Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - abc66

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Tuossa ehkä kannattaa lähteä siitä, mikä on julkisten esiintymisten tavoite. Se on äänten saaminen. Kaikki asiat palvelevat tätä tarkoitusta. Ja ääniä saa helpommin, kun äänestäjäkandidaatti pystyy samaistumaan ehdokkaaseen.

Jos ehdokas pukeutuu, kuten keskimääräinen keikari, samaistuminen voi jäädä vajaaksi ja ääni saamatta. Olkoonkin, että sisällöllisesti ehdokkaan viesti resonoisikin.

2
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 10.04.19 - klo:15:54 »
^mulla kolmet, yhdet Meerminin eBaysta, yhdet täältä käytettynä ja yhdet suoraan Meerminiltä. Kaikki ovat tähän mennessä olleet bangforbuck.

Olen tullut hankkineeksi samoin useat Meermin-kengät. Kaiken kaikkiaan ovat omaan jalkaani olleet oikein hyviä. Komppaan, että bang for buck on hyvä ellei suorastaan erittäin hyvä. On käynyt niin, että Meermineistä on tullut omalla kohdallani arkikäytön jalkineet, koska ne ovat mielestäni riittävän laadukkaita ja toisaalta hinnaltaan sellaisia, että niitä ei tarvitse sen kummemmin varoa. Lankkia ja käyttöä.

3
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 31.08.18 - klo:22:28 »
No joo ^ Hyviä ja laadukkaita kelloja kyllä, muttei mitään kovin omaperäistä tai "päräyttävää". Toisaalta, onhan nuo omatkin aika "varmoja" valintoja loppujen lopuksi. Piru kun oli tarkoitus päivittää, tai siis lisätä omaa kellokavalkaadia hiljan, mutta nyt on mennyt keväästä lähtien melkein kaikki "ylimääräinen" muihin kohteisiin.

Asiallisia kellojahan nuo ovat kukin hintaluokassaan. Kyllä minulle tuossa mainittu Tudor tai Omega kelpaisivat. Mikä sitten olisi tuossa kategoriassa sitten omaperäistä ja "päräyttävää"? Kellomerkkejä on kuitenkin hyvin paljon, joten varmasti jokaisen makuun löytyy sopiva.

4
Tässä lienee osaltaan se, että tarjonta luo kysyntää. Siksi Prisma et al ovat suosittuja vaatteiden ostopaikkoja.

Osaltaan myös se, että monia pukeutuminen ei yksinkertaisesti vain kiinnosta. Siinä missä vaateharrastajat ihmettelevät muiden ihmisten pukeutumista, autoharrastajat ihmettelevät, miksi suomalaiset eivät satsaa parempiin autoihin. Tai perhokalastajat ihmettelevät, mikseivät suomalaiset harrasta enempää perhokalastusta. Tai kalastavat lähinnä mato-ongella tai pilkkivät.

Ihmisten kiinnostukset nyt ovat vaan niin kovin erilaisia ja vaihtoehtoja on tarjolla paljon.

Ei se synti ole, jos ei pukeudu viimeisen päälle.

5
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 01.03.18 - klo:13:55 »
Toden totta, tuo Phaetonkin olisi kiinnostava budjettiluokan edustusauto. Nettiautossa näkyy olevan useita kappaleita myynnissä palkanansaitsijankin kannalta siedettävään hintaan. Ylläpitokulut lienevät kuitenkin hivenen suuremmat kuin perusnauriksessa.

6
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 01.03.18 - klo:08:42 »
Luin juuri TM:stä, että vuoden 2017 myydyin yksittäinen automalli Suomessa oli Nissan Quashqai 1.2. Se on mielestäni suunnilleen yhtä tyylikäs, kuin otsaan tatuoitu kuva miehen sukuelimistä.

Valituista varusteista riippuen, kyseinen lypsyjakkara maksaa liki 25 000 Euroa. Kysymykseni kuuluu: Jos foorumilaisella olisi 25 K€ sijoittaa autoon (ei väliä, onko kyseessä uusi, vai käytetty auto), mikä olisi valinta?

Nyt uudistettu Nissan Qashqaihan on ihan hyvän näköinen auto. Siinä missä muutkin. Huolestuttavaa sitä vastoin on, että jonkun mielestä "otsaan tatuoitu kuva miehen sukuelimistä" on tyylikäs.

Itse kysymykseen vastaus toki riippuu käyttötarpeesta. Jos kyseessä olisi arkiajoon hankittava auto, jolle ei aseteta sen kummempia vaatimuksia kuin normiajojen hoitaminen kohtuudella, vastaus on aika arkinen: VW Golf, Skoda Octavia, Qashqai, Opel Astra, Toyota Auris. Onhan noita.

