Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jartsa84

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
16
Linkit ja vinkit / Vs: Chicago & Seattle vinkkejä
« : 10.06.13 - klo:21:54 »
^^Badlands -> Yellowstone? Ai että olisi voittaja.

Joo, ja sitten Glacier National Parkin kautta Kanadan puolelle Vancouveriin ennen Seattlea ja kotimatkaa

17
Linkit ja vinkit / Vs: Chicago & Seattle vinkkejä
« : 10.06.13 - klo:20:24 »
Ekat 2 pelii Chicagossa eli jos nyt 12 tai 15 pv olet siellä (tai 22 pv)... Kyllä finaalista United Centerissä kannattaa vähän maksaakin. Eiköhän nitä saa kolminumeroiseen summaan.

Matka osuu just niin, että olemme Chicagossa 16 pvä ja jatkamme kohti länsirannikkoa jo 19 pvä. Jos vaan Boston olisi ollut runkosarjassa parempi kuin Chicago niin pelit olisivat olleet Chicagossa juuri siellä ollessamme...mutta katsellaan telkkarista tai jostain screeniltä

18
Linkit ja vinkit / Chicago & Seattle vinkkejä
« : 10.06.13 - klo:18:56 »
Vaatteet kai on keskimäärin halvempia tuolla ison meren toisella puolella, mutta onko erityisiä vinkkejä kyseisiin kaupunkeihin?

19
Asut ja pukineet / Vs: Luxire
« : 30.04.13 - klo:16:26 »
Osaako joku arvioida noita chinoissa käytettävien kankaiden paksuuksia painon perusteella. Tarjolla on 250g ja 180-210g painoisia kankaita. Noissa kevyemmissä olisi parempi värivalikoima, mutta en oikein osaa arvioida painon perusteella miten ohkaisesta/paksusta kankaasta on kyse. Onko nämä keveämmät ihan paperia? Rypistyvätkö helposti?

20
Asut ja pukineet / Vs: Kevät- ja kesäpukeutuminen
« : 14.04.13 - klo:15:27 »
jartsa, oli kyllä. Tuo kangas on jännä. Se on liki joustamaton, mutta silti pehmeä. Pinta on hyvin sileä ja väri muuttuu valon mukaan joko hohtavaksi tai mattapintaiseksi. Valmistajan mukaan se on englantilaisen kutomon tuote, konepesu onnistuu myös. Navy chino ei ole myöskään kovin paksua, joten housut täytyy leikata tyköistuvaksi. Muutoin kangas roikkuu rumasti.

Kuulostaa pahalta toi kankaan ohkaisuus...kuitenkaan tuon paksumpia ei silmiini osunut (250g). Monet olivat luokkaa 180-210g eli ilmeisesti käyttökelvottomia.

21
Asut ja pukineet / Vs: Kevät- ja kesäpukeutuminen
« : 14.04.13 - klo:09:54 »
Tätä kirjoittaessani jalasta löytyy Luxiren laivastonsiniset chinot. Kauppojen chinot ovat aina tylsät. Tämän vuoksi päätin hankkia omani tilauksena, jotta saisin määritellä yksityiskohdat sekä erikoisuudet, joilla housumalliin saisi piristettä. Hintaa tilaushousuilla oli alle sata dollaria ja yksityiskohdissa sekä käsityön siisteydessä valmistaja yltää kyllä korkealle. Arvostelua olen lisäämässä Keikarin kansainväliselle puolelle viikon sisällä - ja ei, Luxire ei sponsoroi Keikaria. Kehun heitä vapaasta tahdosta.

Oliko käyttämäsi kangas "navy twill chino""?

22
Kannattaa tosiaan tuon vyön kanssa panostaa muuhunkin pukeutumiseen jos haluaa asiaa arvostavien palvonnan kohteeksi (se on kai ainoa peruste jos kyseisen vyön hankkii). T-paita ja ryppyiset puuvillapöksyt ei ole se ympäristö. Itse olen noita muutaman Suomessa nähnyt ja muusta kokonaisuudesta päätellyt, että ovat Mustamäen-torin tuomisia.

Ja sitten mielipiteeni itse vyöstä...onhan se mauton, mutta pitääkö sen olla noin rumakin?


