Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sami

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
Laatutori / MYYTY Tricker’s Malton Country brogue
« : 09.10.22 - klo:22:52 »
•Tricker’s Malton Country Brogue bootsit
-Northamptonissa käsintehty Goodyear welt-kenkä Commando-kumipohjalla
-erinomaisessa kunnossa, vähän käytetty, myyn fittiongelman takia
-koko 7,5G
-boksi ja dust bagit
-hinta sisältää postituksen
-pyyntö 270 € (Herringillä uutena 536 €)

https://m.tori.fi/vi/104000153.htm

Sovitusmahdollisuus Porissa

MYYTY •Loding Oxford brogue
MYYTY •Carlos Santos Espresso2
Asut ja pukineet / Vs: Mastai Ferretti kokemuksia
« : 21.01.14 - klo:14:56 »
Yksi vaaleansininen Mastai Ferretti on ollut melko tiiviisti käytössä eikä valittamista ole kankaan suhteen.
Minuakin miellyttää pestyn kankaan ulkonäkö, joka tekee siitä hyvin monikäyttöisen. Parhaimmillaan se on ollut kesällä chinojen kanssa hihat käärittynä ja silittämättömänä. Paita on tarpeeksi rento paitasillaan oloon materiaalin ja pehmeän kauluksen takia, mutta asiallinen myös neulekrakan ja irtotakin kanssa.

3
Asut ja pukineet / Vs: Harmaat flanellihousut - mistä?
« : 23.09.13 - klo:11:53 »
Saumassa oli oikein mukavia Berwichin pima-puuvillaisia flanellihousuja ainakin viime syksynä. Materiaali muistuttaa pehmeydessään erehdyttävästi villaa.

4
Vähän vielä tuohon oxford-keskusteluun..

Oxford tai derby eivät ole ainoita asioita, jotka määrittävät kengän formaalisuusasteen. Itse laittaisin kengän kärjen muodon melkein tärkeimmäksi: kunnon muhku, joka on vieläpä korkea (+ paksu pohja) tekee jalkineesta melko epäformaalin. Musta derby kapealla kärjellä voi taas olla täysin ok tumman puvun kanssa (vrt. Bondin C&J:t Skyfallissa).

Esim. linkistä alla löytyvä Loaken country brogue on oxford-rakenteestaan ja pintanahastaan huolimatta aivan liian epäformaali muun puvun kuin tweedin kanssa. Tweed taas ei ole juttuni, joten minusta nuo ovat tan-värisenä kaikkein omimmillaan slimmien tummansinisten käänteillä varustettujen farkkujen kanssa.

http://www.loake.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/d/edward_1.jpg

5
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 10.08.13 - klo:17:16 »
^^
Syyslukukausi alkaa!

6
Myös GT setillä Hendricks + Fever Tree kokeiltu. Hiton hyvää paskaa!

Ok. Mutta oliko myös GT hyvää?

7
Asut ja pukineet / Vs: Wildsmith
« : 04.08.13 - klo:19:52 »
^^^
Ettei kuvan kaiffari olisi kuitenkin lainannut vaimonsa verkkosukkia?

8
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 03.08.13 - klo:23:17 »
Komppaan U-haulia täysillä. Kyseinen Bondin shaalineuleella kehystämä valkoinen pukupaita toimii erittäin hyvin, ja voisin ajatella OCBD:n lähinnä latistavan settiä. Perustelen tuota täysin visuaalisin syin.

Muutenkin Daniel Craigin esittämä Bond on aina ollut hyvä esimerkki miehekkäästä mutta tyylikkäästä pukeutumisesta.

9
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 10.07.13 - klo:01:26 »
^
Samaa mieltä kengistä. Pengoin Duttia melko huolella läpi muutama päivä sitten Lontoossa. Kauempaa kenkämallit saattavat näyttää ihan hyvältä, mutta lähempi vilkaisu paljastaa armotta viimeistelyn ja materiaalien heikkouden. Toisaalta monet kengät lähtivät alle satasella, joten ihmekös tuo.