Jos käytetty kelpaa, lähtisin ehkä hakemaan Saksasta dieselkäyttöistä VW Touaregia, S-sarjan mersua tai Audin A8:aa. Tämä silläkin uhalla, että saksalaisilla on taipumus mittarilukeman vääristelyyn.

7
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 01.11.17 - klo:13:55 »
Hups, väärä ketju.

Siitä huolimatta hyvin kirjoitettu.

8
Asut ja pukineet / Vs: Harmaa irtotakki
« : 05.08.17 - klo:13:03 »

Olisiko sulla referenssiksi kuvaa siitä, millaista kaipaisit? Kysyn lähinnä tuon viimeisen virkkeen vuoksi, koska omasta mielestäni vaaleamman harmaita (sekä kuvioituja, että ihan yksivärisiä) pukuja ja irtotakkeja niin ohuemmasta villasta kuin myös flanellista (tästä ehkä hieman vähemmän) on useilla valmistajilla tarjolla joka sesongille.

Vai tarkoititko, että itsellesi ei vain löydy rtw-mallistoista istuvuudeltaan sopivia vaihtoehtoja?

Alla vielä kuva yhdestä omista suosikeistani - toimii duuniin ja kesäjuhliin - tuo toki yksirivinen.Nyt huomaan tarvitsevani juuri tuon sävyisen puvun. Pankkitilini kiittää taas katkerasti.

9
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien oikea istuvuus
« : 25.07.17 - klo:10:21 »
Voi saivare

Siitä huolimatta nuo ovat kuitenkin oikein hienot kengät.

10
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 04.06.17 - klo:10:58 »
Koulun kevätjuhlassa havainnoin juhlaväkeä tietenkin pukeutumisnatsin lasien läpi, havainnot pistivät pikkuisen mietteliääksi.

Sanoisin että ehkä kolmasosalla yleisöstä saattoi aistia että päälle oli pistetty pikkuisen parempaa, suurin osa oli tullut paikalle ihan arkikamppeissa. Mikä veti itseäni hieman apeaksi; Jäin miettimään ovatko nämä ihmiset täysin välinpitämättömiä sen suhteen miten pukeutumisella nostetaan arjesta poikkeavien tilanteiden merkitystä vai ovatko lasten elämän merkkipäivät heille yhdentekeviä?

Tietysti jokainen tekee itse omat valintansa mutta ainakin minulle on tärkeää vetää tietynlaisia henkisiä raja-aitoja eri tilanteiden välille ja tässä käytän apuvälineenä pukeutumista. Duunipukuun pukeutuminen on minulle virittäytymistä duunimoodiin, vapaa-ajalla päällä on vapaa-ajan vaatteet ja pää vapaalla, juhliin pukeudutaan juhlan mukaisesti kunnioituksesta tilaisuutta, juhlan kohdetta ja läsnäolevaa juhlaväkeä kohtaan. Tämän vuoksi minulla on tiettyjä haasteita ymmärtää ihmisiä jotka kulkevat läpi elämänsä samoissa kledjuissa. Sama hupparifarkkulook oltiin sitten töissä, festareilla, mummon hautajaisissa tai serkun häissä.

Tarkoitus ei ole mollata näitä ihmisiä, vikahan ei todennäköisesti ole heissä. Ennemmin mietin miten Suomasta tuntuu puuttuvan tietynlainen kulttuuriin sisään leivottu tapakasvatuskulttuuri jossa on itsestään selvää että lapset totutetaan pienestä pitäen pitämään tiettyjä muodollisia tapoja osana normaalia elämää. Jos vanhemmilla, ja sitä ennen heidän vanhemmillaan ei ole tällaista, miksi sitä sanoisi, "sivistystä", niin turha kuvitella että seuraava sukupolvi omaksuisi nämä spontaanisti. Lapset kun ottavat mallia ensisijaisesti vanhemmistaan.

Nämä koulun juhlat ovat kumminkin lasten elämässä merkittäviä tapahtumia ja lapset seuraavat aina tarkkaan vanhempiensa käytöstä. Itse pyrin viestittämään näissä tilanteissa myös pukeutumisellani että pidän lapsiani ja heidän juhliaan tärkeinä tapahtumina.

Kiinnitin samaan eilen huomiota. Ehkei kyse ole mistään muusta kuin siitä, että "asia nyt ei vaan juolahtanut mieleen". No, onhan sekin osaltaan ymmärryksen puutetta.