23
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 28.12.12 - klo:15:04 »
Olenhan käsittänyt oikein, että jos aion ostaa Enfieldit talvikäyttöön villasukan kanssa käytettäväksi, kannattaa ostaa puolta numeroa isompi? Eli jos UK7 normisti, niin nyt UK7.5?

Itse ostin puoli numeroa liian suuret ja jälkeenpäin on hiukan harmittanut. Normaali koko olisi riittänyt. Mutta jos aiot aina käyttää villasukkaa niin sitten puoli numeroa extraa voi olla OK.

24
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 25.12.12 - klo:12:57 »
Hyvää joulua arvoisat fetisistit! Ensimmäinen viestini täällä. Haku ei tuottanut tulosta joten tyhmällä kysymyksellä liikkeelle:

Minulla on parit melko hyvin sopivat housut kokoa 31/33 (C48 sopii myös). Olen kuvitellut että tuo tarkoittaisi 31 tuuman vyötäron mittaa ja 33 tuuman lahkeen mittaa. Mutta nyt kun laskin mitä se tekee on senteissä, niin ei tunnukaan täsmäävän. 31x2.54/33x2.54 = 78.7cm/83.8cm. Vyötäröni on kuitenkin 89 cm!

Mitä tämä tarkoittaa? Tarkoitus olisi tilata kokeeksi housut Charles Tyrwitt:iltä.

CT:ltä tilaamani housut ovat olleet "true to size" eli vyötärömitta vastaa todellista mittaa. Omalle 86 cm vyötärölle koko 34 on ollut sopiva. 89cm on 35 inch, mutta sellaista kokoa ei löydy.

25
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 26.11.12 - klo:17:56 »
Harvoin kommentoin kenenkään asuja täällä, mutta Taunon puvun istuvuus ja tyylikkyys on jo niin yyberiä, että pakko kumartaa.

26
Asut ja pukineet / Vs: Crockett & Jones
« : 02.10.12 - klo:22:51 »
Onko kenelläkään tietoa paljon C&J:n tetburyt maksavat feressä? Chukkia olen harkitsemassa ja nuo on pirun nätit.

419€, mittapäiviltä olisit saanut -20%, mutta mittapäivät taisivat jo loppua.

27
Pikeepaidan päälle ei mitään. Sehän on urheiluun ja lämpimään ilmaan luotu.

Näin ideaalitilanteessa, mutta näillä leveyspiireillä lämminkin kesäpäivä usein muuttuu kalseaksi illaksi, eli mikäs silloin eteen? Vai onko peli tässä vaiheessa menetetty ja ratkaiseva virhe jo tehty, kyselee asiantuntijoilta nimim. epätietoinen.

Tai sitten voi unohtaa sen mikä näyttää parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta ja mennä sen mukaan mikä on tilanteeseen sopivin ratkaisu. Pikee ja neule toimii aivan hyvin ja on useasti huomattavasti käytännöllisempi ratkaisu kuin kauluspaita+neule, joka on useissa tilanteissa auttamattoman kuuma yhdistelmä.

28
Asut ja pukineet / Vs: Ab Herrainpukimo Oy
« : 22.08.12 - klo:18:27 »
Kaikki huivit ilmestyvät verkkokauppaan vielä tällä viikolla, nyt jo jokunen näytillä. Otetaan erikseen kuvia asusteista eri yhdistelmien kanssa lähipäivinä, jotta voi paremmin arvioida huivin soveltuvuuden omaan garderoobiin.

Aiotteko ottaa lisää kuvia ennen tämän elokuun tarjouskampanjan loppua? Noista nykyisistä kuvista ei oikeen saa otetta.

29
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 12.08.12 - klo:14:33 »
Jep, hyi. AE, täysin samaa mieltä. Chukkan jos jonkun pitää olla sellanen 348 vähintään. Täytyy varmaan harkita jos Suittarilla tulee uudestaan myyntiin, liikkeessä näkemäni olivat aika nättejä.

Onko siellä ollut jotkin muutkin chukat kuin nämä...
http://www.suitsupply.com/SHOE/FW122251,en,pd.html?start=21&cgid=Shoes

30
Asut ja pukineet / Vs: Modern Tailor
« : 06.08.12 - klo:21:17 »
^ MT:n spread collar on yksi näteimmistä kauluksista, missaat paljon.Oletko käyttänyt vakiomittoja vai tehnyt jotain omia viilauksia?

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8