10
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 06.07.13 - klo:23:28 »
Shinier the shine, pointier the point, less casual is the shoe. Tuo on hyvä pitää mielessä, kun parittaa kenkiä muuhun kokonaisuuteen. Mielestäni tärkeämpää kuin onko kenkä oxford vai derby.

11
Kiitos vinkistä, Mikmu. Aikataulusyistä tein kaupat kuitenkin Jermyn Streetillä.

12
Muutama tunti sitten illallinen Medlar-ravintolassa Chelseassa. Mahtava hinta-laatu-suhde. Paikka on saanut tänä vuonna yhden tähden, mikä ei ole lainkaan ihme.  Annoskoossakaan ei ole valittamista, kolmen ruokalajin jälkeen (42 £) ei olisi enempää uponnut. Pääruoka under-blade fillet oli parhaita liharuokia mitä olen koskaan syönyt.

Sitten kaivataankin apua.. Missä Lontoon cityssä parhaat (no, edullisimmat) laatukengät tarjolla? Broguet haussa, esim. Grenson, C&J, Church's, AS. Northamptoniin ei ole aikaa lähteä.

13
Ravintola Olossa tuli vierailtua hieman ennen, kuin se laittoi ovet kiinni nykyisessä sijainnissaan. Odotukset olivat korkealla, koska suitsutus on ollut melkoista Tripadvisorissa ja miksei täälläkin.

Tässä muutamia huomioita. Kaikki tietävät, että fine dining-paikoissa annoskoot ovat pienet. Olossa ne olivat kuitenkin todellisia mikroannoksia. Keittiön tervehdyksessä poron veri ym. hieman ylieksoottiset pohjolan "herkut" olivat lähinnä outoja. Alkuruokana tullut kukkakaali kolmella tavalla ei sytyttänyt alkuunkaan, melko laimeaa ja vaatimatonta. Foie gras oli jo parempaa. Toinen pääruoka, kateenkorva, oli illan paras esitys ja oikein maukasta. Myös yllärinä tullut fenkoli-suunraikastaja oli huippuhyvää. Jälkiruoat, mm. tyrniä, olivat ok mutta eivät mitenkään mieleenpainuvia.

Emme ottaneet viinimenua, vaan valitsimme lasin valko- ja punaviiniä ja jälkiruokaviinin. Ne osuivat tarjoilijan/sommelierin opastuksessa täysin nappiin. Juustolautanen oli laadukas ja makea viini potki sen kanssa hienosti. Talon "oma" Pinot Noir oli myös huippua. Tarjoilussa ei ollut moittimista, se oli asiallista kaikin puolin.
 
Noh, kyllä kokemus plussalle jäi, mutta Olo on varsin hintava, jos verrataan muihin yhden Michelin-tähden paikkoihin. Kuuden ruokalajin menu ei säväyttänyt vaikka pari hyvää ruokalajia toki oli joukossa. Voi olla, että keväinen menu on ollut kevyempi ja heikompi kuin syksyn/talven listat. Minimaaliset annoskoot harmittivat, koska nälkä ei niillä kunnolla lähtenyt. Aikanaan käytyäni Postresissa neljän ruokalajin menu täytti vatsan paremmin kuin Olon kuuden ruoan retki, mutta halvemmalla.

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 21.06.13 - klo:00:24 »
^
Pidän tuosta. Takki, housut ja kraka ovat sopusuhtaisia niin väreiltään kuin tekstuuriltaan. Sopivan hillitty mutta silti istuvuudeltaan tyylikkäästi (massasta) erottuva setti.

15
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 10.06.13 - klo:11:39 »
Craigin kova fysiikka on se juttu, mikä nostaa hänet voittajaksi Bondien pikee-mittelössä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 24