Ehkä kyse on vaan tapakulttuurista, jossa pukeutumiselle ei anneta arvoa, eikä toisaalta uskalleta astua arjen ulkopuolelle. Mielenkiintoista on myös se, että pariskunnassa nainen voi olla siististi pukeutunut ja laittautunut, mutta mies (vai pitäisikö kirjoittaa"mies"?) on kuin lätkäkatsomosta repäisty. Tässä kyllä antaisin huomautuksen naiselle, joka ei osaa ohjeistaa miestä.

Toki on niin, että jokaisella on vapaus olla ja pukeutua, kuten haluaa ja näkee parhaaksi. Vapaa maa.

11
Kisu Korsin luomuksia arvon neitojen päällä eilen Turun VPK:n talolla hääillassa.Joillakin meistä ammatinvalinta on onnistunut...

12
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 21.03.17 - klo:20:16 »
Päivittynee lähivuosina johonkin toiseen - vieläkö forumilaisten C5:t ovat pysyneet kunnossa &/ onko jotain muita suosituksia laadukaaksi & luotettavaksi perhe-vetoiseksi ajokiksi executive-luokan alapuolelta?

Mk 4.5 Mondeo, valmistettu varmaan 10 vuotta, eli lapsenvikoja ei pitäisi olla, perus Voortti :)
Mk5 tuli vuosi sitten ulos.
Pitkälti samat turva varusteet kuin V70 Volvossa

Tulin ostaneeksi moisen uutena. Arvokehityksen kannalta ajatellen ei olisi kannattanut. Mondeon hyvityshinta tippuu vielä rapsakammin kuin Saabien aikanaan. Eipä silti, Mondeo on yllättävän hyvä ajettava. Lisäksi se on tilava ja hyvin varusteltu. Eikä omassani kyllä ole ollut juuri vikojakaan.

13
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 06.01.17 - klo:13:54 »
Postissa saapui juuri kuvan mukaiset Grenson Groverit. Joku varmaan osaisi täällä kertoa, että miten hyvin tällaiseen nahkaan voide tarttuisi, kun haluaisin kengistä hieman tummemmat.Hienot kengät, sivumennen sanoen.

14
Tässäkin asiassa tieto lisää tuskaa. Itse ainakin päästän nykyään äänettömän voihkauksen kun näen miten puvun yläosa paritetaan - ilmeisesti housujen puhkikulumisen seurauksena - farkkujen, tai vieläkin pahempaa: "Melkein" yhteensopivien suorien housujen kanssa.

Kymmenen vuotta sitten en olisi edes huomannut moista mutta nykyään sisäinen pukunatsi aiheuttaa kaikenmoisia epäterveitä reaktioita kun joku julkeaa pukeutua "väärin". Kaikkea se tämä rättifetissi teettääkin.

Makuasia. Ei "puvun yläosa" / pikkutakki farkkujen kanssa ole mitenkään paha juttu. Päinvastoin, hyvin tehtynä se on varsin jees. Sikäli olen samaa mieltä, että melkein yhteensopivat suorat housut eivät ehkä muodosta esteettisesti parasta kokonaisuutta. Toki sekin riippuu toteutustavasta.

15
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 28.09.16 - klo:08:26 »
^Tarkoitin sanoa, että haara ulottuu liian alas roikkumaan. Oikealle korkeudelle nousee, liian alas laskeutuu.

Otinpa vielä uuden kuvan, tosin hieman huonoissa valaistuksissa mutta ehkäpä tästä selvän saa. Puvun materiaali on kuulemma jonkinlainen villa-polyesteri -sekoite. Ehkä siitä on jotain hyötyäkin, en tiedä, mutta itse olisin pitäytynyt jossain kevyessä villassa. Koko pakettiin kuuluu takki + kolmet housut + kaksi sekä lyhyt- että pitkähihaista paitaa. Tuo kokonaisuus maksaa tukkutilauksena firmalle n. 140€ (yht. 10 settiä toimitettu), joten omalla tavallaan hinta-laatu -suhde on ihan kohdillaan. Niin paidan kuin takinkin hihat ovat jääneet liian pitkiksi.

Tässä joka tapauksessa yksi hieman parempi kuva lisää. Takki on mielestäni oikeanpituinen, mutta housujen haarataso tulee liian alas.Edit: lisätään vielä vertailukuva alkup. ja uudesta versiosta:Eihän tuo tietenkään nykymuodin mukainen makkarankuori ole, mutta ihan kelvollinen. On otettava huomioon, että ruumiinrakenteesi edellyttää tiettyä tilavuutta myös puvulta. Kapea puku jykevän vartalon päällä ei kyllä näytä hyvältä.

Minusta tuo on ihan riittävä istuvuus arkikäyttöön, etenkin jos työympäristössäsi ei ole keikareita. Näin oletan puvun materiaalivalinnan perusteella.

Sivuja: [1] 2 3 4