707/mayura-boots-2478-alm-crazy-old-castano/
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10